Slovenija
61 ogledov

Kupuj slovensko, ohranjaj službe

Komentarjev 9
Popularni
  • Popularni
  • Najstarejši
  • Najnovejši
Pokaži odgovore
  • krtina 04:18 14.april 2014.

    Če bi mogel bi ti dal deset pluskov. Sedaj, ko je vse zavoženo se bi šli odkrit "rasizem" in blokado tujih izdelkov. Isti ljudje (ali pa vsaj enaka sorta) ki je prej podpirala "odprtost" meja, Pobiralo denar na ta ...prikaži več račun, dokler je šlo. Sedaj pa ko se je pipica zaprla, bi pa pri okradenih in obubožanih ljudeh trkali na zavest in Slovenstvo. Skrito je v Hofru, Lidlu, Šparu in še kje... Hoteli ste odprte meje - imate jih.

  • Pepe007 07:34 14.april 2014.

    "Dejstvo je pač, da je Evropska unija članica Svetovne trgovinske organizacije in omejitev pri prostem pretoku blaga ne sme biti; takšna je politična odločitev"Temu prostemu pretoku blaga manjka še prosti pretok politikov. Mogoče bi bili kaki uvoženi cenejši od ...prikaži več naših in ravno tako dobri.Resno: prosti pretok je brez veze, dokler ni enakih standardov pri vsem. Torej tudi okoljskih pri izdelavi, delovnem času ljudi in podobno.

  • 4krogci 08:05 14.april 2014.

    Kaj pa je sploh sovenskega?? Gorenje? Ljubljanske mlekarne?? Kar sanjajte ja! Edino 100% slovensko je od domačega lokalnega kmeta da točno vidiš kaj in kako je na stvari! Gorenjev pralni stroj je pa tudi v celoti izdelan na kitajskem potem ...prikaži večtem pa samo napise gor nalimajo!!

  • Francissco 01:07 14.april 2014.

    Zaradi mene je lahko izdelek eskimski ali pa so ga izdelali ljudožerci, če ima primerno ceno za tisto kvaliteto, ki jo nudi. "Slovenski" izdelki očitno tega nimajo in so preplačani, kot bi bili zlati, pa so lahko kupljeni s strani ...prikaži več trgovcev ali "butičnih izdelovalcev" pri preprodajalcih. Kdo to preverja?

  • rompi 07:36 14.april 2014.

    po tvoje naj torej vse crkne, pa vsi na zavod...samo.. kdo bo te vse brezposelne nahranil in financiral...

  • mirko 13:52 14.april 2014.

    Rešitev ni v zaprtosti do tujine, ampak se moramo prilagodit tuji konkurenci in z njo čim boljše tekmovat in dosegat čim boljše rezultate. To pa pomeni več in bolj kvalitetno delat na vseh področjih, z manjšim številom ljudi, še posebej ...prikaži več v javni upravi in politiki. To se pa imenuje "strukturne reforme", ki se jih pa v tej državi še dotaknili nismo. Potrebujemo Margaret Taecher in ne Alenko Bratovšek. Angležinja je rekla svojim državljanom " ponudim vam lahko samo trdo delo in solze" ne pa pufe !

  • wester62 16:45 14.april 2014.

    fajn je če kupuješ slovensko,a za to moraš imeti več denarja,ker so kar nekaj dražji od tujih. pa pomislite doma je narejeno pred pragom in je dražje od izdelkov ki potujejo tisoč kilometrov.to je narobe.še posebej ko ima večina naroda ...prikaži več malo denarja in izbirati mora med cenejšo robo ne pa domačo in dražjo.pravijo bolj kvalitetno.to čisto ne bo držalo,ker sem že nekajkrat naletel na poden.vsak naj odloča po svoji vesti in denarnici. naši bi morali cene spustiti vsaj za 40% in potem bi kupovali domače in še bi jim kar nekaj ostalo za v žep. ne bi pa hitro postali bogatuni.dokler bo pa tako stanje bom pač izbiral cenejšo blago in ne glede od kod je.

  • xgego 07:08 14.april 2014.

    Kupuj slovensko, ohranjaj službe - V SLOVENIJI POMENI - kupuj slovensko, podpiraj menedžerje.Ne kupim nič kar ni za moj žep in tudi če je, gledam kje je ceneje.Trenutno zaradi gradnje dosti primerjam cene identičnih produktov v različnih trgovinah ...prikaži več in zaenkrat so na boljšem avstrijske trgovine. Žal nimam tako rad Kordeža in druge podobne da bi jih podprial...

  • JaneDoe 08:26 14.april 2014.

    No, jaz sem velik zagovornik podpiranja domačih proizvodov, ampak pričakujem za svoj denar potem tudi primerno ponudbo/ceno. Pri tekstilu pa žal tega ni. Kroji so zastareli, slabi in narejeni bolj za "mame", zato se mladi sploh ne spomnijo, da bi ...prikaži več pobrskali za slovensko ponudbo. Edina svetla točka se kaže pri oblikovalcih, ki se predstavljajo vsako leto na ljubljanskem tednu mode, a so te cene žal večini nedostopne. Mamica, ki zasluži 700 mesečno, si pač ne more pivoščiti t-shirta za 100 eur in ne hlač za 200. Država naj uredi razmere, da bomo ljudje dostojno živeli in imeli dostojne prihodke, pa bomo mnogi z veseljem kupovali tudi malo dražje slovenske izdelke še naprej.

  • Komentirajte

    Za oddajo komentarja se morate registrirati. Nimate uporabniškega računa? Registracija je hitra in enostavna, registrirajte se in vključite v debato.