V EU se vladajoča stranka Litv. enako združuje v EPP kot sluzasti in drekasti SDS...Imajo pa tudi umobolnice verjetno, da nudi stranki usluge enako kot pri nas, ko Janez koristi te institute na veliko...
Tako se začne. Zdaj jih bo Putin označil za naciste in jih napadel. Bolje je biti pripravljen, kot naiven v stilu Ukrajine leta 2022 pred ruskim napadom.
Spet nekateri ne veste, za kaj se gre...to je vse zakuhala Belorusija z napihovanjem svojih balonov in z napihnjenim izdajalcem na predsedniškem mestu, ki je državo prodal Rusiji. Dol z ruskimi hlapci!
Tem se je zmešalo....Če letijo "cigaretni" baloni na 10 000 m (kar je bedarija), zakaj potem zapirajo mejne prehode na tleh ...?! He, he, imajo tam tudi SDSs stranko ?
Spet nekateri ne veste, za kaj se gre...v primeru tihotapljenja je treba zapreti vse možne kanale. Zdaj bodo zaprli tudi zračni prostor, zato so tudi razglasili izredne razmere.
Hja Slayer...tole bo malo awkward....imava zelo podoben glasbeni okus! Ne morem verjeti, da imaš na playlisti nekatere meni najbolj všečne izvajalce: Baby Metal, Electric Callboy in celo manj znane Alice Longyu Gao in Jim E Brown! Priporočam ti Lil Mariko!
SDS verjetno tam nima svoje stranke,.....zagotovo pa imajo tam pshiatrične ustanove iz katere si ti pobegnil.
V EU se vladajoča stranka Litv. enako združuje v EPP kot sluzasti in drekasti SDS...Imajo pa tudi umobolnice verjetno, da nudi stranki usluge enako kot pri nas, ko Janez koristi te institute na veliko...
Strah ima v Litvi še posebno velike oči..
https://theworldwatch.com/videos/1640486/we-have-a-lot-of-cards-in-our-hands-also-one-of-the-cards/
Zakaj nočejo mojih cigaret? Pobit je treba vse baltske prasce!
Tebi je ubit razum, pa še vedno pišeš meumne komentarje.
Tako se začne. Zdaj jih bo Putin označil za naciste in jih napadel. Bolje je biti pripravljen, kot naiven v stilu Ukrajine leta 2022 pred ruskim napadom.
Lahko bi vedel, da proti Rusiji ne bo nihče nikoli dovolj pripravljen. Samo povem, ker vem..In najbolje jo je pustiti na miru..
Spet nekateri ne veste, za kaj se gre...to je vse zakuhala Belorusija z napihovanjem svojih balonov in z napihnjenim izdajalcem na predsedniškem mestu, ki je državo prodal Rusiji. Dol z ruskimi hlapci!
Je škoda besed bebec 🖕
Tem se je zmešalo....Če letijo "cigaretni" baloni na 10 000 m (kar je bedarija), zakaj potem zapirajo mejne prehode na tleh ...?! He, he, imajo tam tudi SDSs stranko ?
Spet nekateri ne veste, za kaj se gre...v primeru tihotapljenja je treba zapreti vse možne kanale. Zdaj bodo zaprli tudi zračni prostor, zato so tudi razglasili izredne razmere.
Manipulant @luckyss_1 ve to kar drugi ne vedo. Talentiran bebo ni kaj !
Tole je ratala že prava Burleska,je pa tako,da Baltske države v navezi z Angleži od vseh najbolj izivajo Rusijo!!!
Ful me izivajo prasci. Jaz jim pošiljam poceni cigarete, oni pa takole. Prasci nehvaležni. Ko jim bom vladal, jih bom vse pobil.
Odjebi retard!!!
https://www.youtube.com/watch?v=bBjkjc08HkY&list=RDGMEMJQXQAmqrnmK1SEjY_rKBGAVMZXGKDM2mjjs&index=6
Hja Slayer...tole bo malo awkward....imava zelo podoben glasbeni okus! Ne morem verjeti, da imaš na playlisti nekatere meni najbolj všečne izvajalce: Baby Metal, Electric Callboy in celo manj znane Alice Longyu Gao in Jim E Brown! Priporočam ti Lil Mariko!
Baby metal si lahko vtakneš tam,kjer sonce ne posije!!!
CarZelenski ti bolj sfiraš kurcu kot karkoli drugega..
Zguba zelenskaja,od tega nič ne poznam, je pa zelo očitno,da si se sam poistovetil s temi imeni n kvazi glasbo!!!