Slovenija /slovenija/komentarji-in-kolumne
13542 ogledov

Laži in resnice o cepljenju

Komentarjev 57
Popularni
 • Popularni
 • Najstarejši
 • Najnovejši
Pokaži odgovore
 • Marcelko 09:16 04.oktober 2020.

  Cepiti da, a izključno za nujne potrebe in izključno z ZDRAVIM cepivom in ne strupom, kakršnih je danes 80% vakcin. Potem se pa čudite zakaj odpor. Bo in še večji, kot je sedaj in prav je tako. Ko se bo ...prikaži več to faramacevtsko mafijo z Pedrosom in Gatesom na čelu obglavilo, ne bo nobenih protestov več.

  • mph 15:34 04.oktober 2020.

   Predvidevam, da bi po tej logiki morala bit večina zdravstvenih delavcev antivaxxerjev, pa ni, če bi bila res cepiva polna "strupov", pa ja je tudi kakšen, ki obvlada analize, ima laboratorij, .... med "vašimi", ki bi lahko javno razkril te ...prikaži več "strupe", ... in bla bla bla. Seveda ni možno 100% izključit, da ni nekdo alergičen ali kaj takega, takih je morda promil. Logika pa je ista kot varnostni pas, stric je preživel verjetno samo za to, ker ga ni imel. Ostalih 99.999 od 100.000 pa obratno.

  • jakec1575 22:12 04.oktober 2020.

   pretiravas. cepilna shema ima nekaj pomanjkljivosti v smislu še bolj prepričljivega nadzora za nejeverno splosno javnost. ostalo pa je zraslo na tvojem bolanem umu.

 • Avatar stoychi
  stoychi 09:37 04.oktober 2020.

  priporočam ogled videa posveta v katerem so se še posebej izkazali Aljoša Rojac, Srečko Šorli in Izidor Pokrivač. https://www.youtube.com/watch?v=1AN0Kgw2MdI&lc=z220z11otsiehxmkzacdp43bef1x0n01cltpmpn25qhw03c010c

  • jakec1575 22:14 04.oktober 2020.

   zakaj si mnenja, da bi toliko ljudi hotelo pobijati svoje sodržavljane?? res potrebujes psihoterapijo.

 • lulibuc 09:20 04.oktober 2020.

  Koliko pa kasirate za reklamo vakciniranja? Dobro znate strašit folk, banda pisuznska. Pokažite še sliko tistih, ki nikoli več ne bodo normalni in zdravi po zastrupljanju z vakcino.

  • mph 17:03 04.oktober 2020.

   Ma ne blodi, 60 let me cepijo za vse živo od otroštva naprej, enako sošolce, ... mi ni znan en sam samcat primer kot ga opisuješ. Bi moral bit pri en pri polovici sosedov. Pa enako so bili vnuki cepljeni. ...prikaži več Zakaj niso, če si tako pameten, vsi zdravstveni delavci antivaxxerji, saj so zraven kaj ne. Jezijo me te neumnosti, ker umirajo otroci in odrasli po celem svetu zaradi ene blodnje. To ne pomeni seveda, da kakšen promil ne utegne imet kakšne reakcije, saj jo ima lahko tudi na aspirin smrtno.

  • mph 18:53 04.oktober 2020.

   @ovca, ne bi raje odgovorila na moje argumente? V življenju krepko čez pol stoletja nisem izvedel iz prve roke niti za en primer zapleta, ki bi ga bilo možno pripisati cepivom. Ne pomeni, da jih ni, so pa cepiva izrecno ...prikaži več varna glede na količino porabljenih cepiv, izredno.

  • Avatar ovca
   ovca 19:46 04.oktober 2020.

   Mph cepiva SO bils varna. Od l.66 ne vec. Malo se izobrazi.Sicer mi ni jasno,koliko bos razumel,ampsk to je tvoj problem,ne moj!

  • jakec1575 22:15 04.oktober 2020.

   mislim, da je tvoj um posledica necepljenja. škoda. za druzbo si neuporaben kamencek.

  • mph 23:00 04.oktober 2020.

