Slovenija

Logar bo od Goloba zahteval tri zadeve

Komentarjev 12
Popularni
  • Popularni
  • Najstarejši
  • Najnovejši
Pokaži odgovore
  • Anči 21:16 13.april 2026.

Ni dobil dovolj glasov, da bi bil poslanec, zdaj se pa šopiri. Fuj.

• oneh 21:40 13.april 2026.

Z vstopom v parlament je njegova stranka dobila mesečno apanažo katera mu omogoča, da 4 leta preživi po raznih eksotičnih turističnih destinacijah. Pol pa gre na nove volitve, po novo apanažo. Zakaj bi bil torej obremenjen ali se šopiril s ...prikaži več poslanskim mandatom, katerega namen je zgolj govorjenje nesmislov in dvigovanje rok? Ker pa so levaki taki bedaki pa imamo še vedno svobodo in klavrn ples levakov.

• rd2dmk2 22:13 13.april 2026.

oneh, glej da tvoj idol ne bo zaplesal mrtvaški ples in priklical namesto dežja ponovne volitve in potem boste plesali desni kot medo na vroči žerjavici- ajs, ajs- kajti folk sedaj vidi kolk je vredna beseda desnuha- manj kot konjsak ...prikaži večk figa ali kozji bobek.

• Boris 22:16 13.april 2026.

Cigo. Vsi po vrsti pravzaprav.

• rd2dmk2 22:14 13.april 2026.

ta ki tu leži ni bil pek, a preživel je svoj vek za ljubi - stolček ( naj mi janez menart oprosti , ker sem si sposodil njegov stih )

• Plavi-mil 21:26 13.april 2026.

Kdo da več, kajne ? služba je služba, kajne logar ?

• oneh 21:42 13.april 2026.

Mat'r ste eni ubrisani! A ti bi se pa pogajal, kdo da manj (bolj odstopa od tvojega programa, te bolj nategne...) al kako? In ker so levaki taki bedaki pa še imamo svobodo pa samo žalost od plesa levakov.

• slovenski3 01:14 14.april 2026.

Odbojnost pri volilcih Logarja ni izučila.. Preden dokončno politično propde, bo čim bolj škodovsl državi in narodu. Če bi bil količkaj pošten, bi se nehal pogajati s problematičnim premkierom Golobom,,ki ga slabšega še nismo imeli.

• ToSmJest 22:49 13.april 2026.

Jaz bi tudi Golobu postavil 3 zahteve: 1. položaj mandatarja, 2. finančno ministrstvo, 3. brez Levice.

• matej572 22:28 13.april 2026.

Prosim te pojdi z Golobom,sestavite vlado.Komaj čakam,da gre vse gospodarstvo v franže,potem boste spet vrgli puško v koruzo.Nato bomo pa jokcali,dej Janša prevzami vajeti.....Levičarji ne umete nič,nada,nada,.....

• tiamat 22:58 13.april 2026.

Psihopatski kriminalec Janša, reši nas.

• popokatopetl 23:31 13.april 2026.

Jaz ne razumem zakaj nas ni Janša že prejšnjič rešil, če je tolk dober ;(

• Komentirajte

Za oddajo komentarja se morate registrirati. Nimate uporabniškega računa? Registracija je hitra in enostavna, registrirajte se in vključite v debato.