Slovenija /slovenija/crna-kronika
42568 ogledov

Nove podrobnosti o nesrečni deklici: Zgodilo se je na Rogli, gre za ...

Komentarjev 23
Popularni
  • Popularni
  • Najstarejši
  • Najnovejši
Pokaži odgovore
  • Pepe007 14:33 25.februar 2025.

Upamo na najboljše. Dejstvo je, da Jurgovem ni sankališča in ni osvetlitve.

• 4krogci 09:32 25.februar 2025.

A smo res tko pomehkuzeni ze postal? Gremo smucat, se umre, sanka..kriticno stanje….pred 20-30 leti pa mulci pr 12-15 let uzel zracnico od traktorske gume, no vec njih, zavezal skupi…pa na odpadu si sposodli starga zdrapanga jugota pa gas naokoli….pa ...prikaži več se kr smo celi in zivi

• Naklonsky 16:00 25.februar 2025.

Jurgovo je kar strmina in vprašanje je, kaj se je dejansko zgodilo!

• 4krogci 06:45 26.februar 2025.

Jurgovo je za resno smucanje edina primernanproga na Rogli…bolj pa jenproblem, da Jurgovo ni primerno oz. tam sploh ni dovoljeno sankanje! PS: zgorni moj zapis ni imel nobene povezave s to nesreco ampak nasplosno kam gre evolucija clovestva.

• Luksi 10:18 25.februar 2025.

Kot otroci smo noreli s sankami, zračnicami in lopatami po bližnjih gozdovih, pa nismo rabili palicije, da razišče kdo je treščil v drevo...

• 4krogci 06:46 26.februar 2025.

Mas prav…takrat smo kaksno drevo odbili ko smo se v njega zaletel pa gremo gas naprej….ja drugi casi so zo bli!

StarMačk 15:20 25.februar 2025.

"Sicer so nam na policijski upravi pozneje povedali, da se je nesreča zgodila na delu smučišča Jurgovo na Rogli, deklica je bila slovenska državljanka, v mariborski klinični center pa so jo prepeljali z rešilnim vozilom"... Avtor, deklica je bila slovenska ...prikaži več državljanka ali je slovenska državljanka???

Zala 16:35 25.februar 2025.

...... deklica je bila slovenska državljanka, ................ kaj je ni več med nami, da pišete v pretekliku?

• Idioti 09:17 04.marec 2025.

Sam da naute ugotovil , da ni mela zimskih gum in ni prilagodila hitrost stanju na sankališču . Tko je eden polcaj mojga prjatelja strojevodjo , vprašal za vozniško , ko je na Kamniški progi nabil z 1000 tonami enga ...prikaži več , ki ni gledu predno je zapeljal čez tire .

• Idioti 10:24 04.marec 2025.

Več nas iz mesta smuča na terenu v Bosni. Ena ženska , luštna pa na sanke spredaj posadi otroka ona pa zadaj . Njeno sankanje se konča na grmovju . Dober se zgodi . Prideta zopet na vrh in glej ...prikaži večej ga vraga zopet zadaneta isto grmovje. Men je bilo žal otroka, ker bi lahko bil ob oko . In ko to vidim vprašam dobrega znanca polek mene , pa koja je ovo kokoš , djetetu če oči izvaditi. A on meni , ma pusti je u Q blesavu. Povem zgodbo moji ženi, ko mi ona reče pa to mu je žena ! Ajme meni šta sam se .

• Condella 00:04 26.februar 2025.

)) Samske ženske vas čakajo na -- Sexy24.mom

• Friderik1950 08:19 26.februar 2025.

Ne glede na vse okoliščine o zaprtju proge, ugasnjenih lučeh in odsotnosti upravljalcev, ostajajo vprašanja kako je mogoče, da na koncu proge čaka past - ograja iz jeklenih palic in napetega platna, pa tudi upravljalci so morali vedeti, kaj se ...prikaži več tam ponoči dogaja in predvideti kaj se lahko zgodi. Tako pa žal....

• Idioti 10:29 04.marec 2025.

