Če bi intenet odpovedal za 4 dni bi bila apokalpsa. +99% naročil gre preko spleta, ljudje v mestih in velemestih nimajo zaloge hrane za več dni. Da ne omenjm elektrike, vode, zdravstvo...
Ja, izpad telefona, pa ne obstajaš več. Škoda, da Bog ali kdorkoli je že zaslužen za to opozorilo, ni počakal še kakšno leto, da nas digitalizacija še bolj poidiotizira. Potem ob izpadu telefona niti domov ne bomo več našli. Kajne,… ...prikaži več štajerski elektrofili?
Kaj čmo zdaj? Nič, ven na vrt pa štihat.
A imate kaj trajnih lončnic v kleti ? Edinem stiku z naravnim okoljem..
Vem ender3, da se ti ne sanja, kaj je to vrt pa od kje solata pride. Ampak po 22.3. te bo to začelo zanimati ali pa boš jedel travo.
Ender misli, da hrana raste na policah....
Ender je penzionerski cigo. Vzame futr s police in teče ven.
Jaz sem pa danes servisiral svoj žar. Krepal je ventilator za vpihovanje zraka.
Pender 3 ,še ,še, še, jaoj ah, še, še...
Eni so mel abstinenčno krizo
V Kopru ni nič boljše
Če bi intenet odpovedal za 4 dni bi bila apokalpsa. +99% naročil gre preko spleta, ljudje v mestih in velemestih nimajo zaloge hrane za več dni. Da ne omenjm elektrike, vode, zdravstvo...
A je to tudi del tujega kibernetskega napada na internetno in mobilno infrastrukturo Slovenije. ? Sam, da Xomrežje dela. Večina bomo že potrpeli..
JJ je kriv....
Ja, izpad telefona, pa ne obstajaš več. Škoda, da Bog ali kdorkoli je že zaslužen za to opozorilo, ni počakal še kakšno leto, da nas digitalizacija še bolj poidiotizira. Potem ob izpadu telefona niti domov ne bomo več našli. Kajne,… ...prikaži več štajerski elektrofili?
Še opazil nisem ;-) Dokler je fiksni internet…
kad ste budale Ja ima celi cajt Italijanskog operatera i sem maximalno zadovoljan
Telemach dela normalno !