Slovenija
37 ogledov

Mariborska škofija s preprodajo delnic do milijona

Komentarjev 6
Popularni
  • Popularni
  • Najstarejši
  • Najnovejši
Pokaži odgovore
  • Oxxo 14:20 03.avgust 2013.

    RKC krade državo (ne palčuje pošteno davkov). krade od vernikov (naivnost vernikov s certifikati) in od ateistov, ki bomo enako nosili breme plačevanja dolgov...V vsej zgodbi RKC je bil že pošteno čas, da pride na mesto papeža človek, ki ...prikaži več bo imel pogum in srce počistiti to črno izkoriščevalsko-menedžerko nesnago in vrniti cerkev na pravo pot njenega poslanstva. V čudeže ne verjamem - je pa čudež izvolitev pravega papeža. Upam samo, da ga RKC ne bo uspelo "pospraviti", ker je za njo velik problem in postaja moteči člen...

  • ennanova 13:41 04.avgust 2013.

    Izjave Ljudmile Novak na odmevih 2.8. 2013 so čista hipokrizija, v nasprotju z njihovim delovanjemNavkljub dokaznemu materialu neposredne vpletenosti odstavljenega nadškofa Stresa v cerkveni škandal, namreč trdi, kako je nadškof zgolj objektivno odgovoren in da so za to krivi ...prikaži veči svetovalci, katerih imen ne omenja. Njeno sprenevedanje in zavajanje …http://za-misli.si/subkultura/1105-izjave-ljudmile-novak-na-odmevih-28-2013-so-cista-hipokrizija-v-nasprotju-z-njihovim-delovanjem

  • speris 13:30 03.avgust 2013.

    Puste jih pri miru, sej jih bo bog kaznoval/sarcasm

  • dd 13:39 03.avgust 2013.

    Mene pa je sram pred mojimi sorodniki, ki živijo v tujini, ko vidijo v kakšni državi živim!!Vse skorumpirano in pokvarjeno. Od politikov, sodstva, gospodarstvenikov,... da o morali in etiki duhovnikov ne govorim.

  • Veteran 11:44 04.avgust 2013.

    Imam občutek, da so tako imenovani "raziskovalni novinarji" dodobra napihnili novico v cilju boljše prodaje in zasluška, ker moralnih vrednot ni niti med njimi. Za novinarja je slaba novica dobra novica in žal tudi velika večina ljudi najraje bere slabe ...prikaži več novice kar jim predstavlja moralna hrana. S tem ne mislim, da se krivci ne kaznujejo, vendar jih ne morejo obsojati oz. obsoditi medijska trobila.

  • Oxxo 14:44 04.avgust 2013.

    Ljudmila Novak? KDO pa je Ljudmila Novak, da nas zanima njeno mnenje? To ženšče bi poimenoval - pa tak izraz ne sodi na te strani.... Ona in njena propadla stranka naj spakirajo kufre in se poslovijo od političnega prostora ...prikaži večra + ostali pokvarjenci in nesposobni politični kriminalci, ki so oropali Slovenijo.

  • Komentirajte

    Za oddajo komentarja se morate registrirati. Nimate uporabniškega računa? Registracija je hitra in enostavna, registrirajte se in vključite v debato.