Magazin /magazin/vip
56 ogledov

Mateja: "Prepoznavnost je lahko dvorezni meč"

Komentarjev 4
Popularni
  • Popularni
  • Najstarejši
  • Najnovejši
Pokaži odgovore
  • stojči 09:48 02.marec 2014.

    Žurnalovci, prosim ves, zakaj, ko pišete o kakršni koli ženski, napišete, da je LEPOTIČKA?A sp za vas res vse lepotičke?Res je, da imamo veeeeeeliiiiiko čednih Slovenk, ampak vse pa res niso lepotičke. Res že presedate s tem pojmom, ...prikaži več pa BMK tudi za večino tistih, o katerih pišete tu. Več kot polovico jih sploh ne poznamo.Napišite raje o kakšni mamici, ki je ostala brez službe zaradi skorumpirane države, da vidimo, kako v resnici živi veliko žensk, ne pa o tem vaših "znanih" slovenkah, ki mi gredo že pošteno na živce. Ja lahko se imajo lepo, ko živijo na naš rečun, na račun davkoplačevalcev!

  • sasquatch 10:41 02.marec 2014.

    ...zadovoljen. saj razlika v letih ni pomembna ne?...

  • sasquatch 10:40 02.marec 2014.

    hehe ista pripovedka kot pri vsaki 30+ fufici, katera sama zase misli, da je loterija. včasih so ljudje na drugačen način temu rekli "misli, da ima zlato". takim razlika v letih kao ni pomembna. seveda, ker jim v teh letih ...prikaži več dejansko niti ne sme več biti. "najboljši prijatelji" so pametni telefon, facebook in kakšen pes, saj imajo vsi znanci več ali manj svoje družine in s tem tudi druge obveznosti kot pa celodnevno valjanje po kafičih z nekom, ki ne ve kam bi se dal. to, da je pogumnih fantov, ki bi se upali pristopiti malo, je bolj slaba tolažba, saj v taki primerih to običajno pomeni, da punco že vse živo pozna zaradi takih ali drugačnih stvari in kot taka ni zanimiva zanje. zato se jo izogibajo. ampak ljudje smo taki, da si vsak stvari razlaga kot mu v danem trenutku najbolj paše... take dekline so običajno same sebi najlepše in najboljše, okrog 35. leta pa se čudijo zakaj jih kot take ni nihče pobral. sicer pa ne obupat; še vedno se bo našel kak samski 70-letnik, ki bo tudi z vsem z

  • Trovlak 16:04 02.marec 2014.

    "Izjemno simpatična" je skozi takšno "novico" totalno antipatična.

  • Komentirajte

    Za oddajo komentarja se morate registrirati. Nimate uporabniškega računa? Registracija je hitra in enostavna, registrirajte se in vključite v debato.