Slovenija /slovenija/crna-kronika
9198 ogledov

Med vožnjo po Mariboru so nanj streljali, nenavaden odziv policije

Komentarjev 7
Popularni
  • Popularni
  • Najstarejši
  • Najnovejši
Pokaži odgovore
  • Pepe007 17:50 29.november 2017.

    No, bodimo odkriti. Naloga slovenske policije ni ravno nositi glavo na prodaj v strelskih obračunih, temveč kasiranje prometnih kazni. Tudi plačujemo jih ne tako, da bi počeli tisto prvo.

  • Avatar Leon
    Leon 09:35 30.november 2017.

    Upam,da so vsi komentarji malce zlonamerni in da obstajajo tudi "pravi" policaji ,ki spoštujejo svojo uniformo in državljane ! Seveda pa bi morali "pravi" policaji izločiti tiste ,ki blatijo ali kazijo njihovo poslanstvo ! To se nanaša tudi na vse ...prikaži več ostale ,ki delajo v korist državljanov in so tudi plačani za to ..........zdravniki in sodniki !

  • Avatar atojeto
    atojeto 07:47 30.november 2017.

    Kot prvo, kdo od vas bi za ta denar nosil glavo naprodaj? Kot drugo, za policaja je danes vsak dober. Ukinili so kadetsko šolo, kjer so kader prej temeljito preverili in tudi štiri leta izobraževali. Danes je lahko policaj vsak ...prikaži več fičfirič s šnelkursom. Zato tudi toliko nepravilnosti pri delu policije. Inkasanti so pa po nalogu politike in ne zato, ker bi si to želeli.

  • maresem 18:05 29.november 2017.

    To so pa naši vrli možje postave. 3/4 sami nesposobnjakoviči, ki znajo delati samo iz kruha drek in zajebavati navadne II. razredne smrtnike.

  • chicar 11:27 30.november 2017.

    Hvala slučaju, da se je človek sam znašel, smiselno je razumeti, da so taki dogodki pri nas redki, zato glede na odnos ljudi, ki opravljajo delo za telefonom ni čudno, da je odziv doletel praktično na ničeln interes reševanja težave, ...prikaži več saj v končni fazi vsak normalen človek, ki se posluži nujnega klica na 113 dobi odziv, kot da kliče lokalno branjevko za kilogram česna in kislo zelje. Vrh policije še samo estetsko popravlja napake, efektivno je sistem še vedno na nivoju nafte v zemlji.

  • Avatar AtaAufbiks
    AtaAufbiks 00:15 30.november 2017.

    Boli kurac policaje za navadne ljudi! Policajem je važno, da vsak mesec dobijo 1500€ + dodatke, za nič delat!

  • minimaxi 23:03 29.november 2017.

    Jasno je, da naša milicija ne bo nosila glavo naprodaj za 750€ plače+ dodatki. Te dodatke pa dobijo samo, če si izmišljujejo prekrške in kasirajo. In tako delajo. Norma! Ko pa slučajno nekdo od policistov reši, prepreči sranje z izidom ...prikaži več smrti, dobi takoj medaljo za hrabrost. Teh medalj ni veliko podeljenih...preprosto zato, ker raje kasirajo in služijo manj, a so živi. Torej so nič drugega, kot navadni inkasanti!!!

  • Komentirajte

    Za oddajo komentarja se morate registrirati. Nimate uporabniškega računa? Registracija je hitra in enostavna, registrirajte se in vključite v debato.