Slovenija
274 ogledov

Lahko bi jih prodajali, a jih ne

Komentarjev 2
Popularni
  • Popularni
  • Najstarejši
  • Najnovejši
Pokaži odgovore
  • Trovlak 10:49 16.julij 2014.

    Če si priznamo ali pa ne, smo v večini zelo razvajeni pa tudi kar je najslabše od vsega, razvajeni smo ne glede na socialni položaj, starost kot tudi izobrazbo. Pred 20 ali celo 30 leti je bilo tako, da je ...prikaži več lahko v celem mestu zmanjkalo kruha ob 10. uri dopoldne. In prav noben se ni pritoževal češ ni kruha, kaj pa sedaj. Danes je mene osebno sram koliko različnih vrst kruha imamo. In ta naj bi bil na zalogi od jutra do večera. Brezveze. Pa je to samo kar se kruha tiče, kjer so še ostale stvari kot npr. vse sadje skozi celotno leto. Saj potem sploh ne veš ali je december ali julij, ko imajo stalno na zalogi jagode, grozdje, borovnice ipd. Ukiniti vse to in se vrniti na star sistem!

  • Lapanka 09:46 16.julij 2014.

    Podpiram predvsem trgovce, ki odvečno hrano ali pa takšno ki se ji bliža rok ne zavržejo in jo dajo v dobrodelne namene ali pa jo ponudijo družinam ki so v stiski. Tuševe trgovine veliko delajo na dobrodelnosti in se mi ...prikaži več zdi prav da v teh težkih časih naredimo nekaj za skupno dobro. Pozdravljam tudi njihovo potezo, da eno uro pred zaprtjem trgovin ponujajo vse pekovske izdelke po polovični ceni, je veliko namreč takšnih ki jim to pride super prav!

  • Komentirajte

    Za oddajo komentarja se morate registrirati. Nimate uporabniškega računa? Registracija je hitra in enostavna, registrirajte se in vključite v debato.