Slovenija
5799 ogledov

Med razpravo na balkon obesili podobo svete družine

Komentarjev 23
Popularni
  • Popularni
  • Najstarejši
  • Najnovejši
Pokaži odgovore
  • Luksi 22:19 30.september 2022.

    Dejstvo je, da nobeni verski simboli, kot tudi ne simboli bivše države ne sodijo v parlament. Ampak danes je vlada storila veliko napako, ki jo bodo plačevali otroci. Na račun pravice toplovodarjev, ki bi radi imeli otroke, niso jih pa ...prikaži več sposobni spočeti so otrokom, ki bodo ostali brez staršev odvzeli pravico do očeta in mame ter življenja v normalni družini, kakršnega so bili navajeni. Kako se bo ob tem počutil otrok jih ne zanima...

  • Jernej65 23:16 30.september 2022.

    Pa skoraj me je kap. SDS-ovski polizanci prikazujejo družino, ki je najbolj čudna družina v celi človeški zgodovini. Ne vem kako bi nekega otroka gledali v šoli, ko bi jim začel razlagati, da je njegov oče Sveti duh, njegova mati ...prikaži več pa devica. So pa res našli primerjavo.

  • rd2dmk2 20:48 30.september 2022.

    halo budale opozicijske. a ste pozabile da je bila Marija brezmadežno zanosila !! halo .. kako ? čemu je imela jožefa ? za hlapca ? za mulovodca ? in če je bila brezmadežno spečet jezus, zakaj pa pote Bog rabi ...prikaži veči družino , če ne rabi sexa ? zato da dedc ne naskakuje koz, ovc ampak se poloti svoje vrste, ko mu paše. in za konec, mogoče se je Jožef prislinil k Mariji, ker s še enim Jožefom , nista dobila nobenga, ki bi jima zaston delal na polju - kar otroci morajo.

    • oneh 21:18 30.september 2022.

      Lepo, da si nekoč prebiral Sveto pismo, očitno sledil krščanski ideologiji in postajal pametnejši. Pol ti je pa levuharska ideologija povsem skisala možgane in postal si takšen idiot, kot si. Pa kaj se sekirat, je svoboda in levaki plešete.

    • rd2dmk2 22:10 30.september 2022.

      oneh, ja levaki plešemo, kar je nekdo definiral nekako v stilu da je ples vertikalna predstava sex-a.. in kaj delate nelevaki... drkate...pa še plesat neznate.

    • mph2 22:11 30.september 2022.

      Zanimivo bi bilo, če bi takrat obstajali DNK testi. :-)

    • rd2dmk2 22:19 30.september 2022.

      jest ne vem, kako tile z balkona sploh znajo naredit otroka, ko pa jih pri verouku učijo o brezmadežnem spočetju. mogoče so pa gledal fil od arnolda pa še vedno ne ptekajo da je arnold se samo prenažru fižola, zraven ...prikaži več pa dame v ameriki mislijo da jim trebuh rase ker jedo preveč fižola.. oh ja..kaj vse mora početi sveti duh...

    • Naklonsky 09:22 01.oktober 2022.

      Ma daj, rd.... spet mimo sekaš! Otrok Marije in Jožefa NI imel dveh fotrov ali dveh mam! Todi posvojenci niso rezultat dveh mam ali dveh fotrov! Če pa že govoriš o 'brezmadežnem' spočetju, vedno je bilo v zgodovini veliko 'poštarjev'. ...prikaži več. In tisti otroci niso gledali kako se onegavita in jih vzgajata dve mami ali dva fotra!

    • mph2 11:03 01.oktober 2022.

      @naklonsky, po kateri bolani logiki pa ti sklepaš, da se istospolni onegavijo pred otroci? Če se ti, ne pomeni, da se tudi drugi.

    • rd2dmk2 20:06 01.oktober 2022.

      naklonsky če je bil otrok brezmadežno spočet,tud poštar ni mogel imet nič zraven.. kdaj bo nekaterim prišlo do riti, kaj sploh pomeni "brezmadežno". v kakšnem smislu umetna oploditev je to. in če še malo nadaljujete nazaj. kako je bog ustavril ...prikaži več adama in kako evo. torej zakaj adam rabi evo, če ima dovolj reber.. in če malo cinično se izrečem, vsi na tem svetu imamo samo fotra.. plus eno rebro. čao..

