Šport /sport/zimski-sporti
70 ogledov

Mazejeva komentirala odziv Štuhčeve

Komentarjev 8
Popularni
  • Popularni
  • Najstarejši
  • Najnovejši
Pokaži odgovore
  • izRODEk 23:59 10.februar 2017.

    Danes se je pokazala tista bistvena razlika med SDS Tino in štajerko Ilko:Ko je izpadla Tina, so bili krivi vsi okoli s smučarsko zvezo vred, jokala je, bila tečna, spravljala se je na novinarje in pokazala vso negativnost, ki ...prikaži več jo je tisti trenutek premogla.Ilka? Z nasmeškom!Zaradi tega obožujem Ilko. Ker je (za razliko od Tine) NORMALNA! Ker je človek, punca, ki ne dela drame ne iz svojih uspehov, še manj iz neuspehov. Sprejme stvari takšne kot so.Gremo Ilka. Pa tudi, če boš zadnja na smuku, ti samo pridi živa in zdrava dol in se imej fajn!

  • izRODEk 09:04 11.februar 2017.

    kbm, kdo se je politično opredelil: izRODEk ali Tina? Don't kill the messenger.Sicer pa poudarek mojega posta ni šel v smeri politizacije Tine temveč v primerjavi odnosa Tine ali Ilke. Trdim, da je Ilkin bolj človeški, bolj pozitiven.Tininih ...prikaži več uspehov nihče ne more zanikati, punca ima rekord v skupnem številu točk v sezoni, kar je izjemno. Z malo sreče in pameti Massija bi bila lahko tri sezone zapored skupna zmagovalka svetovnega pokala.Govorim o njeni psihi, o odnosu do ljudi in sveta nasploh. O čustveni nestabilnosti Tine v primerjavi s stabilnostjo, ki jo kaže Ilka.Da bo Ilka iz lanske drugokategornice letos zmagovalka v smuku (z malo sreče bi to postala tudi v SG-ju in kombinaciji ter skupno tretja), je pa tako in tako izjemno.

  • primoz.g 23:01 10.februar 2017.

    HVALA TINA, še 120 setič, res je blo lepo gledat tvoje uspehe in vedno bom vesel zanje. MA oštja te poslovilne zadeve, so že prešle vse meje, ne rajtaj se več poslavlasti, raje se posveti faliliji. LP in vse naj naj.

  • Zmago 07:53 11.februar 2017.

    Že mogoče. S takim karakterjem, ko se ji je*be za neuspehe pa dvomim, da bo kdaj po uspehih segla Tini vsaj do .................. gležnjev !Pa upam da se .......................... MOTIM !!!Upam tudi, da skozi to belo gladiatorsko kariero ...prikaži več pride brez resnih poškodb !!

  • Avatar kbm
    kbm 08:42 11.februar 2017.

    Še tukaj ne moreš, da nebi vmešaval politike. Res si pravi izrodek.

  • nergač 09:36 11.februar 2017.

    No, ta se pa zna poslavljat....

  • romy 20:29 11.februar 2017.

    A hočeš pokazat kako ti je dolgčas,ali kaj druga? Zbogom že enkrat

  • Zmago 09:58 11.februar 2017.

    Glej izRODEk, ko boš dosegel to kar je Tina v navezi z Messijem, potem boš mogoče lahko komentiral neko stabilnost in podobna sr........Bi jo pa ti treniral namesto Massija, ko tako dobro veš kaj bi onadva še lahko, če ...prikaži več bi poslušala naprimer kakega masterminda ............................. Kunca, ko sta ga ravno imela na vezi neposredno pred kakšno tekmo ???

  • Komentirajte

    Za oddajo komentarja se morate registrirati. Nimate uporabniškega računa? Registracija je hitra in enostavna, registrirajte se in vključite v debato.