   @ovca, fiju, je pa dolga zadeva ... mi je pa padlo v oči nekaj komentarjev, da je osnova videu wikipedia? Kar sem preskočil na par sekvenc kot kaže res. Kar pa seveda ni resno, če rabim resne podatke grem na ...prikaži več npr. Britannico. Bom pa poskusil najt čas, da poslušam vsaj del, ker je morda zanimivo. Mimogrede tudi po 66 se cepim redno za gripo, sem cepljen za vse drugo, sem bil proti tetanusu zaradi poškodbe, ... vsi vnuki. Velja isto, enega samega ne poznam, da bi imel karkoli negativnega.

  • Avatar ovca
   ovca 08:21 05.oktober 2020.

   mph napačno ti je padlo v oči. Med viri so svetovno priznani zdravniki! In ja, če gledaš samo inserte, potem si lahko človek predstavlja po svoje. Če pa gledaš vse, je pa slika veliko bolj realna. v nič te ne ...prikaži več silijo (razen blejanje poslanca), ki sploh ne ve za kaj gre. Če ti ne poznaš negativne plati cepljenja, je super.

  • Avatar ovca
   ovca 08:22 05.oktober 2020.

   Osebno poznam ljudi, ki imajo negativne posledice cepljenja. Je kdo priznal? NE! So zavarovani v dokumentih, ki niso na vpogled. Torej se vsak odloča zase, kar je prav. kontaminirana cepiva naj si pa lepo vbrizgajo sami, z mojo dozo vred!

  • mph 17:05 05.oktober 2020.

   ovca, upam, da si ga poslušala pri 37:20 in potem naprej. Argumentira v prid cepljenju ne proti. Edino se strinja s pomisleki gledel konzervansov, so pa ti pač verjetno nujni. Morda sem slabo kaj razumel, absolutno je kalkulacija, da se ...prikaži več v vsakem primeru splača cepit ne glede na morebitne posledice kot pa se ne cepit. In smo pri mojem primeru, ko je stric resnično verjetno preživel samo zato, ker ni imel pasu, 1 od milijon, ostalih 999.999 pa bi umrlo brez pasu ali bi postali invalidi.

  • Avatar ovca
   ovca 17:45 05.oktober 2020.

   Joj,mph si trd v glavo ko lesnik 🙁.Za spremembo od tebe,sem poslusala celega.Argumenti za cepljenje so VSI izhajali iz cepljenja otroskih bolezni.Covidu so se lepo izognili. Osebno bi predstavniku farmacije postavila vprasanje,glede na to,da so cepiva blazno zdrava,zakaj ne odgovarjajo,ce gre kaj narobe.

  • Avatar ovca
   ovca 17:46 05.oktober 2020.

   Saj takih je po njihovo zanemarljivo. In,zakaj so vsebovane komponente tajnost in vseh sestavin NE napisejo. Pa se marsikaj bi jih vprasala poleg nastetega. Mene niso prepricali v cepljenje.Ampak govorim ZA SEBE.Vsak naj se pac odloci po dometu svojih mozganov,v ...prikaži več mojem imenu pa se NE bo odlocal nihce!

  • mph 20:11 05.oktober 2020.

   Nekdo je res trd v glavo, ampak ne jaz. Ti lahko interpretiraš vse po svoje in vlečeš zaključke, zadeva je bila ločeno poglavje, govora je bilo o neumnosti in predavatelj je očitno proti antivaxxerski noriji. V imenu svobode DRUGIH pa ...prikaži več je tvoja svoboda omejena. Lahko seveda se ne privezuješ v avtu, ampak boš pa pač plačala kazen (če ne z življenjem v primeru trka), pa če se na glavo postaviš ali greš na Evropsko sodišče za človekove pravice. Hvala sicer za video, je koristen, ne pa kot misliš ti.

 • Avatar ovca
  ovca 07:31 04.oktober 2020.

  Gospod Gams.Zakaj so ljudje proti cepljenjem?Enostavno zato,ker se gre vem velikim farmacevtskim hisam,kdo bo prvi odkril zdravilo in ga mastno prodal.Stranski ucinki jih ne zanimajo,za stranske ucinke ni nihce odgovoren!Porast avtizma povezujejo z obveznim cepljenjem.Multiplo tudi.Odgovor zdravnika-ni dokaza.Logicno,da ni dokaza,ker ...prikaži več ni narejenih studij.Le zakaj?Trobezljate nam o cepivu,ki bo varno.Nas namerno farbate?Steanski ucinki se pojavijo cez 20 do 25 let in ne v 1 letu.In pravo sliko ste

  • zdrej 07:46 04.oktober 2020.

