Magazin /magazin/vip

Mamma mia! Tako vroče so naše zimske olimpijke v kopalkah

Komentarjev 17
Popularni
  • Popularni
  • Najstarejši
  • Najnovejši
Pokaži odgovore
  • maček 08:55 06.februar 2026.

Mama mia,pa kaj ste vi za ene budale,ne znate slovensko troti novinarski pisunčki.?

Garancija 09:36 06.februar 2026.

Ne moreš dopovedat budali,da je budala,ker ne zastopi ,ker je budala

• Toma 09:49 06.februar 2026.

Slovenščina je dolgočasna, pa jo je treba malce popoprati in dosoliti ;-)

Garancija 09:40 06.februar 2026.

Nastopilo bo 37 športnikov,in dva avtobusa spremljevalne ekipe

• iravadi 07:24 06.februar 2026.

Lamppička zmaga, sam strelat se mora naučit...

• Toma 08:33 06.februar 2026.

In kje so kopalke?!

• iravadi 10:08 06.februar 2026.

V riti

• Toma 11:45 06.februar 2026.

Aaaaa, sedaj jih vidim! Na linkih prej so bile le zadregnene bunde ;-)

StarMačk 12:14 06.februar 2026.

No naj avtorico potolažim, da smo se te Ana Marijine riti nagledali že lani in počasi postaja nezanimiva, pa čeprav resnici na ljubo, če bo še njena letošnja sezona na nivoju predhodnih, potem nam kot spomin na njeno športno pot ...prikaži več ostane le njena rit. Bojim se, da Ana Marija Lampič že prihaja v leta, ko ji uspešen prehod v biatlonske vrste lahko reši le še kakšna olimpijska medalja!?

• Fertajler 17:01 06.februar 2026.

Dobro, da ni ne slike in ne besede od rekorderke od katere se pričakuje medalja. Meni deluje kot mali fantiček, ne, saj je dekleca... , ma kaj, 20letna punca, pa to !

• irena213 17:40 06.februar 2026.

Bi ble koj za prepognit.

• tyler 18:34 06.februar 2026.

V kripto prevari sem izgubil 560.000 evrov in nekaj časa sem mislil, da jih ne morem dobiti nazaj. Izkušnja je bila uničujoča, dokler nisem stopil v stik z NVIDIA TECH HACKERS. Njihova ekipa je bila profesionalna, odzivna in zelo usposobljena ...prikaži več za sledenje ukradenemu premoženju. Na moje olajšanje jim je uspelo pravočasno povrniti mojo kriptovaluto. Zelo sem jim hvaležen za pomoč. Kar se mi je zdelo kot popolna izguba, so spremenili v zgodbo o uspehu. E-pošta: [nvidiatechhackers@gmail .com].

Katriel 19:14 06.februar 2026.

Iščeš deklе za eno noč💋? Dobrodošli - www.sex21.fun

• bandit 14:24 06.februar 2026.

Če zna kakšna speč dobre palačinke jo pohvalim.

• 4krogci 09:59 06.februar 2026.

No če izvzamemo najstarejso (Kotnikovo) so vse preostale po slikah sodece vse kontra zvezane! In ja dve pr hisi s PMSjem pol pa so rezultati kakrsni pač so!

• radovednica 15:47 06.februar 2026.

Me zanima kaj bodo ravno te na slikah dosegle (smučarskih rezultatov mislim), druge rezultate si bodo že našle v italijanarski ciganiji. Sicer pa, kaj bo počelo tam 37 zastopnikov? Rezultate lahko pričakujemo le od obeh skupin skakalcev, drugo pa bi ...prikaži več vse lahko ostalo doma, vključno z atom Fak (hrvaškim dudekom).

• Komentirajte

Za oddajo komentarja se morate registrirati. Nimate uporabniškega računa? Registracija je hitra in enostavna, registrirajte se in vključite v debato.