Svet
39715 ogledov

Letalo padlo na ameriško metropolo, odjeknila velika eksplozija

Komentarjev 20
Popularni
  • Popularni
  • Najstarejši
  • Najnovejši
Pokaži odgovore
    luckyss1 08:41 01.februar 2025.

Treba je vedeti, da ZDA še zdaleč niso več tisto kar so bila nekoč. Vsaj kar se tiče infrastrukture, varnosti, standarda, itd..skratka vsega...Da o drogah in kriminalu niti ne bi...Nekatera evropska mesta, bodo vsaj kar se droge in kriminala tiče ...prikaži več kmalu sledila.. https://www.youtube.com/shorts/PrWdwUmQUWE

• Kmodri_ 10:00 01.februar 2025.

Še manj Putlerjevi Rusija.....

rajko55 10:07 01.februar 2025.

Seveda ni....zahvaljujoč woke DEI politike prejšnje vlade. Na odgovorna mesta niso postavljali kompetentne strokovnjake, ampak so nastavljali nesposobneže, samo da zadostijo bolnim woke aktivistom. Ampak.... zdaj bodo kazensko odgovarjali vsi.

rajko55 10:23 01.februar 2025.

Pa še nekaj... dve leti sem živel in delal v ZDA (2010-12).... Varnostni ukrepi povsod so bili za nas skoraj nepojmljivi.... Požarno varnost v naselju, kjer sem živel, je imel prek možakar z vojaškim ozadjem iz njegovega poklicnega področja. Vsak ...prikaži večak teden smo se morali obvezno udeležiti FF drill eventov... Da ne govorim o varnosti v CPP.... Vsak, ki je napihal, je bil drug dan objavljen v lokalnem časopisu...s sliko in imenom.

• Ender3 13:37 01.februar 2025.

Neprecenljivo janšev trol je živel v ZDA..Sedaj po novem hodijo tja samo izbranci. Na vsake štiri leta samo, če zmaga oranžni Donald.

rajko55 14:04 01.februar 2025.

Ja.... si fauš? Boli?

• Ender3 20:37 01.februar 2025.

Ja boli ampak ne tam kjer misliš..😎

Antikrist9 08:38 01.februar 2025.

Spet je bil Biden ali pa Putin, hehehe!

• popokatopetl 11:01 01.februar 2025.

"da je žalosten zaradi izgube več duš v tragediji" ---- Sem mislil da naj bi se duše v nesrečah ohranile???

• rd2dmk2 10:28 01.februar 2025.

tile ameriški avioni padajo kot hruške,naprej super fasmozni super predrag vojaški lovec, sedaj potniški avioni, se še kdo spomni kako je izgledalo senatno zaslišanje boengovih direktorjewv, ki so imeli mastno mastne plače, zravne pa standarde pri izdelavi avionov čist ukinili. ...prikaži več aja pa menda sami ilegalni migranti tam delajo,ker so tolk pocen. in trump izganja migrane, musk pa bogati na račun njih in famozne H1B vizuma za delo. in hecno najbolj desni desničarji so sedaj proti Musku

• atamama 08:23 01.februar 2025.

Spomni se ene poslanke iz obale.... glasovala za ukrepe pa sploh ni vedela o čem glasuje.... In taki nam krojijo usodo...

• Ender3 13:44 01.februar 2025.

Trenutno padajo samo avioni. Počakajmo, da se to zgodi z njihovo ekonomijo. Protekcionizem, ki ga uvaja Trump bo povzročil nasproten učinek. Že sedaj na startu ima v anketah najmanj podpore od vseh nekdanjih Ameriških predsednikov..

• vojko19 14:06 01.februar 2025.

trump mora odstopoti

• Nelaži 15:16 01.februar 2025.

Vedno več letal bo padalo v ZDA pa tudi EU. Že zdaj je možno upravljati vsa zračna plovila z zemlje in ko pride to v rok kriminalcem lahko kadarkoli izklopijo pilote in prevzamejo komando letenja letal in helikopterjev. Seveda pa ...prikaži več bodo vedno bolj v takih terorističnih akcijah sodelovali tudi droni.

rajko55 08:17 01.februar 2025.

Sem gledal zaslišanje woknjenega glavnega inšpektorja za varnost v prometu, ki ja je nastavil senilni Biden. Na vprašanje; kateri so bistveni varnostni ukrepi zračnem transportu, ni znal navesti niti enega......

• Ender3 13:30 01.februar 2025.

A si bral o pilotu helikopterja na Nori24tv?. Oni imajo vedno ekskluzivne informacije. Kako hudiča jim pustijo objavljati takšne primitivnosti..

rajko55 14:03 01.februar 2025.

Obširi malo svoja zaplankana obzorja, pa preklopi na kak CNN, Fox.... Tele zarukano, nenormalno

• Idioti 13:35 02.februar 2025.

Vsakega, ki se po YT sprehodi po šotoriščih oz. ulicah širom USA , mora isti moment zviti v trebuhu in iz trebuha v možgane dobiti impulz , jaz kaj takega nočem pri sebi v mojem mestu. Odjebite USA in njihovo ...prikaži večovo DEMOKRACIJO za bogate ! Men gredo že LJ klošarji na Q in bi jih najrajši pometal v Ljubljanico !

• Idioti 13:27 02.februar 2025.

ŽURNAL !!!! Ker prtegnen računalničar vam je naredil program reklam , da mi je samo vedet ! Včasih bi rad kaj pogledal , pa ne pridem dalj kot do plavih polj , ki niso v naslovu tisto kar se reklamira ...prikaži več ! Ne vem kdo vam take reklame plačuje !!!

• Loganua_9961 00:21 19.junij 2025.

🍓 Vroča dekleta čakajo na vas na 👉 𝗦𝗲𝘅𝘁𝗼.𝗹𝗶𝗳𝗲

• Komentirajte

Za oddajo komentarja se morate registrirati. Nimate uporabniškega računa? Registracija je hitra in enostavna, registrirajte se in vključite v debato.