Slovenija /slovenija/crna-kronika
10 ogledov

MB: Na hodniku našli novorojenčka

Komentarjev 4
Popularni
  • Popularni
  • Najstarejši
  • Najnovejši
Pokaži odgovore
  • Mio Mondo 17:30 22.julij 2011.

    vrtnica.podpišem pod tvoj post.

  • Avatar Zala
    Zala 18:54 22.julij 2011.

    Glavno, da je dojenčica živa in zdrav. Mamina stiska je bila verjetno neizmerna, da je morala odtroka pustiti kar tako " na cesti".Pomagajte ji in, če se le da, omogočite, da bo otroka lahko zadržala. Po oblačilih sodeč gre ...prikaži več za mlajšo osebo. Da, se sedaj ne bodo našli taki, ki bi jo najprej kaznovali in nič reševali. Kaznovala jo je že okolica, ki ni doumela, da bo njihova hči postala mamica, pa, če jim je to prav ali ne. Otroci so Božji dar, četudi se velikokrat zgodi, da privekajo na svet, ko ni ravno pravi čas. A, poglejte si pare, ki bi dali vse, da bi bili deležni tega daru.

  • mirko 20:38 22.julij 2011.

    Ja Joža, tako se to zgodi, če ne paziš pri sexu. Sicer je pa po vsej verjetnosti tvoj. Danes pa res ni težko ugotovit lastištvo otroka, saj obstaja 99% točna metoda DNK. Žalostno pa je, da živimo v takšni ...prikaži veči družbi, da mlado punco situacija pripelje tako daleč, da se odloči za tak skrajni ukrep. Verjetno ni imela drugega izhoda, ali je bila materialno nesposobna skrbet za otroko, še bolj verjetno so ji pa bile s strani staršev, preden je postala noseča, zagrožene sankcije v najostrejši obliki, če se kaj takega zgodi. To je pri slovenskih družinah klasika (žuganje), bog varuj kaj takega!!!

  • vrtnica 17:13 22.julij 2011.

    Očitno je bila mati v veliki stiski,da je morala zapustiti otroka.Dojenčico je skrbno zavila in jo pustila na mestu,kjer je bila prepričana,da jo bodo kmalu našli.Prepogosto se namreč zgodi,da otroka kar ubijejo inj se ga znebijo.Želim,da dojenčica čim prej ...prikaži več dobi topel dom,če to ne more biti pri bioloških starših.

  • Komentirajte

    Za oddajo komentarja se morate registrirati. Nimate uporabniškega računa? Registracija je hitra in enostavna, registrirajte se in vključite v debato.