Magazin
215 ogledov

MasterChef: Jelena bi Anki podelila oskarja

Komentarjev 5
Popularni
  • Popularni
  • Najstarejši
  • Najnovejši
Pokaži odgovore
  • YASSIR 12:03 05.junij 2016.

    Problem je bil da je Anka naredila veliko boljši crockenbush kot ga je dostavila Jelena, ki je slaščičarka.In je dobila kritiko s strani sodnikov, ki je ne prenese dobro. Saj bi tudi Jeleni lahko pomagala Kamala ali pa ...prikaži več kdo drug. Sodniki so ocenjevali tako kot so in vedno se je Anka ko je bilo potrebno izkazala.Šlepala se je pa tudi Jelena saj ni znala narediti enih navadnih žikrofov in vso meso rakovice iz oklepa je vrgla stran itd.

  • Avatar aspik
    aspik 10:29 05.junij 2016.

    samovšečna

  • Janez_53 09:06 05.junij 2016.

    Jelena je po mojem mnenju najbolj arogantna, prepotentna in nevoščljiva oseba, kar jih je nastopilo do sedaj v Masterchefu! Tako je polna sama sebe, da je to že kar bolano! Komaj smo čakali, da se poslovi od Masterchefa!

  • 1slovenka 10:46 05.junij 2016.

    ..jaz tudi ne jem rib in niti drugih morskih sadežev ne...enostavno ,mi kot vegetarijanki ,ne gre dol....to pride samo po sebi....kot prenehanje pitja alkohola,konec kajenja....osebno mislim,da je to kar precej normalen proces pri takem prehranjevanju,čeprav s tem morda pripomoreš h ...prikaži več kakšnemu neravnovesju v telesu...recimo slabši kvaliteti krvi....kar se pa anke tiče;uspešno se je šlepala,a zato je ni bilo treba "zabijati" v tla....tudi jelena je bila velikokrat,a na drug,bolj aroganten način taka...da bi jo človek sunil v ,kar zajetno zadnjico....jp...

  • Vesna Dolšak 23:10 05.junij 2016.

    Jelena je, kakršna je, mi je pa ziher bila bolj pri srcu, kot Anka. Je bila vsaj direktna in se ni cmihala pa točila solz za vsako figo, ko ji kaj ni ratalo. Anka je pa igrala na karto usmiljenje ...prikaži več vredne kmečke butare, točno tak kot pravi Jelena. Pretakala je solze, ko ji ni ratalo in so jo sodniki "okrcali", po drugi strani je pa blefirala in poskušala goljufati, ko je mislila, da je nihče ne gleda. Pozabila je pa na to, da kamera vidi marsikaj. Po kuhinji je letala ko kura brez glave, včasih sploh ni vedela, kaj bi morala narediti, po drugi strani se je pa delal pametno. Ko je bila v paru z Matejem, jo je on potegnil iz dreka, 17-letnik je bil njena štanga, čez katero se je šlepnila naprej. V bistvu se je celi čas čez nekoga šlepala. Jaz bi jo poslala domov že drugi teden. Ne maram takih nesposobnih cmer.

  • Komentirajte

    Za oddajo komentarja se morate registrirati. Nimate uporabniškega računa? Registracija je hitra in enostavna, registrirajte se in vključite v debato.