Slovenija
162 ogledov

Leto 2015: Črne številke na slovenskih cestah

Komentarjev 4
Popularni
  • Popularni
  • Najstarejši
  • Najnovejši
Pokaži odgovore
  • vzev 14:09 26.december 2015.

    Če želiš rešiti svoj problem, moraš najprej vedeti vzrok za ta problem. In tukaj v Sloveniji nastane največja težava pri zmanjševanju prometnih nesreč. Skoraj vsaka nesreča je kategorizirana kot nesreča zaradi neprilagojene hitrosti. In če potem naši pametnjakoviči samo zmanjšujejo ...prikaži več omejitve hitrosti, postavljajo radarja, pač ne bo nič manj nesreč, ker ne odpravljajo pravih vzrokov.

  • vankenobi 22:12 26.december 2015.

    Velikokrat se išče problem v cesti ali kje drugje, v bistvu pa je največkrat problem v nas samih, ker smo predrzni, nestrpni, nepredvidljivi, utrujeni, pod vplivom alkohola ali drugih substanc, nevešči vozniki in še bi lahko našteval. Tudi če bomo ...prikaži več imeli dvakrat več avtocest in vse ostale ceste obnovljene, ne bomo zmanjšali števila prometnih nesreč s smrtnimi izidi, vse dokler se v glavah ne bo nekaj spremenilo.

  • 123neutralen 10:13 27.december 2015.

    Bravo.Končno nekdo,ki je kritičen do teh stvari. Res se vedno išče vzrok vsepovsod,razen pri voznikih samih.Take čudne nesreče,kot je ta s cisterno...? Med vožnjo gledajo svoje tablice in telefone in se kot otroci veselijo zaslonov na touch tako,da ...prikaži več tudi v avtu ne morejo brez te nore tehnologije. Daj odraslemu človeku pametni telefon v roke in ne boš imel več sogovornika...

  • Avatar Leon
    Leon 18:49 26.december 2015.

    Se strinjam ! Neprilagojena hitrost,napačna smer vožnje in alkohol...........to je vse kar znajo zapisati ! Nihče ne omenja SMSanja ,telefoniranja ,slabih cest ,nepredvidenih ovir na cesti.....neočiščenih cest . Spomnim se ,da je policija samo ENKRAT podala prijavo zoper upravitelja cest ...prikaži več ,ko je sama zletela s ceste zaradi poledice . Kje so ostali organi ,ki skrbijo za varnost prometa ? AVP ,to je tista agencija ,ki samo za prvi šolski dan razdeli zloženko in rutice,potem pa ...............................To so vprašanja .

  • Komentirajte

    Za oddajo komentarja se morate registrirati. Nimate uporabniškega računa? Registracija je hitra in enostavna, registrirajte se in vključite v debato.