Šport /sport/nogomet
20 ogledov

Letalo čaka, Moyes vztraja: "To je začetek poti"

Komentarjev 3
Popularni
  • Popularni
  • Najstarejši
  • Najnovejši
Pokaži odgovore
  • JackD 19:25 28.marec 2014.

    Kakšni idioti so tile navijači Uniteda. Si predstavljate, da bi tako reagirali navijači Liverpoola leta 2009, ali pa Leedsa, West Hama ali Newcastla, ko je njihov klub izpadel iz PL. Moyes pač del kar lahko. Ferguson je iz ...prikaži večz ekipe Uniteda potegnil 150%. Pa še njega so reševali člani zlate generacije (Neville, Giggs in Scholes). No pa RvP, ki je letos večinoma poškodovan. Kar spomnite se, kako zanič je bil lani United, ko je bil Scholes v penziji. Vidić in Ferdinand sta poškodovana "dedka", daleč past their prime. Valencia je imel prvo sezono dobro, potem so ga pa prebrali in ne more nič več. Samo z desnico vrhunskega nogometa pač ne moreš igrati. Enako je imel 1 dobro sezono še Young, ki jepa itak večji dajver, kot sta bila pred leti Suarez in Ronaldo skupaj. Mata je iz tekmovalnega ritma in bo rabil še kar nekaj časa, da bo spet tisti pravi (najboljši nogometaš Chelseaja dve leti zapored), če se mu bo na ta nivo sploh uspelo vrniti (Torres). Za Nanija bi bilo

  • JackD 19:38 28.marec 2014.

    Nanija bi bilo bolje, da bi z Ronaldom odšel v Madrid in ostal v njegovi senci.Edini res vrhunski nogometaš je Rooney. No pa de Gea je tudi soliden pa mogoče Carrick. Ostalo je pa pri Unitedu bolj bogo. In ...prikaži več zelo zelo redki so trenerji, ki bi tole ekipo Uniteda uspeli pripeljati v LP. Kak Mourinho z bunkerjem, pa Rodgers in Martinez od teh, ki so trenutno v Angliji. Potem je pa tu še kak Heynckes, potem se pa seznam že zelo zelo hitro zaključi. Sploh pa titrenerjine bi želeli prevzeti razpadajočega Uniteda. Taka je pač trenutna realnost rdečih vragov.

  • JackD 19:39 28.marec 2014.

    Kar se pa tiče Mourinhovega komentarja je pa tako: tako prednost ima kvečjemu City, Liverpool pa nikakor. Chelsea ima pač toliko igralcev, da lahko Schürle doseže hattrick, pa je naslednje kolo na klopi ali celo na tribuni. Redki so klubi, ...prikaži več ki si lahko kaj takega privoščijo. Liverpool ima na klopi zgolj enega igralca, ki lahko naredi razliko (če na sredini igrajo Gerrard, Henderson in Lucas/Allen, sicer niti to ne. Moses je bleda senca tistega krila v Wiganu, Aspas pač ne trese tako kot je v Celti. Potem pa razen mladcev itak nimajo več ofenzivcev. Tole stokanje Mourinha, da imajo najmanjše možnosti za naslov, je pa tudi strahopetno. Če jim ne uspe osvojiti bo imel izgovor, če pa zmagajo, bo pa vse zasluge požel sam. Chelsea ima eno najboljših ekip na svetu, on pa govori, da niso favoriti. Malo morgen.

  • Komentirajte

    Za oddajo komentarja se morate registrirati. Nimate uporabniškega računa? Registracija je hitra in enostavna, registrirajte se in vključite v debato.