Slovenija
92 ogledov

Med izdelki za vzhodni in zahodni trg ni odstopanj

Komentarjev 12
Popularni
  • Popularni
  • Najstarejši
  • Najnovejši
Pokaži odgovore
  • Igorgeus 21:17 17.maj 2017.

    Izdelek ni bil kupljen v tujini, ampak v Slo. Poleg tega so ugotavljali ali vsebina ustreza deklaraciji. Zgresili so poanto.

  • dchello 21:57 17.maj 2017.

    Okus ni enak in to dobro ve vsak, ki je kdaj probal avstrijsko in slovensko verzijo.Kaj pa tehnika? Zakaj mi dobimo slabše naprave, kot severni in zahodni sosedje?

  • brezheca 22:03 17.maj 2017.

    Nutelle še psu ne bi dal za žret.Ubogi otroci,kaj jim starši dajejo.(če je že ravno reklama za Nutello na sliki)

  • asmas 07:59 18.maj 2017.

    pred dnevi sem iz italije (firenc) prinesel nutelo prav zaradi tega da vidim v čem je razlika.Jaz je sicer ne jem žena pa mi je pokazala razliko.Lažje se maže,bolj okusna je itd..To nutelo bi dal v roke ...prikaži veče tem "kvazi znanstvenikom" ki so naredili to zavajujočo analizo in pred kamerami dokazal vsem lažnjivcem,da cerar in vsa ostala drhal ki se ukvarja s politiko lažejo vsem nam .Logično da za pol cene ne moreš narediti iste kvalitete samo naj priznajo.Tudi avtomobil Dacia je precel boljši tisti,ki je narejen za avstrijski trg.To vem iz prve roke.Prijatelj ga je kupil v avstriji in mu dela brezhibno sosed pa pri nas in mu je po 5 tisoč ribnil motor.Javna skrivnost je ,da se delimo na bogate in revne.Samo problem je v tem,ker sita svinja lačni ne verjame

  • dusan72 03:55 18.maj 2017.

    Raje se nehajte smešiti s temi svojimi "prispevki" !!! Že n-krat je bilo napisano, da mešate jabolka in hruške. Vzemimo 10 artiklov in pot pod noge. Eno rundo nakupit v naših štacunah, drugo recimo v Avstriji ali Nemčiji in PRIMERJAT ...prikaži več RAZLIKO. To, kar je bilo sedaj narejeno je karikirano primerjava med štacunami v vzhodni in zahodni Sloveniji. Po domače povedano isti falus!! Pa ne delajte analize ali vsebina ustreza deklaraciji ampak RAZLIKO MED SESTAVINAMI. A je res tako težko? Še osnovnošolcu bi v 5 minutah razložil, KAJ JE VPRAŠANJE.

  • romy 07:33 18.maj 2017.

    Vse kaj lahko rečem je,da hvalabogu da Štajerci nimamo daleč do Avstrije,kjer je marsikaj dosti ceneje,hvalabogu...bdw.si predstavljate kvaliteto življenja tam,kjer je plača 2x večja? Jaz ne..

  • miki1234 07:38 18.maj 2017.

    Haha kakšna primerjava. To bi še osnovnošolci vedeli, da med seboj ne primerjaš izdelkov iz istega trga. Bravo ;) Me pa ne bi čudilo, če je kakšna gospa v javni upravi še kakšno modro kuverto prejela od Nutelle, da se ...prikaži več tole tako elegantno zapelje.

  • Igorgeus 09:47 19.maj 2017.

    Sicer mi dol visi za nutelo pa milko itd, ampak baje da je na področju pralnih praškov in mehčalcev ista pesem. V vsakem primeru nas nekdo nateguje, naši se pa delajo francoze. Za to analizo je bilo škoda denarja, ker ...prikaži več niso analizirali tistega, kar bi morali. In sicer razliko med izdelki na trgu vzhodnih in zahodnih držav in ne ali vsebina ustreza deklaraciji. Na deklaracijah v glavnem več ne lažejo.

  • bumbar 07:46 18.maj 2017.

    POZOR! Ne kupujte ( ne uporabljajte) izdelkov na katerih so navodila napisana v slovenskem, hrvaškem, srbskem, bosanskem bolgarskemi romunjskem jeziku.

  • dusan72 04:00 18.maj 2017.

    Oziroma, še bolje... Povejte koliko stane recimo primerjalna analiza enega artikla, če bi jo hotel narediti kot navaden občan. 10, 100, 1000 € ? Pri vsem "haloju" verjamem, da se potrošniki v parih urah organiziramo in zberemo sredstva za pot ...prikaži več nekoga v tujino in nakup primerjalnih artiklov, za analizo... pa še za piknik nam ostane.

  • KOJAK 21:54 17.maj 2017.

    Spoštovani novinarji Žurnala, že komentarju pod včerajšnjim člankom sem vas opomnil, da je ta Uprava za porabo davkoplačevalskega denarja vse testirane izdelke nakupila v Sloveniji oz. slovenskih trgovinah. Če je imel izdelek na deklaraciji več vzhodnih jezikov so ga šteli, ...prikaži več da je narejen za vzhodni trg in obratno, če je bilo več zahodnih jezikov. Skratka bili so preleni, da bi se zapeljali v Avstrijo in tam kupili izdelke za primerjavo, tako kot so to storili Slovaki in Mađari... skratka STRAN VRŽEN DENAR V RAZISKAVI.

  • zkvazdjkrregistracijozahtevate 00:44 18.maj 2017.

    Če ste novinarji kej družbeno aktivistično naravnani boste šli seveda prevert kako so recimo Madžari, Slovaki pa Čehi ugotovil da so izdelki za vzhod slabše kvalitete. Kakšno metodologijo so uporabil in to primerjal z slovensko metodologijo. In to na preprost ...prikaži več način obrazložil ljudem. Ker tole kar je Židan zrihtal ni bila nobena prava primerjava. In ljudi se zavaja. Pa sej ne sam tle...tud drugod v drugih medijih se to dela pri tej zadevi. Kar je žalostno...bolj propagandni članek kot pa informativni.

  • Komentirajte

    Za oddajo komentarja se morate registrirati. Nimate uporabniškega računa? Registracija je hitra in enostavna, registrirajte se in vključite v debato.