Gorenjska
16584 ogledov

Lastnika apartmajev blokirata vitalni prometni projekt na Gorenjskem

Komentarjev 6
Popularni
  • Popularni
  • Najstarejši
  • Najnovejši
Pokaži odgovore
  • Palson 10:52 13.januar 2024.

    JRC je nujno potrebna, vendar taka, kot je predvidena (vsaj 40 let star projekt!), ne bo rešila prometnih zastojev proti Bledu, delno samo jezersko skledo. Pravzaprav se bo naredilo tudi veliko škode kmetijskim površinam, je bil pa za nekatere (npr. ...prikaži več. za SRC), zelo donosen. To pa.

  • rd2dmk2 21:35 13.januar 2024.

    in kot drugo tisti tipi z apartmaji, naj dajo lepo mir in nehajo težit. prej ko bo cesta narejena prej bo še bolj služil. saj bo z obvoznice se videl njihov napis zimmer frei. don pa gosti že zapravijo svoj ...prikaži večj dopust predno se prebijejo skozi labirint blejskih prepovodi po stranskih ulicah. no ja saj turisti tako al tako ne spoštujejo nobene prometne ureditve, ampak s svojim ravnanjem pa delajo štalo, zato pa je treba delat zanje JRC in SRC in VRC in ZRC namest da bi jih pošteno oglobili.

  • rd2dmk2 21:31 13.januar 2024.

    hecno je da se promet ustavi že na izvozu AC pri lescah. kolona se začne na AC. in potem se kolona nadaljuje in povečuje, zaradi neustreznih krožišč za kamp šobec in golf igrišče. torej je JRC čist brezveze. cesto bi ...prikaži veči morali začet delat tam nekje med radovljico in lescami, ko je že a pol zgrajena cesta proti kropi. in od tam nekje na koncu naselja lepo začet delat cesto za bohinj. tako bo pa še vedno ves promet, ki gre v bohinj in zarad katerega je JRC delal štalo med šobcem in golfom.

  • rd2dmk2 10:48 14.januar 2024.

    in za povrh, si je kdo ogledal skico krožišča v članku ? no veste kje bo to stalo ? vam jest povem STALO bo vse kot v pesmi -od domžal do trojan vse stoji. tako bo pa tule v tem ...prikaži več krožišu na vrhu betinskega klanca vse stalo, ko bo kolona iz lesc se nabrala. pa me zanima kdo bo imel prednost al plavalec iz bohinja al gobar iz pokljuke ? hvala bogu da je folk iz žabarije tolk blesav da ne ve kje je bližnica.

  • Marofar 12:11 16.januar 2024.

    Kolona se začne na AC ta obvoznica je popolnoma brez pomena in ne upraviči stroškov. Rešitev bi mora biti trasa direktno iz AC. To je isto kot bi na koncu 10mm cevi vgradil 300mm ventil.

  • Avatar MS
    MS 14:44 13.januar 2024.

    Palson, vse upe polagamo nate in tvoj projekt! Reši nam ta problem za vselej!

  • Komentirajte

    Za oddajo komentarja se morate registrirati. Nimate uporabniškega računa? Registracija je hitra in enostavna, registrirajte se in vključite v debato.