Za drugo leto naj planirajo postaviti železobetonski zid , da ne bo problema s hudo počkodovanimi .

• Jilluo_1473 21:39 18.junij 2025.

🍓 Vroča dekleta čakajo na vas na 👉 𝗦𝗲𝘅𝘁𝗼.𝗹𝗶𝗳𝗲

• Idioti 11:29 25.februar 2025.

Živo se spominjam , ko je oče na sankah peljal dvojčici iz Infekcijske klinike domov , pa ju je na Jenkovem klancu -zdaj steza za invalide - spustil eno vožnjo , sanke zavile in trčile v betonski steber vhoda v ...prikaži več Venetovo hišo. Revež jih je samo nazaj v bolnico peljal vse krvave . A kdaj ? Ja tam 1957-8 leta .

• Idioti 11:38 25.februar 2025.

Zlomil sem 6 smuči , ne da bi sploh vedel po padcu . Ko sem hotel nadaljevati sem spet padel , ker smučka ni imela špice v 2 slučajih , za ostalae 4 sem pa šele doma ugotovil , ko ...prikaži več sem z roko čistil sneg z njih . Prvega zloma špice , ki se je zgodil na skakalnici v KG , levo od drsališča , špice sploh našel nisem , ker se je skrila nekje v snegu . So v Slovenija športu v Vižmarjih 3x delal novo smučko .

• ico8 23:38 25.februar 2025.

O ja! Nalomljena spica od sosedove svonjske stale- mehek pleh od mot. olja(Valvoline!) okoli in od sosedovega cevljarja zrebeljcki. Resene dve zime…👍😂💪👏

• Idioti 09:25 04.marec 2025.

Kupim nove Elan Cristal - oranžne 1966 l . replika Atomik oranžno rdeče - in ko po prvem dnevu , z njih čistim sneg, ej ganc nove dile , mi roka zapne v špici , Če me takrat ni kap ...prikaži večp me nikol ne bo . Ko čistim drugo smučko ista stvar . Reklamacija v ELANU , dobim nove dile pri Finžgarju , vendar brez vsake oznake . To sem bil frajer , ker so smuči brez napisov vozili samo testni smučarji .

• Idioti 09:40 04.marec 2025.

Črna na Horoškem. Veleslalom tekma za odhod na prvenstvo gradbenikov v Makedonijo še prej pa 1 teden treninga na stroške IMP. 100% sem v ekipi. Proga živi led, boljš bi bilo vozit z drsalkami. Popizdim in začnem skakati in s ...prikaži več kantami nabijati led. Smučke Elan lesene tekmovalne 2.15 cm avtomati Marker . In po tretjem nabijanju ledu izpulim prvi avtomat . Vidim da ga ni več, vendar sam ne vem kaj mi je bilo , želim voziti naprej , Padel zvil palec , tako da na tekmi samo z eno palico ni bilo šans .

• Idioti 09:46 04.marec 2025.

Samo za tistih 5 , ki so do sedaj dali minus . Slovenija šport v Vižmarjih je bila tista dolga zgradba v katero sedaj meri nova trasa ceste in jo bodo verjetno porušili . Tišlerji so pa dodober spoznal mamo ...prikaži več saj je bila tam vsako leto s polomljeno dilo.

• Idioti 10:09 04.marec 2025.

Po vrsti : 3 leta Slovenija šport Vižmarje modre 135cm, Elan Squaw Valley 1960 190cm modre , Elan Cristal oranžne 195 cm , Rosignol Eqipe 203cm , skupaj z Elan lesene tekmovalne 215cm črne , Elan Ingemar Stenmark 200cm rjave ...prikaži več , Elan 05 200cm rjave NEMONTIRANE , evo jih v kleti in danes Volkl 175cm drap rjave . To je vse kar sem imel. Edinokrat sem se pa z vrha Vitranca2 , 3x spustil z izposojenimi Elan STAR METALIC črnimi . Pa dajajte še minuse .

• Komentirajte

Za oddajo komentarja se morate registrirati. Nimate uporabniškega računa? Registracija je hitra in enostavna, registrirajte se in vključite v debato.