   Slika je bolj verjetno realna, kot te posledice cepljenja. Naj omenim, da so Črne koze tista bolezen, kjer so se cepiva začela. Seveda so določeni problemi v zdravstvu in farmaciji povsod po svetu. Trenutno prevladuje kapitalistični sistem in vsak gleda ...prikaži veča na dobičke, tu pa tam pa so dobri primeri, ko še delodajalci pogledajo na delavca in ga cenijo. Farmacevtska industrija mora gledati na stranske učinke svojih izdelkov, ker drugače tvegajo izgubo posla čez gromozanske tožbe.

  • Avatar ovca
   ovca 07:49 04.oktober 2020.

   Zdrej,ko preberes priloge vidis,da si operejo roke pred tozbami. Potem ti temu zaupas? Jaz zal ne. Splosno gledano je tako,ce stranski ucinki doletijo druge,je vseeno. Ko pa doletijo tvojega otroka,bi ti bilo se vedno vseeno?

  • Avatar ovca
   ovca 08:00 04.oktober 2020.

   Poleg vsega pa,ce je cepljenje tako oh in sploh dobro za ljudi,zakaj ne naredijo okrogle mize s strokovnjaki za in proti cepljenju. Pa da vidimo,kdo bo z argumenti bolj prepricljiv! Jo bodo sklicali? Katera tv ima dovolj jajc?

  • zdrej 08:02 04.oktober 2020.

   A ni bila to neke vrste okrogla miza, ki je neki povod za to pisanje avtorja?

  • zdrej 08:08 04.oktober 2020.

   Sicer pa poglej, stroka je pri virusnih boleznih razmeroma nemočna. Ni učinkovitih zdravil. Za določene bolezni je preventiva cepljenje, ki ga nekateri brez večjih premislekov zavračajo. Še en dokaz, da je stroka nemočna, sta bolezni HIV in gripa, proti katerim ...prikaži večm ni prav cepiv ne znajo razviti. Gripa ima preveliki spekter, HIV pa je tako zaj***, da ga z obstoječim znanjem ne morejo skužiti. In zato je potreben denar, da tista vojska ljudi, ki dela na rešitvi teh problemov dobiva tudi plačo.

  • moder 08:39 04.oktober 2020.

   zdrej, avtor HIV je? Stroka je ustvarila HIV, tudi avtor je znan, javno dostopne informacije...

  • zdrej 08:52 04.oktober 2020.

   In kdo to je? In to kaj potem vpliva na to, da še nimajo cepiva? Tudi če bi ga nekdo umetno ustvaril, bi nekdo drugi lahko naredil cepivo. Pa ga še vedno ni.

  • Gandolf 08:57 04.oktober 2020.

   Ovca želim ti da v tvojo familiji dobite koze.

  • Avatar ovca
   ovca 09:11 04.oktober 2020.

   Gandolf,jaz pa tebi,da v tvoji familiji dobite mozgane.

  • lulibuc 09:20 04.oktober 2020.

   Ovca, v teh temah se pa popolnoma strinjam s tabo

  • moder 15:01 04.oktober 2020.

   zdrej, glede na to, da ne posedujete javno dostopnih informacij, ste kar precej glasni.... predvsem pa kritični,...

  • zdrej 15:40 06.oktober 2020.

   Javne informacije so javne po definiciji, torej jih lahko posedujemo vsi. Katere pa imate vi v mislih pa ne vem. Upam niso to tiste, ki so precej dvomljivega izvora, ko še niti osnovnih zakonov fizike, kemije in biologije ne upoštevajo.

 • leonardo 11:14 04.oktober 2020.

