Magazin /magazin/vip
22838 ogledov

Ksenija Benedetti: Na tako neprimeren način so očetu sporočili, da ni več upanja

Komentarjev 15
Popularni
  • Popularni
  • Najstarejši
  • Najnovejši
Pokaži odgovore
  • sam1 08:02 18.avgust 2020.

    Te stvari se dogajajo skoraj vsakodnevno,ne le v medicinskih krogih,ampak na svetlo pridejo le,ko se to zgodi kakšni znani osebi ali njihovemu bližnjemu,zato se takšne svinjarije ponavljajo in pometajo pod preproge. Pred leti sem bil sam deležen takšnega tretmaja s ...prikaži večs strani priznanega ortopeda,ki mi je direkt v obraz zabrusil,da se bova čez kakšen mesec spet srečala,vendar bom jaz takrat že na invalidskem vozičku,pa sem hvala bogu še po nekaj destletjih na lastnih nogah,ampak izkušnja je bila tak

  • Avatar Leon
    Leon 07:56 18.avgust 2020.

    Gospa napisite ime te "osebe" ! Naj jo spoznajo tisti na katere mece slabo luc . Naj zvedo vsi Slovenci ,njeni sosedje ,prijatelji in znanci . Morda bo spremenila svoj pogled na zivljenje.

  • Snežinko 09:41 18.avgust 2020.

    Gospa Benedetti, izjava: "...v žilah zdravstvenih delavcev, ki so večinoma predani in srčni ljudje..." sploh ni resnična. Ti ljudje so v glavnem natančno taki, kot ste jih spoznala: pacienti so zanje pač samo številka. Z redkimi izjemami. Ampak, ko delaš ...prikaži več vsakodnevno s tem, prej ali slej postaneš imun in "lesen". Žal, ampak takšna je narava človeka.

  • Pepe007 08:49 18.avgust 2020.

    Ni vsak za vse. Skoraj vsaka javna ustanova v Sloveniji si lahko privošči PR kader. Zakaj ne bi bili v bolnišnicah ljudje, ki težke stvari povedo naprej? Saj ne rabijo imeti ne vem kakega medicinskega znanja. Morajo pa imeti pravo ...prikaži več sposobnost podajanja informacij. Zakaj to morajo zdravniki? Ali ni gospa Benedetti delala v dobro naše države prav v neki taki funkciji? Prva bi se lahko borila za sistemske spremembe na tem področju.

  • 06d458670ee8614e2c71cd167c34ffd47e2911e7 12:17 18.avgust 2020.

    Dokler se bodo pacienti pred ranocelniki obnašali tako,kot,da so božja bitja in se jim pustili spodjebavat in trpet njihov zaničljiv odnos do pacientov,tolk časa se bodo tko obnašal.Iz svojih izkušenj povem,da sem se jim že kar nekajkrat uprl pri njihovem ...prikaži več poskusu zaničevalnega odnosa do mene,kot pacienta in ne boste verjeli,deluje,takoj se stvari obrnejo za 100 %!

    • Avatar Leon
      Leon 12:24 18.avgust 2020.

      Samo nekaj zdravnikov je upalo uperiti prst v krivce iz svojih vrst ! Dr.Andrej Robida in dr. Erik Brecelj sta si upala javno spregovoriti o zdravstvu ......To kar sta se šla Janša in Pahor s preletom letal je njima primerno ......bolnika .

  • dd 12:46 18.avgust 2020.

    Gospa Benedeti, dobrodošla v kruto življenje navadnih bolnikov. Razlika je ta, da so vašega očeta kasneje še zdravili, ostale pa kar takoj odpišejo. Lahko nam pomaga le sam Bog.

  • titty 13:15 18.avgust 2020.

    Samo dober človek je lahko dober zdravnik. Takih je žal malo, premalo.

  • Waltter 18:17 18.avgust 2020.

    To kar se je njej zgodilo se je meni v nemciji - ko sem imel raka so mi lepo rekli je v zadnjem stadiju verjetno je prepozno in boste umrli kako dolgo se pa ne moremo rect. Ampak je bila ...prikaži več razlika so me zdravili dalje in so me ozdravili in na koncu dejali ne ni nobene razlage zakaj sem ozdravel. Pa ne me jebat ozdravel sem zato ker so me zdravili in ne po cudezu.. To da zdravnik opusti zdravljenje je najvecja svinjarija kar je lahko. Zdravljeje lahko prekine samo bog in pacient sam na zeljo.

  • Janez 06:39 19.avgust 2020.

    uprl in zahteval dodatne preiskave, ki so ovrgle postavljeno diagnozo. Če bi sledil zdravniku bi izvedli radikalno operacijo, ki sploh ni bila potrebna. Od takrat se izogibam zdravnikov kot hudič križa.

  • Žurnalček 13:37 18.avgust 2020.

    Spoštovana ga. Benedeti . Zakaj je pa moralo okrog vašega očeta biti toliko zdravnikov ? Vidite pri meni je bil samo eden , saj je eden zadosti a ne in istrelil kot iz topa za 2 člana družine 6 mesecev ...prikaži večev in zadel v dan kot se temu reče. Diagnozo pa postavil na domu brez kakršnjekoli pregledov v bolnici !

  • Skipi 23:04 18.avgust 2020.

    Dobrodošla med smrtniki........

  • TistoPravo 23:17 18.avgust 2020.

    Še en dokaz, da je dohtarja..župnika in frizerja najboljš imet kr doma. Nihče izven domačih sten ti ne more izmeriti temperature tvojega doma in srca, ko se počutiš lepo in varno v objemu svojih najdražjih. Vse je pa minljivo, in ...prikaži več zato ne potrebuješ odgovor od nikagar izven svojega srca...in živi se do zadnjega dneva.

  • Janez 06:37 19.avgust 2020.

    Takšen odnos sploh ni tako redek kot skuša prikazati ga. Benedeti. Meni se je osebno to zgodilo. K sreči se je zdravnik zmotil v diagnozi, ampak za svojo napako se ni niti opravičil! Na osnovi izvidov magnetne resonance je bila ...prikaži več postavljena diagnoza :hitro napredujoč rak notranjega organa. Predlagana je bila radikalna operacija, ki bi me pohabila. Temu sem se

  • Avatar Ewiksella
    Ewiksella 00:32 19.avgust 2020.

    Dobrodošli v najboljšem erotičnem klubu --- www.Sextis.fun

  • Komentirajte

    Za oddajo komentarja se morate registrirati. Nimate uporabniškega računa? Registracija je hitra in enostavna, registrirajte se in vključite v debato.