Avto
9635 ogledov

Kupi nov motor, pa ne seže z nogami do tal

Komentarjev 3
Popularni
  • Popularni
  • Najstarejši
  • Najnovejši
Pokaži odgovore
  • expost 08:01 19.maj 2018.

    Povsem drži, kar pravi Safran. A ob tem bi kot motorist še dodal, da bi moral biti trening varne vožnje za motoriste obvezen na 5 let. Marsikaterega motorista bi bilo potrebno poslati tudi na psihološko evalvacijo! Poleg tega pa morda ...prikaži več še pripomba glede čelad: preklopne čelade so primerne samo za mestne/nižje hitrosti, saj v primeru motoristovega padca šibek člen v varnosti predstavlja ravno preklopni del, ki popusti prej kot zmorejo integralne čelade. Pa srečno!

    • Snežinko 11:45 19.maj 2018.

      Ni res. Dobra preklopna čelada je enako trdna kot integralka, oziroma: bolje dobra preklopna kot slaba integralka, ker ni poanta v tipu čelade ampak v CENI. Pri čeladi za 50-100 evrov ne moreš pričakovati čudeža. Dobra čelada stane 300+€. Pa ...prikaži več še ena stvar je: znanka dela na urgenci. Pravi takole: ko se motorist ponesreči samo upajo, da ima preklopno čelado, ker je le-to lažje sneti, predvsem ko gre za poškodbe glave. Vleči integralko dol z razbite glave pa je velika loterija!

  • Avatar Leon
    Leon 08:53 19.maj 2018.

    Poligon je samo za začetnike ,ki ne obvladajo ravnotežja in vijuganja med stebrički . Vse ostalo je potrebno pridobiti s PRAKSO ! Najboljši trening in preizkušnja je na DIRKALIŠČU ,ki je ustrezno varovano in ga SLOVENIJA NE PREMORE ! Hrvaški ...prikaži veči Grobnik je vedno poln adrenalina željnih dirkačev in marsikdo tam spozna kje so njegove meje ob polomljeni plastiki !

  • Komentirajte

    Za oddajo komentarja se morate registrirati. Nimate uporabniškega računa? Registracija je hitra in enostavna, registrirajte se in vključite v debato.