Magazin /magazin/vip
98964 ogledov

Ljubezen po domače: Boštjana večkrat spolno zlorabila družinska prijateljica

Komentarjev 13
Popularni
  • Popularni
  • Najstarejši
  • Najnovejši
Pokaži odgovore
  • dusan72 08:23 24.februar 2021.

    Imam pomisleke. Nekako razumem, da lahko zlorabiš žensko (lubrikant). Če pa tip ni pri volji... kaj uporabiš? Gips, trdilec? Če mu ne bi pasalo se ona lahko na glavo postavi. Pa pri teh letih, ko bi ga vtaknil kamorkoli, samo ...prikaži več da je toplo in vlažno. Malo preveč igra na čustva.

  • Ulrich Schaffer 09:49 24.februar 2021.

    Saj je vse lepo in prav ampak fant daj se zresni, ti zlorabljen ko ti je jezik visel z ust samo ko si žensko videl. Saj to je tvoje življenje ampak mame se bojiš jo nočeš povedat a s celo ...prikaži več Slovenijo pa to deliš. Res si bolan pojdi malo do Vojnik na pregled. Sicer pa koliko so ti za to da si take stvari povedal plačali. Je pa prav da se prodaš, nekako pač mora vsak preživet in daj najdi si neko fejs babnico saj nisi slab človek le naiven, je pa to razumljivo, na žalost si izgubil očeta.

  • mirror 09:19 24.februar 2021.

    Izgubil je službo, vse se mu podira, zdaj pa vlači na plan spomine. Mislim pa, da je ta prispevek izmišljen in napisan za mašilo na portalu.

  • Avatar Mehičanka76
    Mehičanka76 10:34 24.februar 2021.

    Boštjan bi tudi brez zgodbice o zlorabi potreboval vsaj kakšnega psihologa. Ja pa tak neškodljiv glupko.

  • Waltter 10:53 24.februar 2021.

    Ko gres enkrat ven s taksnimi zgodbicami se moras vprasat pri sebi po zdravju. Koristijo ti ne skodijo pa predvsem. O nekem spolnem zlorabljenju bi moral najprej razcistiti pri sebi ali pri kaksnem psihologu ne pa pred celo Slovenijo. Kot ...prikaži več drugo glede druzenja z ostalimi otroci ker je izgubil oceta?? Pa daj ga no srat, vprasaj se kaj ti je vzgoja naredila mogoce je tukaj problem ne pa v izgubi oceta. Sicer pa v sove pac poberejo ljudi ki jim predstavljajo vecjo gledanost in branost. pac cudake...

  • Majazmaja 10:37 24.februar 2021.

    Tip ima en kup težav, ki se vlečejo že iz otroštva. Otroci ga niso izločili zato, ker ni imel očeta - v takih primerih so otroci zelo pokroviteljski. Verjetno je bilo kaj drugega, da se ni bilo mogoče družiti z ...prikaži več njim. Smili se sam sebi in želi, da se tudi drugim, in je totalno odbijajoče.

  • marjeta698 09:32 24.februar 2021.

    le zakaj ni šel raje za ministranta bi bil še nedolžen ah ah

  • supreme 10:03 24.februar 2021.

    Hahahahaha......to bo ja.....

  • la 15:12 24.februar 2021.

    ta je pa ziher toplovodar

  • Avatar Sreten Lukić
    lluckyss 02:10 25.februar 2021.

    Mene je v najstniških letih zlorabilo kar precej kakšno leto starejših in bolj izkušenih deklet...Še danes se rad spominjam tistih lepih časov :D Sicer pa so takšne vrste showi namenjeni prizadetim osebkom , tako sodelujočim kot gledalcem...

  • polona_miran 21:02 24.februar 2021.

    Ajej...ubogi revež...vse je pomešal...otroci so se ga izogibali ker je malo poseben verjetno že iz otroštva, ne pa zato ker ni imel očeta. Zloraba pa...ne vem...imel je samo mamo pa ji o tem ni povedal...pa niti ne vem kako bi ...prikaži več lahko deklica spolno zlorabila fantka...mi smo se kot otroci tudi igrali, se opazovali...pa to NIKAKOR nihče od nas ne gleda kot zlorabo. Bogi revež.

  • TistoPravo 21:05 24.februar 2021.

    Boštjan. Krivice so obstajale in bodo. Jih prejemaš, jih deliš. Življenje ti ji da, tudi mu komot "zaupiješ" nazaj. To narediš tako, da si korajžen v življenju. Ni ti potrebno živeti za zgodovino, z zgodovino. Imaš izkušnje, ki se jih ...prikaži več ne da kupiti v supermarketu. Marsikomu je ob taki zgodbi užitek si ogledat film, kakšen dokumentarc z tako tematiko. Ti to nosiš v sebi, kot otroci alkoholikov...otroci, ki so jih zaradi nezakonskega stanu sploh včasih kar krivično obravnavali sovrstniki.

  • TistoPravo 21:08 24.februar 2021.

    Za nobenega ne obstaja sodnik novega jutra, ko ti lahko sodi...življenje je edinstveno. Lahko, težko...za vsakega malo drugačno. A že jutri lahko zaživiš brez bremena zgodovine.

  • Komentirajte

    Za oddajo komentarja se morate registrirati. Nimate uporabniškega računa? Registracija je hitra in enostavna, registrirajte se in vključite v debato.