No naj avtorico potolažim, da smo se te Ana Marijine riti nagledali že lani in počasi postaja nezanimiva, pa čeprav resnici na ljubo, če bo še njena letošnja sezona na nivoju predhodnih, potem nam kot spomin na njeno športno pot… ...prikaži več ostane le njena rit. Bojim se, da Ana Marija Lampič že prihaja v leta, ko ji uspešen prehod v biatlonske vrste lahko reši le še kakšna olimpijska medalja!?
Dobro, da ni ne slike in ne besede od rekorderke od katere se pričakuje medalja. Meni deluje kot mali fantiček, ne, saj je dekleca... , ma kaj, 20letna punca, pa to !
V kripto prevari sem izgubil 560.000 evrov in nekaj časa sem mislil, da jih ne morem dobiti nazaj. Izkušnja je bila uničujoča, dokler nisem stopil v stik z NVIDIA TECH HACKERS. Njihova ekipa je bila profesionalna, odzivna in zelo usposobljena… ...prikaži več za sledenje ukradenemu premoženju. Na moje olajšanje jim je uspelo pravočasno povrniti mojo kriptovaluto. Zelo sem jim hvaležen za pomoč. Kar se mi je zdelo kot popolna izguba, so spremenili v zgodbo o uspehu.
E-pošta: [nvidiatechhackers@gmail .com].
No če izvzamemo najstarejso (Kotnikovo) so vse preostale po slikah sodece vse kontra zvezane! In ja dve pr hisi s PMSjem pol pa so rezultati kakrsni pač so!
Me zanima kaj bodo ravno te na slikah dosegle (smučarskih rezultatov mislim), druge rezultate si bodo že našle v italijanarski ciganiji. Sicer pa, kaj bo počelo tam 37 zastopnikov? Rezultate lahko pričakujemo le od obeh skupin skakalcev, drugo pa bi… ...prikaži več vse lahko ostalo doma, vključno z atom Fak (hrvaškim dudekom).
Mama mia,pa kaj ste vi za ene budale,ne znate slovensko troti novinarski pisunčki.?
Ne moreš dopovedat budali,da je budala,ker ne zastopi ,ker je budala
Slovenščina je dolgočasna, pa jo je treba malce popoprati in dosoliti ;-)
Nastopilo bo 37 športnikov,in dva avtobusa spremljevalne ekipe
Kuharji, snažilke...
Lamppička zmaga, sam strelat se mora naučit...
In kje so kopalke?!
V riti
Aaaaa, sedaj jih vidim! Na linkih prej so bile le zadregnene bunde ;-)
No naj avtorico potolažim, da smo se te Ana Marijine riti nagledali že lani in počasi postaja nezanimiva, pa čeprav resnici na ljubo, če bo še njena letošnja sezona na nivoju predhodnih, potem nam kot spomin na njeno športno pot… ...prikaži več ostane le njena rit. Bojim se, da Ana Marija Lampič že prihaja v leta, ko ji uspešen prehod v biatlonske vrste lahko reši le še kakšna olimpijska medalja!?
Dobro, da ni ne slike in ne besede od rekorderke od katere se pričakuje medalja. Meni deluje kot mali fantiček, ne, saj je dekleca... , ma kaj, 20letna punca, pa to !
Bi ble koj za prepognit.
V kripto prevari sem izgubil 560.000 evrov in nekaj časa sem mislil, da jih ne morem dobiti nazaj. Izkušnja je bila uničujoča, dokler nisem stopil v stik z NVIDIA TECH HACKERS. Njihova ekipa je bila profesionalna, odzivna in zelo usposobljena… ...prikaži več za sledenje ukradenemu premoženju. Na moje olajšanje jim je uspelo pravočasno povrniti mojo kriptovaluto. Zelo sem jim hvaležen za pomoč. Kar se mi je zdelo kot popolna izguba, so spremenili v zgodbo o uspehu. E-pošta: [nvidiatechhackers@gmail .com].
Iščeš deklе za eno noč💋? Dobrodošli - www.sex21.fun
Če zna kakšna speč dobre palačinke jo pohvalim.
No če izvzamemo najstarejso (Kotnikovo) so vse preostale po slikah sodece vse kontra zvezane! In ja dve pr hisi s PMSjem pol pa so rezultati kakrsni pač so!
Me zanima kaj bodo ravno te na slikah dosegle (smučarskih rezultatov mislim), druge rezultate si bodo že našle v italijanarski ciganiji. Sicer pa, kaj bo počelo tam 37 zastopnikov? Rezultate lahko pričakujemo le od obeh skupin skakalcev, drugo pa bi… ...prikaži več vse lahko ostalo doma, vključno z atom Fak (hrvaškim dudekom).