Pozdravljeni, ponudba za posojilo med zasebnimi resnimi v 24 urah. Dajem resna in zanesljiva zasebna posojila v razponu od 2.000 € do 1.000.000 € s stopnjo 3% . Če vas to zanima, me kontaktirajte po mojem e-pošti: marijarajevic259@gmail.com
Grozno Grozno kaj se je zgodilo Moja soseda in sosed izrazita levičarja in velika kradljivca državnega premoženja sta se ravno sedaj no prav zaprav pred 5 minutami obesila,, Nista mogla prenesti, da je lahko Zoki sedaj predsednik parlamenta, Sem pa… ...prikaži več pa opazil, da levaki sedaj na veliko kupujejo štrike v zadružnih trgovinah, kar lahko kaže na skupinski samomor.
Je že župnik izdal okrožnico, da se morajo zapreti vse trgovine , ki prodajajo štrike
Pozdravljeni, ponudba za posojilo med zasebnimi resnimi v 24 urah. Dajem resna in zanesljiva zasebna posojila v razponu od 2.000 € do 1.000.000 € s stopnjo 3% . Če vas to zanima, me kontaktirajte po mojem e-pošti: marijarajevic259@gmail.com
Grozno Grozno kaj se je zgodilo Moja soseda in sosed izrazita levičarja in velika kradljivca državnega premoženja sta se ravno sedaj no prav zaprav pred 5 minutami obesila,, Nista mogla prenesti, da je lahko Zoki sedaj predsednik parlamenta, Sem pa… ...prikaži več pa opazil, da levaki sedaj na veliko kupujejo štrike v zadružnih trgovinah, kar lahko kaže na skupinski samomor. Je že župnik izdal okrožnico, da se morajo zapreti vse trgovine , ki prodajajo štrike
cigo, dej ohladi se. zgleda kot da pijes, v eni roki flasa, v drugi tipkovnica.
cigo nehaj, ker si že zoprn.
Cigo je bivsi tinto, ki mu je cenzor zbrisal profil. Bo treba ponoviti.
Zdaj bo skrajni čas za komi levičarje, da zapustijo državo in izginejo v eksotične kraje. Upam, da jim ne uspe.
cloveka spoznas, ko dobi moc v roke. komi se ti bo naselil v analno odprtino, dokler ne bos spet prijazen :)
Boban, a mas partijsko knjizico se skrito v omari pod rjuhami? Jbg, nikoli ne veš, kdaj ti bo prišla prav.