  Pred nekako 40 leti sem dal cepiti ( no bilo je obvezno) sina proti črnim kozam. V soboto je sin dobil 5 ( pet) gnojnih mehurjev, eden za drugim. Bilo me je groza. Ko to vidiš se zgroziš. Preklical sem ...prikaži večem vse zdravstvene domove po Sloveniji, tudi bolnišnice in končno dobil na telefon zelo zagnanega in s srcem delovnega zgravnika ( danes jih ni več), ki me je potolažil, da so mu dali malo premočno cepivo in naj se umirim. Verjel sem. Res ni bilo hujšega, ampak ko sem videl te izpuščaje!

  • leonardo 11:19 04.oktober 2020.

   Kaj če bi moj otrok dobil v resnici črne koze. Takrat sem se odločil, da bom otroka cepil proti vsem nevarnim kužnim boleznim. Ja, ne bom pa rekel, da se mogoče kje kaj zalomi. Ampak procent posledic je zanemarljiv, v ...prikaži več primerjavi izbruha epidemija.

  • jakec1575 22:17 04.oktober 2020.

   kljucno je, da se da podpra tistim, ko se zgodi ta zanemarljiv procent. tukaj pa šepa slovenska država, ki je nesposobna. nihce v tej državi noce nositi odgovornosti za nic.

 • suineg78 10:59 04.oktober 2020.

  Kaksno "govno" od kvazi novinarja. Komentiram samo na kratko... Kdor zeli si naj prebere knjigo Dissolving illusions, ki razkrinka farmako cepilsko mafijo od samega zacetka. Za ovce, ki verjamejo v cepilni gral pa "samo napred"!

  • grega.prebil 11:03 04.oktober 2020.

   Spoštovani. Za začetek vas prosimo, da se izražate kulturno. Ne gre za novinarja, ampak uglednega slovenskega strokovnjaka, ki v kolumni izraža svoje mnenje. Preberite članek od začetka do konca, da boste sploh vedeli za kaj gre. Lepo nedeljo, uredništvo Žurnal24.

  • suineg78 20:37 04.oktober 2020.

   Hvala za opozorilo. Se opravicujem. Naj si pa vas "strokovnjak" prebere zgoraj omenjeno knjigo, da mu ne bo potrebno (raz)prodajati svojega ugleda. Vse dobro!

  • jakec1575 22:18 04.oktober 2020.

   hahha. ti bos strokovnjake ucil....

 • Tana 13:35 04.oktober 2020.

  Nehajte se delat norca iz ljudi in strašit s takšnimi članki! Preveč nas že ve resnico o koruptivni farmaciji in strupih v cepivih! Strokovnjaki, zavzemajte se raje za VARNA cepiva, ne pa da je danes med drugimi težavami incidenca avtizma ...prikaži več 1 na 68, še pred letom 1980 pa je bila 1 na 10.000!!!

  • golčina 16:34 04.oktober 2020.

   To je zaradi tega, ker se z diagnozo avtizma označuje tudi takšne, ki jih 20-30 let nazaj ne bi.

  • stromar 16:50 04.oktober 2020.

   To je odkar se ne cepi vse

 • jakec1575 22:10 04.oktober 2020.

  Bravo!! samo diskusija strokovnjakov z nestrokovno javnostjo bo povrnila zaupanje.

 • MihaPu 13:07 04.oktober 2020.

  Tisti, ki se cepijo, jim farmakomafija garantira, da naj bi bili varni pred virusom je tako? Zakaj je torej represija nad tistimi, ki se NE želijo cepiti. Cepite se v rit z analno sondo od gatesa če je treba, druge ...prikaži veče pa pustite na miru s svojo lastno odločitvijo. Cepiva so nepreverjena in vsebujejo aluminij ter kdove kaj še. Prepovedati nekomu živeti in javne vrtce, samo zato, ker se ne želi cepiti, to je pa že višek nesramnosti in fašizma.

 • jakec1575 22:20 04.oktober 2020.

  Slovenija ne rabi diskusije o cepivih, ampak o antikorupciji in psihiatricnih bolnikih, ki so na prostosti. med drugim tudi vecina komentatorjev tukaj gor.

 • stromar 16:48 04.oktober 2020.

  V prejšnji domovini smo bili vsi cepljeni za vse pa ni bilo nobenih posledic, zato ste lahko tako pametni. Zaradi vas ne bo preceljenosti. Že ko se pojavijo ošpice, se poskrijete v mišjo luknjo. Travca ima očitno tudi hude posledica

  • jakec1575 22:19 04.oktober 2020.

   v prejsnji domovini smo veliko cepiv delali doma v Zagrebu.

