Slovenija
191 ogledov

Ljerka Bizilj: Ali bomo socialna ustanova ali bomo delali dober program

Komentarjev 18
Popularni
  • Popularni
  • Najstarejši
  • Najnovejši
Pokaži odgovore
  • BojanBojan 08:46 04.september 2015.

    Ne samo odpustit...povejte še, kdaj boste nehali, poleg dobrih rednih plač, raznim voditeljem plačevat še honorarje za posamezne oddaje? Pa kdaj boste prepovedali, da bo vaše tehnično osebje nehalo z "našimi" kamerami, lučkami in ostalo opremo uporabljati za popoldanska in ...prikaži več vikend snemanja porok, družabnih dogodkov, filmov, video produkcij in podobnih variant za solo privatno plačilo?! To je naša oprema! Davkoplačevalska!

  • jezero 16:30 03.september 2015.

    Smrt fašizmu. Morda pa je namen te drhali, da se povsem uniči javna RTV?

  • gornik 16:33 03.september 2015.

    Nesposobne in lenuhe nagnati.

  • KLOBO 16:35 03.september 2015.

    Prav je , da te novinarčke malo prerešetajo, ma kaj pa mislijo, da so nedotakljivi in ko enkrat zagrabijo neko funkcijo, da bodo v njejo do penzije , oz. dokler jim matilda ne pokliče!! Enako bi bilo potrebno prejebat tudi ...prikaži več slovensko dosmrtno sodstvo, ki so zaradi dosmrtnega mandata v neslavnem samem vrhu Evropskih držav po kršenju človekovih pravic. Vsaka konkurenca je zdrava !! Dosmrtno na neki funkciji pa te napravi strokovnega bebota !!

  • Papaja Popi 16:55 03.september 2015.

    Nihče ni nedotakljiv.Koliko so jih odpustili v fabrikah...................

  • mrki 17:25 03.september 2015.

    še ene 500 kom odpustit , pa bo glih prava cifra za RTV - sedaj jih je 1900 in 400 honorarcev.

  • Žurnalček 21:48 03.september 2015.

    DO KDAJ MISLITE OBJAVLJATI LAŽLJIVO REKLAMO ZA zdraviloPROTI DEFORMACIJI NOŽNEGA PALCA , KO JE ŽE SLUŽBA ZA VARSTVO POTROŠNIKOV TO PREVARO JAVNO OZNANILA . NOBENEGA ORTOPEDA dr. MIHA PAVLINA ni v SLOVENIJI

  • Jagijagi1 15:43 04.september 2015.

    RTV Gnezdo ortodoksnih komunistov! Samo gledajo kje bodo sesali kar se posesati da od države! Ljerka brez pardona potouči tiste rdeče pjavke naredi red in predvsem gledljiv program!

  • korenina 19:20 04.september 2015.

    Zate bi bil gledljiv program očitno: Janša in njegovi umotvori, Leljakove "zgodovinske resnice", duhovne inovacije RKC, nadaljevanka Odbora 2014 itd. NEUMNOST!!!!

  • korenina 19:23 04.september 2015.

    Možina s svojimi "Pričevalci" močno dela na tem!

  • zkvazdjkrregistracijozahtevate 18:41 03.september 2015.

    Rebernikova je zanikala informacije, da so vodenje Studia City ponudili Jožetu Možini. "Vodenje smo ponudili Kseniji Horvat, zdaj najbrž išče ovinke, da tega ne bi delala,“ Eee..zakaj kr eni če pa Marcel Štefančič čist dobro oddajo naredi in je ...prikaži več ena najbl gledanih na nacionalki!? Kaj to neki sanjajao da bojo kvaliteto dvignl če pa delajo ravno nasprotno tega? hočjo se znebit Marcela ki dela kvalitetno oddajo? Vse kaže na to da ne želijo izboljšati program ampak ga zgolj pomakniti k desnemu volilnemu telesu. To kar govori je pa samo nakladanje. Štel bo sam tist kar bo nardila ne pa govorila.

  • Pepi 13:41 04.september 2015.

    Naj dodam,iz zanesljivih virov se je izvedelo,da po včerajšnji tiskovni konferenci,kjer je bilo zanikano ,da bo Traven urednik,se je pojavil plan dela za nasljednji teden na katerem je Bojan Traven na delu in nalogah UREDNIKA,mislim,da bi mogla Rebernikova Kot Biziljeva ...prikaži več odstopiti,če je odstopil gospod Erjavec zaradi kante za smeti,tukaj ne vidim nekih preprek za odstop

  • KLOBO 16:35 03.september 2015.

