Moj sanjski šiht
2309 ogledov

Me lahko delodajalec izigrava s potnimi stroški?

Komentarjev 5
Popularni
  • Popularni
  • Najstarejši
  • Najnovejši
Pokaži odgovore
    Garancija 10:50 13.januar 2026.

Pri teh prevozih je vse zgrešeno

• ATA 09:19 13.januar 2026.

Torej? Kaj mu pripada kilometrina ali javni prevoz, ko govorimo o konkretnem primeru.

• DasAuto 11:02 13.januar 2026.

Kar je v kolektivni pogodbi, oziroma kakor se bo zmenil...

• matermila 10:56 13.januar 2026.

Sicer sem 5 let že v penziji, dokler pa sem delal, sem prejemal 3,2€ na dan za 5km (toliko je stala avtobusna karta v obe smeri)., sem se pa vozil z avtomobilom, ki mi je popil ca 0,7 l bencina ...prikaži več v obe smeri (10km). Torej sem s potnimi stroški plačal bencin za ves mesec, na letni ravni pa sem še plačal registracijo avta. Če bi dobil kilometrino, bi dobil ca 2,6€ na dan, saj je takrat bil km 0,26€. Ne kompliciraj preveč, malo si izračunaj če se ti izide , če je plača v redu, se ne jajcaj za 10€.

mahatma2 09:53 13.januar 2026.

Težko rečem karkoli , ker sem že 10 let v penziji . vendar moja bivša firma je plačala kilometrino, sam pa sem kombiniral. Do želežniške postaje sem imel 8 km in nato sem šel na vlak , ki je bil ...prikaži več mnogo cenejši kot prevoz avtom in razlika je bila kar občutna v mojo korist. lahko samo še to rečem , da je bila firma dobrostoječa , nikoli ni zamujala ne s 13 plačo ne s plačo in ne z regresom.

• Komentirajte

Za oddajo komentarja se morate registrirati. Nimate uporabniškega računa? Registracija je hitra in enostavna, registrirajte se in vključite v debato.