 • marvin63 06:40 05.oktober 2020.

  Na splošno je malo znano dejstvo, da so mnoga cepiva izdelana na celičnih linijah(celicah) splavljenih otrok. Vsaka celična linija je poimenovana, tako poznamo MRC-5, WI-38, HEK-293 in številne druge. Celične linije se uporabljajo kot gojišče, za viruse, iz katerih potem ...prikaži več naredijo cepiva. Za pridobitev teh gojišč potrebujejo proizvajalci veliko količino teh celičnih kultur. Tako jih prisilijo v rakasto rast.... Za možnost izbire etičnih cepiv!

 • Albatroz 17:46 04.oktober 2020.

  tudi to je eden od načinov ki ga je farmacija uporabila v namen popravljanja zaupanja. naj le razkrijejo koliko prebivalstva še zaupa zdravstvu? marsikdo niti v mukah bolečine nima zaupanja do svojega osebnega zdravnika, ker je korupcija in malomarnost prevladala ...prikaži več tudi v tej branži.

 • JONIJONI 11:49 04.oktober 2020.

  Na spletu so dostopni grafi, ki prikazujejo upad ošpic po uvedbi cepljenja. Pisunček, sedaj pa najdi graf, ki prikazuje upad ošpic od leta 1900 do danes in ga primerjaj z grafom od uvedbe cepljenja. Če imaš IQ nad 80 boš ...prikaži več štekal kaj je povzročilo upad ošpic in ne opevano cepivo.

 • JONIJONI 11:50 04.oktober 2020.

  Strokovnjaka, ki pravi, da je v jabolku mnogo več težkih kovin, pozivam na dvoboj. Sam naj izbere jabolka, iztisnemo sok in jaz ga spijem 100 krat več kot si ga on vbrizga z injekcijo. Pa da vidimo kako deluje v ...prikaži več praksi ta njegova primerjava.

 • f5b0a37161572a16434c3a9b735044179b6963f0 15:02 04.oktober 2020.

  raje umrem kot da se cepim ,pa če se na glavo postavijo in z trpalnicam bremzajo

 • zdrej 07:50 04.oktober 2020.

  Kar dobro napisan članek. treba je obtežiti vse argumente in se potem odločati. Odločitve zaradi FB doktorjev so ponavadi slabe. Med korona krizo se je to lepo pokazalo, ko smo določeni bili sposobni precej hitro demantarati lažne novice, kar se ...prikaži več je potem tudi potrdilo kot lažna novica. Bilo jih je precej. To govori, da večina nima pojma, kako stvari delujejo.

  • zdrej 07:56 04.oktober 2020.

   Tak konkreten primer je, ko postavijo bazno postajo v njihovi bližini protesti 100/h, potem pa vsi ven telefone pa kličejo, slikajo itd. Skratka pokažejo, da nimajo pojma, da je telefon v njihovem žepu bolj nevaren, kot bazna, ki je več ...prikaži več kot 100m oddaljena od njih ter dvignjena. Dolgoročne posledice, ki verjetno obstajajo, pa bodo ugotavljali kolegi v pozni starosti ali pa zanamci.

  • zdrej 08:01 04.oktober 2020.

   Fajn je tudi pogledati stare filme, starejše, kot so te teorije. Tam potem vidiš, kako je znanje šlo zadnjih nekaj desetletij. Kaj so delali. Recimo oni film o izbruhu črnih koz v Beogradu kar dosti pove, ne pa vsega.

  • Covid_1984 08:35 04.oktober 2020.

   kar pojdite v gatesovo garažo, naj vas tam cepi, da boste varni. od zadaj

  • mph 11:03 04.oktober 2020.

   @covid_1984, me zanima kdo tebe od zadaj cepi vsak dan, da imaš tako skurjene možgane, je od spodaj seglo do vrha.

 • Komentirajte

  Za oddajo komentarja se morate registrirati. Nimate uporabniškega računa? Registracija je hitra in enostavna, registrirajte se in vključite v debato.