Avto
655 ogledov

Magna proizvodnjo avtodelov seli v Slovenijo, v igri celo nova tovarna?

Komentarjev 4
Popularni
  • Popularni
  • Najstarejši
  • Najnovejši
Pokaži odgovore
  • Miller 12:17 20.september 2016.

    Če ima slovenska vlada kaj pameti naj jim takoj omogoči:1. zastonj parcelo (zemlje imamo več kot dovolj)2. na parcelo naj država pripelje vse komunalne priklope zastonj3. 3 leta naj imajo moratorij na obdavčitev dobička4. na okolikih ...prikaži več srednjih šolah naj nemudoma pripravi ustrezne programe za tip delavca kot ga tovarna potrebuje in posebne delavnice kjer se lahko prekvalificirajo delavci iz drugih panog5. omogoči primerno prometno infrastrukturo.Tukaj govorimo o 3000 direktnih delovnih mestih in verjetno še vsaj 5000 indirektnih... torej 8.000 družin bo imelo kaj jestaja da ne pozabim:6. Banda voluharska po ministrtvih in občinah NE RABITE povsod imeti lončka... naredite enkrat nekaj za soljudi...

  • alojzr 14:31 20.september 2016.

    Naši državni in občinski oblastniki se že postavljajo v čakalno vrsto za provizije oziroma donacije. Včasih smo jim lepo ljudsko rekli - podkupnine.

  • zkvazdjkrregistracijozahtevate 15:40 20.september 2016.

    Strinjal bi se če bi veljal za vsa podjetja. Če pa velja to samo za enega je pa to nedovoljena državna pomoč pa čeprav samo posredna. Ni fer do ostalih podjetij potem. Vsi podjetniki bi mogl imet enake pogoje za ...prikaži več razvitje svojega biznisa če se že gremo enakopravno državo po ustavi pa kapitalizem ane. Dajanje nekaterim prednost nekaterim pa ne je pa socializem.

  • matermila 12:39 20.september 2016.

    Se popolnoma strinjam s tabo,a te moram vseeno vprašat,s katerega planeta si?Če se le da, karkoli,kakorkoli zajebat,bojo to sigurno naredili.Najraje bi jim že kar naprej zaračunali dajatve,najemninne in kaj vem kaj še vse.Ko banda zavoha denar,nimajo toliko moči,da bi počakali ...prikaži več vsaj na zagon investicije,že kar naprej bi kasirali.To bi pa že lahko vedel.

  • Komentirajte

    Za oddajo komentarja se morate registrirati. Nimate uporabniškega računa? Registracija je hitra in enostavna, registrirajte se in vključite v debato.