"Najprej imate odlične ceste. Veliko jih je tudi zelo dobro vzdrževanih, ne sicer povsod, ampak to je v redu, ker želimo testirati tudi udobje avtomobila na slabših cestah, tako da je nekaj slabših cest pravzaprav dobrodošlih. Ampak veliko cest je… ...prikaži več res zelo kakovostnih."
Je bila to kakšna skrita kamera ali pa mu je Bratuškova držala pištolo na čelu? 😂
Pozdravljeni, ponudba za posojilo med zasebnimi resnimi v 24 urah. Dajem resna in zanesljiva zasebna posojila v razponu od 2.000 € do 12.000.000 € s stopnjo 3% . Če vas to zanima, me kontaktirajte po mojem e-pošti: marijarajevic259@gmail.com
Lahko bi jih poslali na “avtocesto“ do maribora,ne vem če bodo še navdušeni
"Najprej imate odlične ceste. Veliko jih je tudi zelo dobro vzdrževanih, ne sicer povsod, ampak to je v redu, ker želimo testirati tudi udobje avtomobila na slabših cestah, tako da je nekaj slabših cest pravzaprav dobrodošlih. Ampak veliko cest je… ...prikaži več res zelo kakovostnih." Je bila to kakšna skrita kamera ali pa mu je Bratuškova držala pištolo na čelu? 😂
Mislim, da mu je držala pištolo na čelu plus aktivirano bombo v roki.
Pozdravljeni, ponudba za posojilo med zasebnimi resnimi v 24 urah. Dajem resna in zanesljiva zasebna posojila v razponu od 2.000 € do 12.000.000 € s stopnjo 3% . Če vas to zanima, me kontaktirajte po mojem e-pošti: marijarajevic259@gmail.com