Šport /sport/nogomet
35 ogledov

MB prekršil ultimat, sledila je sankcija

Komentarjev 15
Popularni
  • Popularni
  • Najstarejši
  • Najnovejši
Pokaži odgovore
  • malonaokoli 11:58 25.april 2016.

    nogomet je definitivno najbolj primitiven šport ki privlači primitivne gledalce in igralce...pejte nazaj v Jugo vsi skupaj...V Sloveniji je smučarija doma ! vsak cent za vas je stran vržen denar...civilizacija ni za vas.

  • jakec1575 10:31 25.april 2016.

    Nikoli ne komentiram nogometa,ampak klinc, če je tvoja placa odvisna od takih zapitih nikoli odraslih mangupov. S spostovanjem do normalnih navijacev. Če bi mene kdo hotel tako ponizevati, bi videl zvezde. Tudi za ceno pogodbe. Vsi igralci bi morali dati ...prikaži več skupni odstop. Tole je primitivno do amena. Sicer pa ni da je kaksen IQ doma tam med njimi na tribunah.

  • Five 10:47 25.april 2016.

    In "oboževalci in navijači" , pravijo, da so Viole, sedaj grozijo še širši populacijine samo igralcem. Postavlja se vprašanje, kdo za vraga so vsi ti funkcionarji,( z Zahovičem na čelu) da so tako podredili igralce nogometa. V ...prikaži več/>V čigavi službi so???Slačiti nogometaše, poniževati, kakšen jeben trening je to. Norci vladajo!

  • Undertaker 12:02 25.april 2016.

    Pa še res je

  • Undertaker 12:03 25.april 2016.

    A temu, kar se igra v SLO pravite nogomet?

  • Five 12:47 25.april 2016.

    Aha, tekma kdo bo večji prasec!!!

  • Five 13:09 25.april 2016.

    Slabo si spremljal tekmo!

  • Five 13:11 25.april 2016.

    Ne stresat jeze na nogometaše, ker so naše plače in penzije v riti!Zmen se z delodajalcem! Tam je rešitev!

  • dragec 13:17 25.april 2016.

    Fuzbal tretje c lige

  • Avatar Leon
    Leon 14:09 25.april 2016.

    Nogomet nima ničesar skupnega s športom in ga lahko takoj izbrišejo iz seznama ! To je samo biznis,kjer ustvarjajo nodobne gladiatorje ....................ob besedi sodobno suženjstvo vsi utihnejo.

  • Five 00:01 26.april 2016.

    Ukvarjajmo se s športom, ker sprošča telo in razbremeni psiho.

  • Presvetli 12:32 25.april 2016.

    Gospd Jakec rad bi vam in še nekaterim sporočil nekatere stvari katere vam niso jasne v zvezi z tem kaj se dogaja v NK Maribor!! Igralci so zelo dobro plačani nekateri okoli 10000 evrov neto mesečno nekateri okol 5000 evrov ...prikaži več in nekateri vmes med tema dvema številkama! NK Maribor ima po številu navijačev daleč največjo podporo in ker smo že tukaj bi vas želel opozorit,da ti navijači imajo v povprečju 500 evrov plače ali penzije!¨!!! Če si s tako malo plačo oziroma penzijo kupuješ karte in spremlajć svoj klub na gostovanjih potem imaš tudi pravico zahtevat! Da ne boste pametovali bom začel pri gospodu Čačiču: g.Čačič je odletel,ker je nekatere zvezde iskal v okolici Graza ,ko so šli na kurbe in po Lentu ,ko so pijančevali in so zaradi teh istih igralcev leteli trenerji: Čačič,Šimundža in Jurčič!!! Želel bi vsem vam kateri nekaj šinfate Viole katere so posredovale v imenu vseh navijačev kateri hodijo na tekme,da nekaj ni v redu med igralci in ne navijači! Navijači še vedno hodijo v istem š

  • Presvetli 12:34 25.april 2016.

    številu na tekme med tem,ko igralci pa ne igrajo tako kot bi morali napram plačam katere dobivajo! Na včerajšnji tekmi je bilo 8 stopinj celzija in je bilo izredno mrzlo za 5000 navijačev na tribunah,to kar so pa pokazali na ...prikaži več terenu je bilo pa žalostno,samo en igralec si je zaslužil pozitivno oceno in to je bil Jankovič vsi ostali pa 0 !!!

  • Presvetli 12:39 25.april 2016.

    bla bla kupi enkrat v sezoni karte pa da te vidim kako boš komentiral ne samo po tv gledal pol pa komentiral,največ imate za povedat tisti kateri niste nikol karte kupili in nekaj lapat kako bise to končalo v tujini????Veze ...prikaži več o športu nimate če bi vedeli nebi govorili takšnih stvari saj v evropi je še huje,malo si preberite kaj se dogaja v Palermu,če bodo ispadli kako je bilo na treningih in kaj so jim povedali in kaj se je dogajalo par kol nazaj!!!???

  • Presvetli 15:41 25.april 2016.

    Imaš prav,da nisem omenil še Salalicha ostali so bili 0! Samo ne mi kaj rećt glede Novakoviča kako je dober ,ker je dal gol iz penala katerega je spet izredno slabo izvedel s tem,da je imel veliko sreče,drugi strel pa ...prikaži več je tako avtogol,ker bi njegov udarec končal v avtu pred korner zastavico!! Delodajalec pa nima kaj naredit ,ker so pogodbe napisane ob prihodu tudi to ,da nekateri morajo igrat,ker je tako v pogodbi zapisano in če oni potem slabo igrajo jim delodajalec nemore zmanjšat plače ,ker so zavarovani z pogodbo!!! Kavč trenerji in vsevedi!! Zanima pa me vseeno kdo bo na koncu prvak!!! Če bo to Maribor bo vse kaj se je naredilo s strani Viol upravičeno,saj se je pokazalo že na tekmi z Domžalami ,da je bil obisk dobrodošel glede igre!! Če pa bo prvak Olimpija pa bo velika večina morala oditi!!! Pa,da smo si na jasnem" nisem viola" ampak gledalec kateri hodim na tekme in gledam to vse skupaj pa marsikaj vem o ozadju vsega kakor tudi Ibraimia in ne pride v javnost!!! Ko boste zvedeli

  • Komentirajte

    Za oddajo komentarja se morate registrirati. Nimate uporabniškega računa? Registracija je hitra in enostavna, registrirajte se in vključite v debato.