3 nadstropje ---kaj pa je to tacega - moj prijatelj Volodimir iz Novosibirskega je padel iz 21 nadstropja ,,,ampak tudi moj prijatelj John je padel v Ameriki iz 22 nadstropja,, Ljudje pač padajo,,, sploh takrat ko čistijo šipe
Finančna goljufija je lahko uničujoča izkušnja; ob izgubi težko prisluženega denarja se človek počuti povsem nemočnega. Tudi sam sem šel skozi to in nisem vedel, kako naprej. Naposled sem se obrnil na Trustwave.Cyberdefense@gmail com; preučili so moj primer in me… ...prikaži več vodili skozi postopek povrnitve sredstev. S svojo strokovnostjo so mi povrnili tako denar kot upanje. Če ste postali žrtev goljufije, ne obupajte – preden se vdate, poiščite strokovno pomoč, tako kot sem to storil jaz..
V LJ je tudi predstavništvo Izraela -Mosad .
Vprašanje za prijatelje Izraela ?
Če bi bilo, na kar namiguješ, bi Kučan že zdavnaj padel iz Nebotičnika. To so bolj levaške manire.
Sami špicli
Najbrž je kaj povedal o okupatorju !
Pred par dnevi sem prebral da Putin pripravlja likvidacije po evropi, pa ne da je začetek v sloveniji.
Je padel, ali so ga "padli"? Čisto ruska finta.
sam padel imajo ČRNI prste vmes
Od kdaj je ruska partija črna?
Revež je Black Cube predal "občutljive" dokumente, pa so ga preventivno učili letenja..Ve se kdo bo kriv..
Kmalu lahko pade z balkona Slovenski predator, kateri je namočil levičarje, pod krinko samomora.
A ste mu že pripravili scenarij dobrodošlice za izpolnjeno nalogo?
3 nadstropje ---kaj pa je to tacega - moj prijatelj Volodimir iz Novosibirskega je padel iz 21 nadstropja ,,,ampak tudi moj prijatelj John je padel v Ameriki iz 22 nadstropja,, Ljudje pač padajo,,, sploh takrat ko čistijo šipe
Da ni bila spet stranka Sramotnih Debilov Slovenije vpletena. Oni vejo kako se dela "samomore".
Ruske metode....
sumim da so bli rusi na delu!
Verjetno je bil pijan kot deska. Nič novega.
Nič novega? Ti si ga menda poznal osebno?
Finančna goljufija je lahko uničujoča izkušnja; ob izgubi težko prisluženega denarja se človek počuti povsem nemočnega. Tudi sam sem šel skozi to in nisem vedel, kako naprej. Naposled sem se obrnil na Trustwave.Cyberdefense@gmail com; preučili so moj primer in me… ...prikaži več vodili skozi postopek povrnitve sredstev. S svojo strokovnostjo so mi povrnili tako denar kot upanje. Če ste postali žrtev goljufije, ne obupajte – preden se vdate, poiščite strokovno pomoč, tako kot sem to storil jaz..