    Prav je , da te novinarčke malo prerešetajo, ma kaj pa mislijo, da so nedotakljivi in ko enkrat zagrabijo neko funkcijo, da bodo v njejo do penzije , oz. dokler jim matilda ne pokliče!! Enako bi bilo potrebno prejebat tudi ...prikaži več slovensko dosmrtno sodstvo, ki so zaradi dosmrtnega mandata v neslavnem samem vrhu Evropskih držav po kršenju človekovih pravic. Vsaka konkurenca je zdrava !! Dosmrtno na neki funkciji pa te napravi strokovnega bebota !!

  • matermila 16:38 03.september 2015.

    Če mene vprašaš so jo že uničili,sploh se sprašujem čemu moram plačevati naročnino,če se pa sploh nisem naročil na to bebavo TV.Razen Bobovnika na RTV Slo. sploh nimaš kaj pametnega gledat.Reklame pa lahko gledam na komercialnih TV postajah.

  • jakec1575 16:44 03.september 2015.

    V vsebinske in klientelisticne, strujne spore se ne spuscam. Izpostavil pa bi problem javnega sektorja. Izredno tezko oz. prakticno nemogoce je odpustiti človek za nedoločen čas. Ker je zelo tezko dokazati nedelo, še posebno če nimaš izdelanih normativov. Na tem ...prikaži več podrocju so sicer bile sprejete zakonodajne spremembe in tudi določeni sektorji so ze spisali normative, a je splosno stanje se vedno porazno. Tak odpusceni skoraj vedno dobi tozbo na delovnem sodiscu, kar v praksi pomeni, vrnjene vse place za nazaj z obrestmi, morda se kaksna odskodnina + vrnitev nazaj na isto ali primerljivo delovno mesto. Tako se Manadzmet posluzuje lahke poti. odpusti vse ostale deleznike. honorarce, dolocen cas...ko zmanjka denarja. nie bi zelel rusiti institu zaposlitve za nedolocen cas, a popravki v smeri zakonsko ucinkovite prekinitve pogodbe pa bi pricakoval. ker sicer tstih 10-20 nazaj parkiranih ne boste pocistili.

  • ljimonad 16:53 03.september 2015.

    ma dajte ta biziljeva nima pojma, le revanšizem je je skupaj. zakaj bi menjali marcela v studio cyti a ste normalni a kaj. izgovarjanje da ni denarja, lepo vas prosim. nehajte zapravljat za preživelo evrovizijo, za nesposobne sokomentatorje in razno ...prikaži več razne tv studie ob športnih dogodkih, za negledljive serije (vse ostale tv v slo so vas povozile s serijami) in nehajte zapravljat denar za (ne)zabavni program katerega ste dali v roke galuniču. žalosten je predvsem to, da plačujejo ceho dobri novinarji, pa naj bodo redno zaposleni ali honorarci, medtem ko tile gospodje in gospe v vrhu, ki ne delajo ničesar, samo drek mešajo, lepo služijo mastne denarce. tale hiša potrebuje dodobro prevetritev pa vsaj 30% manj zaposlenih da bi bila lahko vsaj koliko toliko gledljiva. sedaj namreč ni.

  • principiumnovum 17:15 03.september 2015.

    Če prav razumem, je teh novinarjev na RTV-ju vsaj dvakrat preveč, a ob koncu dneva še vedno ni nič narejenega v hiši!? Ne moreš verjet, kakšen Texas je naša država. Manjšamo število zdravstvenega osebja, policistov, klestimo denar za gasilce, sodstvo... ...prikaži več imamo pa nekaj tisoč nepotrebnih novinarjev, vse od RTV-ja pa do nekih trapastih regionalnih TV, ki kljub svoji številčnosti pravzaprav še vedno niso sposobni pokazati pravo novinarsko raziskovalno delo. No, saj zato je pa bolje gledati nemške informativne programe.

  • jakec1575 16:48 03.september 2015.

    kar v primeru rtv-ja niti ne pomeni boljsega programa, morda pa. ker ce ves, da lahko letis, delas tudi bolje. moras pa biti toliko zavarovan, da te delodajalec ne izkorisca. Tanka linija je vmes. Ampak zakonodajalec jo mora znati najti. ...prikaži več Še v stari Jugi je obstajal proces imenovan menjava generacij. In takrat so zamenjali stare kadre s svezimi obrazi. Tile, ki so danes noter in nedajo drugim svezim obrzom, da se izkazejo. In pri 30 in vec se vedno rintajo. To je prava bolezen JS.

  • Komentirajte

    Za oddajo komentarja se morate registrirati. Nimate uporabniškega računa? Registracija je hitra in enostavna, registrirajte se in vključite v debato.