Šport /sport/kosarka
22602 ogledov

To ni več normalno! Dončić povedal svoje, pritožba sledi

Komentarjev 7
Popularni
  • Popularni
  • Najstarejši
  • Najnovejši
Pokaži odgovore
  • mungo1234m 14:47 21.januar 2026.

sem že mislil,da sem edini ,ki vse to vidi in ne ododbrava-moral bo delati več na sebi

• marko6010 13:38 21.januar 2026.

Ja pretirava čist... jest ga sploh ne morem gledat. Pogledam statistiko in vrhunce tekme tu pa se konča.

• Veronica 14:42 21.januar 2026.

Je sicer tak temperament, ampak kljub temu je škoda, da trati svojo energijo za to, da se stalno pritožuje. S tem si podira kocke, ki jih sam sestavlja.

• T_rex 17:44 21.januar 2026.

ajga zihr je to podedvou po fotru ex kosarkasu & ma po njem pac balkansk temperament k upam d ga bo z leti uspeu zmanjsat ... drgac pa kapo dol & cim mn poskodb pa bo ko 1x bo ...

MS 15:20 21.januar 2026.

Luka je genij in car v igri! V komunikaciji z sodniki pa nedozorel otrok ( Kalimero) ki se bo moral sprijazniti da se z sodniki ne gre bosti! S svojim nezrelim vedenjem si je na sebe nakopal samo oster fokus ...prikaži več sodnikov! Dončič je izreden igralec in to naj počne, sojenje je pa v domeni sodnikov! Sodniki imajo vedno zadnjo besedo!

boris42 17:38 21.januar 2026.

Res je, da se preveč prepira in pregovarja s sodniki ampak je tudi res, da ga prehitro kaznujejo! Pa verjetno gre tudi mal na živce sodnikom, ker je beli Evropejec! Itak pa vse Američane moti, da so v ligi NBA ...prikaži večA sedaj najboljši trije igralci Evropejci..Dončič, Jokić in Giannis! Tako zelo jim gre to na živce, ker se imajo za košarkarske bogove sedaj jim pa beli Evropejčki učijo igrati košarko!

• BenX 10:55 21.januar 2026.

Ah dajte no... Dončić ne naredi koraka brez da najmanj pogleda proti sodnikom. Kriljenje z rokami je itak konstantno, komentiranje vsega kar se ga tiče in kar ne pa žal bolj kot ne tudi. Dosaden je meni, ki sem sicer ...prikaži več njegov velik navijač, kaj šele sodnikom...

• Komentirajte

Za oddajo komentarja se morate registrirati. Nimate uporabniškega računa? Registracija je hitra in enostavna, registrirajte se in vključite v debato.