Svet
107 ogledov

Krvoločni džihadist se svobodno giba po Kosovu

Komentarjev 9
Popularni
  • Popularni
  • Najstarejši
  • Najnovejši
Pokaži odgovore
  • Avatar Leon
    Leon 11:56 06.januar 2017.

    Slovenija je ena izmed najbolj varnih držav na svetu ??? Slovenija je del Balkana ,ki je žarišče islama vzhodne Evrope ........... http://www.informer.rs/galerija-fotografije-video/16941/islamisti-prete-balkanu-ubijajte-po-srbiji-i-bosni-video

  • kapibara 12:53 06.januar 2017.

    Ni zastonj Balkan vreli lonec..

  • e213b2535978aaf6e413f72233bf2dc07a5a81a8 12:58 06.januar 2017.

    Najbolj je pažalostno to,da majo teli obrezanoglavci ogromno žlahte po naši domovini,in kot sam tole vidim,so se "našim" vodenoglavim obrezancem dvignila krila in so zelo samozavestni in korajžni,seveda,ko jih je 10 ali 15 skupaj.Bo morala naša Sova mal začet bolj ...prikaži več fizično operirat in delat,se mi zdi?

  • primozzm 13:09 06.januar 2017.

    slabo se nm piše. seveda politiki ne vidijo nič spornega. oni so na varnem, kaj pa mi ostali. aja mi mormo pa umret za njih in domovino. khm ne hvala lepa, holem dočakat svojo starost ne pa da mi nekdo ...prikaži več zrd svoje vere odreže glavo. ne hvala.

  • Božidar Dinič 09:49 07.januar 2017.

    kosovo republika

  • izRODEk 16:05 06.januar 2017.

    Vsa ta govna so na Kosovo prišla z letali ameriške vojske v NATO bazo na Kosovu Bond Steel. Tam so v tesnih stikih s kosovskim političnim vrhom in so varovane osebe, za bivanje prejemajo plačilo od kosovske vlade, ta pa ...prikaži več se financira s sredstvi židovskih bank s sedeži v ZDA, drugače pa so te banke locirane povsod po svetu. Ena od teh bank, ki indirektno financira te norce je zdaj tudi naša NKBM.Pa, da kdo ne bo mislil: vse, kar sem tukaj napisal, ve tako Cerar, kot Brglez in Pahor. O vsem tem so seznanjeni in za to obstajajo tudi že dokazi, kateri pa se skrivajo pri neodvisnem novinarju. Vse to bo tudi kmalu prišlo uradno na plano. Vzemite tole pisanje kot teaser. :)

  • jozicamurn 12:18 06.januar 2017.

    Islamistična-vehabistična celica v Bosni (Sarajevo in okolica) in pa v Albaniji.Same države, kjer so USA in naš prelepi NATO jih branili od "porednih srbov".Škoda res, ker nismo pustili srbom, da jih počistijo. Tega problema sedaj ne bi imeli.<br ...prikaži več />Verjeli smo CNN propagandi in ubogim muslimanom v Bosni pošiljali pakete pomoči in denar in s tem denarjem so ojačali svojo teroristično celico in zgradili džamije ter kupovali orožje in pobijali vse kristjane v okolici ter se še bolj radikalizirali. Ko so muslimani ubijali vse v svoji okolici pa smo mižali na eno oko in slepo verjeli zahodnim mainstream medijem takratne Clinton administracije, ki je podpirala mudzahedine.

  • izRODEk 16:08 06.januar 2017.

    Še to: Borut Pahor je v stalnih stikih s Hasimom Thachijem, z Milom Djukanovićem...vsi ti "ljudje" so orodje v rokah globalnega interesa nove svetovne ureditve - prevlada ene ideje, ene oblasti, valute.... v primerjavi s temi norci je bil Hitler ...prikaži več smrkavec, vam povem.

  • jozicamurn 16:33 06.januar 2017.

    Ta DjukanoviĆ sodeluje z NATO teroristi, muslimani in albanci ter celo ima svoje milogorce, ki pa so dejansko plačana mafija in cela država je postala pravzaprav mafijska država, od katere imajo dobiček le tisti politiki na samem vrhu. Generalčki njihovi ...prikaži več želijo v NATO in pridobiti boljše plače torej so sami izdajalci. Trump je že prej rekel in označil DjukanoviĆa za kriminalca in javno povedal da se z njem sploh ne bo pogovarjal ali sestal v nobenem primeru.V Italiji je ta črnogorc pravnomočno obsojen zaradi šverca cigaret in mamil. Mislim, kako lahko kdo v Črni Gori sploh glasuje za njega? Smešno.

  • Komentirajte

    Za oddajo komentarja se morate registrirati. Nimate uporabniškega računa? Registracija je hitra in enostavna, registrirajte se in vključite v debato.