Je pa moralo kar precej ljudi ''zažgat'' da so objavili odpoklic....
evo bombe, ki vas morajo skrbet
davaj pare v javno zdravstvo. opravicilo si pa uokviri.
Kaj v Sloveniji prodajajo posebno serijo EKO COLO ? Mi smo izjema zaradi Melanije .🤣🤣🤣
Ti časi so že zdavnaj mimo! Sedaj sem na naslednji stopnji, ko cuker predelajo kvasovke v -OH skupine. Spricer, pivo, viskey, jagermajster…
🍓 Vroča dekleta čakajo na vas na 👉 𝗦𝗲𝘅𝘁𝗼.𝗹𝗶𝗳𝗲
kaj pa če smo to že spil kako naj vrnemo?
ti bo janša dal druge možgane
Kdo pa pije to trumpovo sranje, samo neosveščeni, ki ne vedo, kolk cukra in ostalga sranja je v teh zvarkih!
ni si izmislil trump to pijaco...sicer se strinjam z ostalim napisano a o trumpu si vsekal-a mimo
jate@ Trump je samo sinonim za ameriško sranje, tko, da ni mišljen, kot izdelovalc, ampak država porekla.
jate,meni je čist ok in vse razumel komentar od Urš.....
Žal te zvarke pijejo naši otroci in posledice bodo ??????
Mojemu sinu sem vse z leti obrazložil kaj in kako s temi pijačami,da nes pije le tu in tam,bore malo,vse je v vzgoji ,pa če ne drugo vsaj ve da pije sranje
tudi pri nas najraje vodo ,le redkokdaj te zvarke...no ja čez kokto naše mladosti skupaj s črnim vinom pa radi na kaki žurki ali koncertu
Za oddajo komentarja se morate registrirati. Nimate uporabniškega računa? Registracija je hitra in enostavna, registrirajte se in vključite v debato.
Je pa moralo kar precej ljudi ''zažgat'' da so objavili odpoklic....
evo bombe, ki vas morajo skrbet
davaj pare v javno zdravstvo. opravicilo si pa uokviri.
Kaj v Sloveniji prodajajo posebno serijo EKO COLO ? Mi smo izjema zaradi Melanije .🤣🤣🤣
Ti časi so že zdavnaj mimo! Sedaj sem na naslednji stopnji, ko cuker predelajo kvasovke v -OH skupine. Spricer, pivo, viskey, jagermajster…
🍓 Vroča dekleta čakajo na vas na 👉 𝗦𝗲𝘅𝘁𝗼.𝗹𝗶𝗳𝗲
kaj pa če smo to že spil kako naj vrnemo?
ti bo janša dal druge možgane
Kdo pa pije to trumpovo sranje, samo neosveščeni, ki ne vedo, kolk cukra in ostalga sranja je v teh zvarkih!
ni si izmislil trump to pijaco...sicer se strinjam z ostalim napisano a o trumpu si vsekal-a mimo
jate@ Trump je samo sinonim za ameriško sranje, tko, da ni mišljen, kot izdelovalc, ampak država porekla.
jate,meni je čist ok in vse razumel komentar od Urš.....
Žal te zvarke pijejo naši otroci in posledice bodo ??????
Mojemu sinu sem vse z leti obrazložil kaj in kako s temi pijačami,da nes pije le tu in tam,bore malo,vse je v vzgoji ,pa če ne drugo vsaj ve da pije sranje
tudi pri nas najraje vodo ,le redkokdaj te zvarke...no ja čez kokto naše mladosti skupaj s črnim vinom pa radi na kaki žurki ali koncertu