Magazin /magazin/vip
69 ogledov

ManuElla o sprejemu: Žalostno je

Komentarjev 15
Popularni
  • Popularni
  • Najstarejši
  • Najnovejši
Pokaži odgovore
  • svašta 08:10 18.maj 2016.

    zato te ni nihče pričakal ker nihče ne gleda tega in nihče ni vedel, da sploh prideš (nazaj??)...mogoče edino rtv predstavniki, ki na račun tebe kasirajo €€€€€... to rtv bi bilo treba res skiniti kar se tiče ''obvezne'' naročnine ...prikaži več in kar naenkrat tudi denarja za raznorazne miss ''ni da ni kaj vse'' in razne evrovizije ne bi bilo več. kar bi bilo edino prav!!!

  • Harrison 07:12 18.maj 2016.

    Mauelca, luštna, simpatična deklica si. Mislim, da te je škoda za take kuhne, kot je eurovizija. Delaj svoje in prepričan sem, da ti bo uspelo. Moraš vedeti, da vedno manj Slovencev spremlja to dajanje točk svojim sosedom in simpatizerjem, ne ...prikaži več glede na kvaliteto komada, ki so ga predstavili.

  • blueone 07:45 18.maj 2016.

    Ne se sekirat super si bila :-)

  • Avatar mike1968
    mike1968 07:56 18.maj 2016.

    Lahko rečem, da sem bil po dolgem času res navdušen nad našo predstavnico. Meni se je zdela pesem in izveda resnično dobra.

  • AnzeSmolej 07:59 18.maj 2016.

    Eh Manuelca tukaj smo VEČINA proti tem političnem pesjaku zato ne pričakuj nič. Tvojih 5 minutk je mino, sedaj pa v jok.

  • max 08:03 18.maj 2016.

    Precej domišljava bejba :)

  • e213b2535978aaf6e413f72233bf2dc07a5a81a8 11:45 18.maj 2016.

    Če bi Kotalkar,smetarček,drvar in hudertkunstler,ki glumi tut našga "ljubega" precednika,vedel,da prideš domov,bi sigurno prišel mahat z zastavo in lahko bi tut skupaj zapela v avli letališča,in šipe bi pokale od veselja in premočnega glasu.

  • Five 12:10 18.maj 2016.

    Manuella, odlična si bila in takšna tudi ostani!Zaživi svoje življenje med tistimi, ki te imajo radi.Saj tisti, ki pljuvajo okrog sebe, tudi sebe ne marajo.Kaj češ!

  • AnzeSmolej 16:27 18.maj 2016.

    Skoraj nihče nima nič proti njej, ima pa VELIKO ljudi proti Evroviziji, ki jo financiramo MI!

  • vzev 11:24 18.maj 2016.

    Težava je v tem, da se meče denar iz obveznih prispevkov v tole s*****. Veš koliko ur, bi lahko zanimivega programa, če nebi zmetali toliko denarja v tole. Potem pa ostane denar samo za najbolj dolgočasne filme, oddaje, dokumentarce, ki ...prikaži več se jih lahko kupi. Če bi ostale TV postaje tudi zapravljale denar na takšen način bi pogorele v enem letu. Toda seveda je enostavno iti na dopust z denarjem, ki ga moramo državljani prisilno plačevati.

  • matz 10:46 18.maj 2016.

    ma dej umiri se ze enkrat s tem fakin davkoplacevalskim denarjem. a drgac bi pa bila nizja poloznica za rtv? a mislis da oglasevalski bloki med predvajanjem evrovizije so zastonj? pa telefonska glasovanja? ce smo za ukinit obvezni prispevek, ...prikaži več sm prvi, ki podpisem, da se to naredi. ne pa tle lomit jajca s tem davkoplacevalskim denarjem... to je rtv, ni to proracun.

  • zkvazdjkrregistracijozahtevate 12:28 18.maj 2016.

    "V minulih letih sem že okusila, da se moraš pri nas desetkrat bolj potruditi kot v tujini."S tem se strinjam. Če bi zastopala kakšno drugo državo bi zganjal evforijo (sploh ZDA) iz zraka. Slovenija je polna realistov ne pa ...prikaži več evforikov. Edina izjema je šport. Takrat je narod ravno tako evforičen kot v drugih državah. Šport je pač izjema. Če hočeš evforijo postani super športnica pa boš lahko tud doma zelo zelo uživala v evforiji.Nevem sicer zakaj se evforija tokim ljudem ki pristanejo na televziji dopade ampak ok.

  • AnzeSmolej 16:30 18.maj 2016.

    Če želimo naslenje leto zmagati moramo biti politično zanimivi. Recimo pošljemo črnega gaya, ki se indetificira kot tretji spol, je feminist/ka in ima posvojenega kitajskega otroka, za partnerja pa ima transexualko, ki ima aids, otrok ima raka, ter so vsi ...prikaži več sovražniki ruskega imperija. Zmaga zagotovljena! Aja pa "ženska" mora imeti brado.

  • snupy 11 13:24 18.maj 2016.

    Prvo pravilo je da na pevsko tekmovanje pošljemo pevko ki pa na žalost tale deklca ni vsaj ne v tem rangu, kar je že dokaz da samo vrhunske pevke lahko upajo na finale, na zmago pa Slovenija nima nobene možnosti ...prikaži več če ji cel svet pomaga.

  • Snežinko 07:36 18.maj 2016.

    Brez potrebe se zapravlja davkoplačevalski denar, nikamor se ne pride, potem pa nekdo pričakuje, da ga na Brniku pričaka pol Slovenije... halo??? Zakaj le? Prvo, saj ni nikamor prišla, drugo, tudi če bi zmagala, tak rezultat že davno ne pomeni ...prikaži več nič posebnega v Evropi.Le zakaj se na naš predizbor že davno ne prijavljajo več (pri)znani slovenski glasbeniki...? (namig: ker vedo, kakšna "kuhna" je to...)

  • Komentirajte

    Za oddajo komentarja se morate registrirati. Nimate uporabniškega računa? Registracija je hitra in enostavna, registrirajte se in vključite v debato.