Slovenija
5588 ogledov

"Medicinske sestre hodijo z vročino v službo"

Komentarjev 19
Popularni
 • Popularni
 • Najstarejši
 • Najnovejši
Pokaži odgovore
 • jakec1575 16:57 24.januar 2018.

  visja placa ne bo resila izgorelosti in odpravila napake zaradi izgorelosti.

  • Avatar Alioness
   Alioness 17:58 24.januar 2018.

   Vsekakor, in tudi višanje plač v % ne bo nič, ker tisti ki imajo veliko, vedno dobijo vče, kot tisti, ki imajo malo.

  • Avatar Leon
   Leon 09:29 25.januar 2018.

   Reforma vlade je edina rešitev ! Torej volitve lahko rešijo zadevo !

  • Avatar Alioness
   Alioness 11:03 25.januar 2018.

   no ja... reforma vlade že, ampak volitve so pa bolj tak. Ljudje bodo volili tiste, ke s v medijih najbolj pojavljajo, se pravi tisti ki so najbolj pokvarjeni in imajo dovolj denarja za v medije. Če bi ljudje sprevideli, da ...prikaži veča je treba volit tiste, katere mediji ignorirajo, potem bi se morda še kaj premaknilo. Ampak kdo bo stare mamce in atke prepričal da tako manipulirajo z njihovimi glasovi. Mladini je pa zaradi slednjega že prekipelo in sploh ne hodijo volit več.

 • jankop 17:45 24.januar 2018.

  tudi mi ki delamo pri S.P.-ji hodimo delat bolani in z vročino pregoreli pa smo itak že dolgo od tega pa nas noben nič ne vpraša

 • jakec1575 16:56 24.januar 2018.

  Stavka bi morala biti usmerjena tudi direktno delodajalcu, to je uprava klinicnega centra, ki ogroza javno zdravje z neizdelano politiko zapolnitev delovnih mest v naslednjem letu do pet let. Gre za nonsalanco. Vse breme pa prenasajo na sestre. Tu ne ...prikaži več gre samo za place, ampak za totalno nesposobnost zadnjih 4 vodstev klninicnega centra. za organizacijo tako velikega sistema moras imeti izusenega cloveka ki obvladuje vse prijeme obvladovanja velikih sistemov. zacnes od prevejanja izhodne kvalitete

 • ode 17:34 24.januar 2018.

  Res je, nekatere, najbolj zveste svojemu poslanstvu. Druge pa v bolniško, če jih p..ka zasrbi.

  • Avatar Leon
   Leon 09:31 25.januar 2018.

   Kronološko gledano so na bolniški vedno tisti,ki jih dobijo s prsti v marmeladi ! To so sodniki,zdravniki,politiki,profesorji,direktorji ...............torej tisti ,ki imajo prevelike plače ali pa si jih ne zaslužijo.

 • mojglas 00:17 25.januar 2018.

  Če bi laiku dal za nalogo razporedit plačo glede na delo bi bili hitro konec....tu pa muckajo pa ne vejo kak...sam da gre cajt. Tisti ki imajo znatno višje plače jim znizat in dat tistim ki imajo najnižje plače. Razlike ...prikaži več so pol male, a pravične. Bolano kam to vodi...

 • jozicamurn 18:15 25.januar 2018.

  Predlagam večjo inšpekcijo stekanja denarja za plače in pri urnih postavkah, poznam primere, ko so namesto nujno potrebnih medicinskih sester zaposlovali nepotrebno več računovodkinj in pa administratork, ki so pobrale še več denarja medicinskim sestram. Toliko o tem, da so ...prikaži več z računovodstvom in administriranjem pomagali pri izgorelosti medicinskih sester pa še sigurno so jim kaj več ukradli od plače za v svoj žep.

 • Avatar Leon
  Leon 09:28 25.januar 2018.

  Na protestih nisem zaznal dejavnosti posameznikov iz političnih strank razen Levice z nekaj plakati in simboli ,ki pa so danes bolj koreografija . Zakaj poslanci ne podpirajo povišanja plač tistim ,ki ne morejo živeti od svojega dela ? Zato ,ker ...prikaži več ne poznajo vseh členov Ustave in ne mislijo s svojo glavo . Letošnje volitve so priložnost za ,da jim to povemo .

 • mili56 21:00 24.januar 2018.

  kolk vikendov pa vi odddelate jankop ali pa ponoči po 12 ur ne morete se3 vi primerjat z njimi nikakor

  • mojglas 00:13 25.januar 2018.

   Vsak se sam odloči za poklic. Policaj ne more pričakovat da bo vikend doma in da dela sam dopoldan. Isto za zdravstvo. Res je da je pomanjkanje kadra samo to se ne reši z dvigom plač. Marsikeri s.p. pa dela ...prikaži veča več ko 12 ur 7 dni v tednu da preživi. Pol pa nima plačane niti bolniške če zboli. Pozabljajo pa javni uslužbenci da jih mi financiramo...zaprite bolnice pa se gremo privat zdravstvo...pol pa naj jamrajo kak bodo še bolj preobremenjeni z nižjimi plačami. Pol bo kaj za jamrat.

  • igorgeus 12:56 25.januar 2018.

   Pozablja pa zasebni sektor, da so se v krizi uvedli številni varčevalni ukrepi, ki so znižali plače javnim uslužbencem, da se je prišparal denar, ki so ga potem dali v banke za kredite, ki jih je najel zasebni sektor in nikol odplačal.

 • stary1 18:46 26.januar 2018.

  medicinske sestro so zato v << službi, da dohtarjerm ni dolg čas >>

 • jozicamurn 18:23 25.januar 2018.

  Smešno, govorite npr. "tudi mi prihajamo z vročino na delo bla bla", ali veste, da medicinske sestre pod prisilo potem tam kjer lahko širijo svoje viruse in bakterije tudi vam, vašim otrokom, vašim staršem v domu ..,so v veliko večjem ...prikaži več kontaktu z njimi takrat kot pa vi in sicer javno. Poleg tega pa a se zavedate, da prav te isti bolani otroci, bolani starejši ljudje in pa bolani obiskovalci lažje prenesejo viruse tudi na medicinske sestre, ki to nosijo domov pa niso nič več plačane za tveganje!

 • stary1 19:55 24.januar 2018.

  sestre še postrani kaj zaslužijo - tak veste malo masažice pa vlečenja ,,,pa je še ena plača zraven,, medicinski bratci pa malo lizinga , pa je ena plača zraven,,,Ta stare zadebeljene pacientke imajo veliko gnarja , samo nekaj med šihtom ...prikaži večtom je treba narediti , brez nič ni nič

 • ode 09:12 25.januar 2018.

  Najbrž so še vedno segrete od jutranjega eksanja.

 • Komentirajte

  Za oddajo komentarja se morate registrirati. Nimate uporabniškega računa? Registracija je hitra in enostavna, registrirajte se in vključite v debato.