Svet
1015 ogledov

Macron prvič po skoraj treh letih s Putinom, o tem sta govorila

Komentarjev 23
Popularni
  • Popularni
  • Najstarejši
  • Najnovejši
Pokaži odgovore
    CarZelenski 10:37 04.julij 2025.

Makron naj se malo manj pogovarja s Putinom, ker ti razgovori ne morejo biti produktivni, dokler Putin ni popolnoma poražen na bojišču. Podpreti je potrebno Ukrajino. Boljše alternative za mir ni.

• Fenix68 11:05 04.julij 2025.

Ti razgovori res niso videti produktivni.

• Kmodri_ 00:54 03.julij 2025.

Je Putler povedal, da bo vkorakal v Pariz....čez 100 let!...samo povem!

CarZelenski 10:36 04.julij 2025.

Ja, to so Putinove mokre sanje. Najprej mora v Pariz stopiti en ruski vojak in to je to. Pariz mora za Putina potem biti ruski. To je njegova bolna logika.

Putinček 11:01 04.julij 2025.

Francoske rogljiče bom preimenoval v ruske! Dobra ideja! Rusija do Lizbone!

Človek2024 10:41 04.julij 2025.

Torej je za Putina zahod kriv, ker se ni oziral na interese Rusije?! Ha, ha, ta tip je res pajac. Kaj pa interesi neodvisne in suverene Ukrajine?! Putin res živi v svojem svetu nostalgičnega sovjetskega imperija z nacističnim priokusom ruskega ...prikaži več nacionalizma. Naj odjebe nazaj v svoj bunker, strahopetec.

Vremebo 10:47 04.julij 2025.

Rešitev za dosego miru v Ukrajini je zelo preprosta: manj pogovarjanja in več podpore Ukrajini tako v vojaškem smislu kot z doslenim izvajanjem sankcij proti Rusiji. To vključuje zaustavitev shadow fleet za vsako ceno, tudi če se vojaško spopademo z ...prikaži več ruskimi vojaškimi ladjami, ki ščitijo te tankerje. Pa da vidimo potem, koliko severnih Korejcev bo prišlo branit nesposobne Ruse.

luckyss_1 10:55 04.julij 2025.

Spet nekateri ne veste, za kaj se gre...Macron s temi klici dela velikodušno diplomatsko gesto Putinu in mu ponuja razmeroma neboleč izhod iz izgubljene vojne, ki jo Putin vodi v Ukrajini. Težava je v tem, da se Putin ne zaveda, ...prikaži več kako zelo boleče bodo posledice vztrajanja v tej vojni, saj že izgublja vpliv na Kavkazu in v Kazahstanu, izgubil pa bo tudi Donbas in Krim.

• Dawkins 11:04 04.julij 2025.

To je res: Putin živi v informacijskem mehurčku in nima pojma, klaj se mu dogaja na bojišču. Generali se mu ne upajo povedati resnice.

Putinček 10:58 04.julij 2025.

Spet mi je zvonil telefon v mojem bunkerju. Nimam se kaj pogovarjat s temi makaroni. Heroin v žile je zakon.

• Mojca17 11:11 04.julij 2025.

Jaz sem pa "pričakovala", da bo Putin med klicem z Makronom z veseljem ponudil ugodne pogoje za mir, da bo rešil številna življenja ruskih vojakov, ki brez smisla umirajo na bojišču.

• jezero 07:19 02.julij 2025.

Nemčija pa vedno bolj zaostruje z Rusijo. Kot da se želi maščevati Rusiji za poraz v II. sv. vojni in čeprav jo to potiska v recesijo.

• mateja04 09:34 02.julij 2025.

Nemci še zdaleč niso suvereni. Res mislite, da sami odločajo o svoji usodi?

• Igx8gx8z 10:05 04.julij 2025.

Če imaš goro orožja, ga je treba upotabiti, ne? Sicer si ga brezveze kupoval.

CarZelenski 10:33 04.julij 2025.

Ja Ig, točno to so počeli Rusi: imeli so goro orožja, ki ga ga "morali" uporabiti, ker drugače očitno ni šlo. Nemci pa ravno obratno. Doslej so se izogibali kopičenju orožja, zdaj pa jih Rusija sili v to, da se ...prikaži več pripravijo na vojno.

• Igx8gx8z 11:05 04.julij 2025.

Ajde, trol bebasti, a te je kdo kaj vprašal. Ne zabijam časa s slaboumnimi troli z agendo. Odjebi

• Gartner54 09:30 02.julij 2025.

Po mojih informacijah je Macron s Trumpom govoril predvsem o tem, da je njegova "žena", pravzaprav njegov "mož".

Vremebo 10:47 04.julij 2025.

Kje ima pa Putin svojo ženo?

luckyss_1 10:56 04.julij 2025.

Spet nekateri ne veste, za kaj se gre...Putin se je od svoje žene ločil, ker je imel afero s Šojgujem na lovskem izletu po Sibiriji.

Putinček 10:59 04.julij 2025.

Moja žena mi ni odpustila, da sva se s Šojgujem poljubljala tam ob jezeru. Njegova trda puška me je vzburjala.

Syn 06:42 02.julij 2025.

Putin se lahko samo poščije na to copato Macrona, ki še pred svojo staro ženo ni varen. Čeprav ne vem, če je to dejansko ženska.

Slayer 11:05 02.julij 2025.

Je že tako stara,da dejansko ne veš kaj je!!!

CarZelenski 10:34 04.julij 2025.

Putin pa žene sploh nima, ker je gej in ima romantične izlete s Šojgujem.

• Komentirajte

Za oddajo komentarja se morate registrirati. Nimate uporabniškega računa? Registracija je hitra in enostavna, registrirajte se in vključite v debato.