Slovenija
211 ogledov

"Ljudje mi želijo nekaj, česar ni in ni"

Komentarjev 14
Popularni
  • Popularni
  • Najstarejši
  • Najnovejši
Pokaži odgovore
  • zkvazdjkrregistracijozahtevate 16:45 07.januar 2016.

    "Srečujem bivše sošolce, sodelavce, znance …, zdi se mi, da so vsi šli naprej v svojem življenju, le jaz tičim na isti točki. Zato je vsak rojstni dan, obisk, srečanje …, vse je ena velika muka"To popolnoma razumem.

  • Pepe007 19:10 07.januar 2016.

    Če je nekega kadra preveč, je težko sproducirati delovna mesta. Žal... Že tako ali tako smo drugi polovici držav po prisotnosti učitelja v razredu in težko si sedaj privoščimo, da bi bila tedenska obveznost denimo 15 ur in bi imeli ...prikaži več vsi zaposlitev. Čeprav je verjetno edino realna možnost za < 5 % brezposelnost krajšanje delovnega časa.

  • zillowfirm 00:54 22.januar 2016.

    Sem zasebni posojilodajalec in sem ponujajo vse vrste storitev posojila. zavarovane in nezavarovane kredite za posameznike in podjetja, na zelo nizki obrestni meri manj kot 3%. Mi sprejemamo nobene trajanje in lahko upravičeni glede na vaš status. Pišite nam danes ...prikaži več za pravo rešitev za vaše finančne potrebe. Pišite nam na zillowfirm @ gmail. com

  • franke 17:04 07.januar 2016.

    ZAKAJ SO SKRITI KOMENTARJI?

  • Ludvik Miholic 18:40 07.januar 2016.

    ZE 20 LET DELAM NA CRNO IN MOJI VNUKI NISO LACNI CE BI PA DELAL POSTENO PA BI BILI MOJI VNUKI LACNI KOT VECINOMA SO SLOVENSKI OTROCI PROSIM ALI SE SPLACA BITI POSTEN V TEJ DRZAVI IN PLACEVATI TAJKUNOM MESECNO ...prikaži več PLACO PO 8000 EVROV NETO?????

  • zkvazdjkrregistracijozahtevate 19:19 07.januar 2016.

    Če mormo delat nesmiselna delovna mesta potem je bolje UTD uvest. Ne pa da se zaposluje samo zato da se zaposluje.

  • izRODEk 20:40 07.januar 2016.

    Prekleti Beograd.... a ja, Bruselj, BRU-SELJ!! :)))Prav vam je slovenceljni, hoteli ste v EU, zdaj pa, da ste mi tiho in, da mi ubogate, sicer bo šiba pela!! :))))...gamad zagovedana prestrašena...

  • Dioklecian 21:34 07.januar 2016.

    Slovenija je najlepša država na svetu z najbolj blesavimi ljudmi. Prej je bil kriv Beograd, zdaj Bruselj, če bi se priključili Albaniji bi bila Priština in tako naprej.

  • blueone 21:36 07.januar 2016.

    Kaj je z vsemi tistimi MILIJARDAMI, ki smo jih državljani dali za dokapitalizacijo bank...saj smo imeli enega hudega in zelo DRAGEGA strokovnjaka, ki je raziskoval to...kdaj bo kaj narejenega v tej smeri?

  • Tajčika 23:36 07.januar 2016.

    Popolnoma razumem to učiteljico -- sem v podobni situaciji kot ona, ampak nisem učiteljica. Vse, kar je opisala, je res.

  • franke 17:02 07.januar 2016.

    NEUREJENO ŠOLSTVO ,KI KAŽE DA S POŠTENIM DELOM NIKAMOR NE PRIDEŠ. IN ČE SI POŠTEN TE TUDI NOBEDEN NE VZAME V SLUŽBO. TAKO JE V NAŠI TAJKUNSKI DRŽAVI IN EVROPI KJER BODO DOBILI CELO ZA NAZAJ PORAČUN POVIŠICE. TAKO JE ...prikaži več BILO VČASIH V SOCIALIZMU. MI PA NAJ ZAHTEVAMO RAČUNE DA BODO ONI PRI DRŽAVNIH JASLIH ŠE BOLJ KRADLI ,KER BO VEČ DENARJA NA RASPOLAGO.

  • principiumnovum 19:51 07.januar 2016.

    Grozno! Država ga serje s temi "prirejenimi" razpisi. Res je škoda, da se tako pogojuje, koliko je lahko kdo star, pa koliko delovne dobe ne sme imeti... Zato se pa dogajajo takšne zgodbe, da je ta gospa pri 30 letih ...prikaži več za vse razpise prestara. Razumi, kdor more.

  • jakec1575 18:41 07.januar 2016.

    Sam sem slisal se eno taksno osebno zgodbo. Država in politika sta krivi, da so podjetniki sesuli gospodarstvo s svojimi krediti. Odšel je denar za šolstvo. Država se je sedaj odpovedala generaciji med 30 in 40 let, ki so skušali ...prikaži več preziveti v tej krizi, kjer so najbolj nasrkali. To pismo tudi demantira vse tiste marketinske fore, bodi to kar hoces biti. To pismo je zivi dokaz da ne mores biti v tej državi to, kar hoces biti. Pač gres v hofer delat. Negativna selekcija ni samo vip in kilentelizem je tudi to, da so vodje nesposobne prepoznati dobre kadre. Prepoznajo samo tiste s samoreklamo in nastopastvom, delo prelagajo na tiste, ki bodo delo opravili in ki so v stiski za svoj obstoj. V tej državi je kljub izhodu iz krize se toliko narobe stvari. Toli ciscenja potrebno. toliko socialisticne navalke pomesane z nepotizmom. Bitka za placen razrede namesto za vidne rezultate. Prepoznava vodij po rezultatih in ne po prijetnosti in lezenju v rit zaposlenih. Ne vem, če se da to popravit. Zacel

  • izRODEk 00:36 08.januar 2016.

    Najlepša mogoče ne. Zagotovo pa s svojimi gorami, gozdovi, potoki in rekami, morjem, klimo, geografsko lego ena najlepših na svetu, česar se večinoma res ne zavedamo. Toliko bolj me boli, da se je narod prodal za par Milk in Kokakolo ...prikaži več v zameno, da bodo še generacije hlapci tujim zavojevalcem, ki se teh lepot očitno bolj zavedajo, kot mi sami.Da pa morajo sedaj revni trpeti lakoto, ker je par prascev pokradlo in izdalo domovino?Revni so tukaj in zdaj in jih je toliko, ker so in smo tiho. Ker se ne upremo. Ker je kapitalistom potrebno povedati, da je dovolj. Slej ko prej se je to še vedno zgodilo v zgodovini in se bo tudi tokrat. Posledično je od kapitalcev neodgovorno, ker bodo za njihove grehe plačevali njihovi potomci. Tako prizadeti lastnega otroka, da plačuje za tvoje bogatenje....kakšne pošasti so to?

  • Komentirajte

    Za oddajo komentarja se morate registrirati. Nimate uporabniškega računa? Registracija je hitra in enostavna, registrirajte se in vključite v debato.