Slovenija
309 ogledov

Letos bodo postrelili več jelenov, divjih prašičev in sivih vran

Komentarjev 3
Popularni
  • Popularni
  • Najstarejši
  • Najnovejši
Pokaži odgovore
  • trojka 07:40 13.april 2015.

    Narava lahko sama uravnava primerno število katerekoli vrste živali. Itak jih že preveč konča na cestah, ker smo ljudje odvzeli živalim življenjski prostor ! Močno upam, da bo nekoč tudi v vladi kdo dovolj pameten, da bo to psihopatsko morijo ...prikaži večo končal. Do takrat pa vsem morilcem - lovcem želim čim več nesreč, pa dajte se med sabo postreljat. Imate sploh dušo, da lahko iz zasede umorite nežno žival, ki sploh nima možnosti obrambe????

  • MLikar Forum-lov 06:57 15.april 2015.

    Trojka hvala za prijetne želje. Seveda tudi tebi želim enako.Kaj taka privoščljivost pove o človeku, ki jo izreče, pa naj drugi sodijo.

  • slajan 07:48 05.maj 2015.

    Vse lovske družine zapret, ker so le leglo iztirjencev, pokvarjencev in alkoholikov.Baje streljajo po nekih planih in to je za njih opravičilo za pobijanje? Primer:Sosed - lovec mio je povedal, da so neki večer imeli štetje medvedov in ...prikaži več ugotovili, da jih je na njihovem območju 8 - 10, kar je absolutno preveč. Nato so dobili dovoljenje za odstrel ene živali, je pa v treh tednih ni uspelo uplenitit nikomur. To pomeni, da so jih lahko prešteli v eni noči vse, nato pa do odstrela ni prišlo, ker ni bilo nobenega pred cev. A so medvedje vedeli, da je štetje za njih nenevarno in prišli na popis? A je plan na osnovi izmišljenih podatkov o številu živali verodostojen? A se pri planiranju upošteva krivolov?

  • Komentirajte

    Za oddajo komentarja se morate registrirati. Nimate uporabniškega računa? Registracija je hitra in enostavna, registrirajte se in vključite v debato.