Zdravje
8043 ogledov

Iz Španije prihaja nova skupina maturantov, bili so testirani ...

Komentarjev 19
Popularni
  • Popularni
  • Najstarejši
  • Najnovejši
Pokaži odgovore
  • endrug 11:37 08.julij 2021.

    Bodo malo morgen v karanteni.

  • Avatar Leon
    Leon 12:40 08.julij 2021.

    Kdo je dovolil maturantske izlete ? Prepovedano je bilo ples na ulicah zakaj potem je dovolila skupinske izlete ?

  • Avatar Leon
    Leon 13:45 08.julij 2021.

    Iz Španije prihaja nova skupina maturantov, bili so testirani na domači gorenjski prehlad .

  • Avatar MS
    MS 10:41 08.julij 2021.

    Odgovornost za eksplozijo novih okužb ne gre pripisovati zgolj maturantom! Ne bomo odkrili tople vode če rečemo da se bodo razigrani mladci ob pomebnem življenskem dogodku - maturi - zagotovo spozabili in požvižgali na vse varnostne ukrepe! Krivda je pretežno ...prikaži večo na organizatorjih ki navkljub epidemiološki situaciji te ekskurzije organizirajo!

    • endrug 11:38 08.julij 2021.

      Ne moreš mladine za dve leti zapreti in izolirati.

    • Avatar MS
      MS 11:59 08.julij 2021.

      Dve leti zapore je posledica nestrokovnega političnega odločanja! Cincanje z odpiranjem, pa zapiranjem pa zopet odpiranjem in zapiranjem in tako v nedogled je napačen pristop! Svoje prispevajo tudi antivakserji! Le odločni ukrepi lahko odpravijo pandemijo, tako kot so to leta ...prikaži veča 1972 naredili v stari jugi ob epidemiji črnih koz! Računanje na zavest in solidarnost ljudi se očitno ne obnese!

    • Avatar MS
      MS 12:03 08.julij 2021.

      Z radikalnimi ukrepi in obveznim cepljenjem so takrat v jugi pandemojo črnih koz ki so bistveno bolj kužne kot corona odpravili u slabem mesecu! To je recept!

    • Avatar MS
      MS 12:06 08.julij 2021.

      "U" namesto V je pa darilo tistim ki nimajo argumentov in se obešajo na slovnične in jezikovne napake!

    • Ender3 14:17 08.julij 2021.

      MS, slabo primerjavo ponujaš. Črne koze niso Covid in obratno. Tudi cepiva so različna, preverjena, testirana v vseh fazah, ne pa eksperimentalna, potrjena urgentno in testirana na prostovoljcih na lastno odgovornost z omejenim ne\učinkom. Realno so preskočili 5 let labolatorijskih ...prikaži več In drugih testiranj in morebitne posledice bodo nosili tako cepljeni, kot necepljeni.

    • Avatar MS
      MS 14:44 08.julij 2021.

      Ender, pri eksponentni eksploziji okužb z delto kjer je smrtnost še veliko večja od preišnjih različic, kaj je vprašanje? Cepiti se? Ne se cepiti? Čakati da narava z naravno selekcijo s pomočjo delte eliminira najbolj ranljive? Kaj?

    • Ender3 18:41 08.julij 2021.

      MS z vsem spoštovanjem, pretiravaš z podatki, ki niso tako dramatični, kot jih morda ti dojemaš. Spominjam se kakšno paniko smo imeli v službi, ko smo imeli opraviti z HIV,MRSA,ESBL,VRE..Hepatitisom C, brez obremenjevanja javnosti in vse je, minilo brez medijskega ...prikaži več pompa. V medicini je premnogokrat dilema, kako postopati, zdraviti. cepiti..na koncu ostane tudi lastna presoja in odločitev. Naj slednje ostane, tudi pri cepljenju. Primum nil nocere.

    • Avatar MS
      MS 19:06 08.julij 2021.

      Ender3 z vsem spoštovanjem, ti podatki so ekzaktni in ne morejo biti predmet za različna dojemanja in različne interpretacije! Ekzaktno govorijo o številu okuženih, o številu hospitaliziranih, o številu umrlih in o številu prebolelih! Da je covid nevaren s vsem ...prikaži večem svojim posledicam tudi smrtnim menda ni dvoma! Cepljenje je rešilo že stotine milijonov življenj! Cepimo se!

    • Ender3 19:35 08.julij 2021.

      MS,verjemi,spremljaš enosmerne komunikacije naših strokovnjakov,ki se v letu in pol niso soočili z neodvisno stroko. Okužba z virusom ni usodna,vzrok smrti je nesorazmeren provnetni imunski odgovor in njene posledice na drugih organih. In ta,odgovor je lahko usoden tudi za tiste,ki ...prikaži več so prejeli cepivo. Da,zaradi tega umirajo tudi cepljeni in za to nihče ne odgovarja. Nihče ti ne more zagotoviti, da bo tvoj imunski odgovor, zgolj antivneten. Be care, without jag.

    • Avatar MS
      MS 14:09 09.julij 2021.

      Ender3 pomisli če se morda nisi ujel v logično zamko in pozabil na vzročno - posledično traso! Poenostavljeno: Če se ne okužiš z virusom - nesorazmernega provnetnega imunskega odgovora NI! Tu se verjetno strinjava! Torej je virus direktni povzročitelj vseh ...prikaži večseh neželenih posledic! Še na kratko: Virus je vzrok, vse ostalo so posledice! OK?

  • Robert_Quintero 11:13 08.julij 2021.

    Google plačuje dobro plačo od doma od 4500 do 6000 dolarjev na teden, kar je neverjetno pred letom dni, ko sem bil brezposeln v strašnem gospodarstvu. tukaj sem začel ..... >>>>>>> 𝐖𝐰𝐰.𝑬𝒓𝒐𝑷𝒓𝒐𝒇𝒊𝒕.𝐜𝐨𝐦

  • Baraba1952 13:35 08.julij 2021.

    Opozicija se veseli lockdowna

  • Avatar MS
    MS 10:42 08.julij 2021.

    Korak za korakom smo vse bližje obveznem cepljenju!

  • joze127 12:28 08.julij 2021.

    Torej moraš biti član Štrukljevega sindikata, da se delaš norca iz življenja in če ne gre drugače virus uvoziš in okužiš stare starše. Na drugi strani pa organiziraš demonstracije, ker so ti kratene človečanske pravice. Mrtve pri starih starših pa ...prikaži veča pripišeš SDS-u. Včasih smo mislili, da so samo v Ljubljani zmešani, sedaj pa že v dolenjski metropoli. Tudi nadškofija ne pomaga, če AFŽ-jevke stopijo skupaj po Štrukljevi depeši. Tipičen kriminal in terorizem.

    • Ender3 14:25 08.julij 2021.

      joze127, ozko razmišljanje kot, da bi poslušal aktivista, ki piše tako, kot mu je ukazano. Danes je torej aktualna tema Štrukelj in njegova protivladna aktivnost. Res ste beda od beda, životarite s frustracijami in od frustracij.

  • Komentirajte

    Za oddajo komentarja se morate registrirati. Nimate uporabniškega računa? Registracija je hitra in enostavna, registrirajte se in vključite v debato.