  • Idioti 13:14 01.oktober 2022.

    Jebala vas ona ! Kje je Marija zanosila ? Zgleda da na seniku , med tem ko je Jožef dile žagal !

  • Albatroz 21:51 30.september 2022.

    Preprosto vsaka družina lahko posvoji otroka pod pogoji zavoda in vsaj enega otroka mora imeti svojega iz krvnih vezi obeh članov za razvoj materinega in očetovskega čuta.

  • Avatar luckyss
    luckyss 02:35 01.oktober 2022.

    Sam imam glede tega precej "nazadnjaške poglede", saj menim, da imeti otroka ni pravica ampak biološka sposobnost, ki od narave ni dana slučajno na takšen način kot je....Pa pravice istospolnih parov gor ali dol, v življenju pač ne moreš imeti ...prikaži več vsega, ....Ampak tole srednjeveško norenje s strani predstavnikov opozicije ter poveličevanje pedofilskega klera je jasno pokazalo kam spadajo takšni ljudje ..V umobolnico in zapor !!

  • Ender3 00:30 01.oktober 2022.

    Danes, je bil presedan v DZ ne samo zaradi obešene ikone, marveč zaradi izjave Ive Dimic, da je sveto pismo nad Ustavo države. Kaj ta ženska potem, tam počne in kaj, so mislili volilci Nsl, ki so jo izvolili kot ...prikaži več poslanko opozicijske stranke. To se ne bi smelo enostavno preslišati, marveč sankcionirati.

  • Idioti 13:17 01.oktober 2022.

    Človeške pravice so drugorazredne proti OTROŠKIM PRAVICAM ! Nezamenljiva pravica otroka pa je, da ima mamo in očeta ! To je vse !

  • kapibara1 21:48 30.september 2022.

    NIČ narobe ! So z zvezdo hodili na majici (simbol komunizma PRI NAS+ kulturno poslopvnik te visoke državne fukcije ), pa nikome ništa.. pa ne samo v parlementu, tudi na političnih zborovanjih..

    • Ender3 00:24 01.oktober 2022.

      kapibara, nič ni bilo narobe tudi takrat, ko so nacisti s svojo svastiko želeli podjarmiti svet. Vamo kako se je to končalo.

    • grdi_lepotec 00:45 01.oktober 2022.

      Veliko je bilo pa narobe, ko so komiji izkoristili NOB za revolucijo. Nekateri še sedaj trpijo, nekateri pa na podlagi minulega dela, čeprav ne vedo, kdo jih je zaplodil, še sedaj "harajo" po Sloveniji! Eden od njih si tudi ti! ...prikaži več Svastika ali petokraka? Princip je isti, vse ostalo so nianse. Pa komi odtenki so bolj "dark"!

  • albert6 22:29 30.september 2022.

    Se strinjam z črnuhi AMPAK tudi Jožef ni prispeval sperme pri fantu iz metelkove

  • Naklonsky 09:45 01.oktober 2022.

    Ko so pa nekateri poslanci z rdečo zvezdo na maski ali majici provocirali v parlamentu je bilo pa v redu? Dajte, levaki, zberite se malo. Niste sami na tem svetu!

    • mph2 16:28 01.oktober 2022.

      Oh, desnosučni, se je kdo spotikal morda ob križce, ki jih okrog vratu nosijo desnosučni? Tukaj govorimo o temu, da bi rada eno pravljično knjigo od mnogih, v imenu katere je bilo narejenega zla več kot v imenu katerekoli druge, ...prikaži več postavila nad ustavo. Če ti še ni jasno, ustava je od nas VSEH, Biblija pa samo od kristjanov. In ona bi jo rada postavila nad vse. To je žalitev vseh drugih, nevernikov in drugih vernikov.

  • Komentirajte

    Za oddajo komentarja se morate registrirati. Nimate uporabniškega računa? Registracija je hitra in enostavna, registrirajte se in vključite v debato.