Slovenija /slovenija/crna-kronika
193 ogledov

Medved napadel 11-letnega otroka

Komentarjev 11
Popularni
  • Popularni
  • Najstarejši
  • Najnovejši
Pokaži odgovore
  • Avatar praufo
    praufo 17:06 20.november 2015.

    Imaš prav, da ni moj, tudi tvoj ne, nabrž se oba strinjava. Državi se lahko pustim jebat ali pa tudi ne. Območje, ki je poseljeno z divjadjo, je marsikje problematično za kmetijsko dejavnost. Niso samo medvedje, mnogo, mnogo škode naredijo ...prikaži več divji prašiči. Hočem samo to povedat. Država naj na področjih, ki je problematično za kmetijstvo, ne pobira davkov, oz. naj jih spremeni v rezervat. Lastniki naj bodo opreščeni vsakršnih dajatev. O kmetijski dejavnosti pa škoda besed. Cela slovenija je lahko naravni rezervat in mi lahko začnemo živet kot indijanci. Poklali bomo pa kar nam paše. Za svoje potrebe. Kaj želi imeti ta država ?

  • Plavi-mil 13:48 20.november 2015.

    Spet eden pameten, pa še nikoli ni bil v Sodražici, še ne ve kje je to.

  • hudoklin 11:55 20.november 2015.

    Lušin trdi, da se vedno brani in nikoli ne napade. To pomeni da se medved lahko brani kjer koli tudi doma na dvorišču. To ti je prava lovska.

  • Avatar praufo
    praufo 12:22 20.november 2015.

    Pri nas so medvedje bolj pomembni kot pa otroci. Grozljivo. Ne vem zakaj in za koga šparajo te medvede. Tito je že 35 let pokojni. Je mogoče še kakšen pomemben lovec ? Je mogoče kdo vnaprej rezerviral slovenijo za svoj ...prikaži več lovski revir ? Država naj si izbere prostor za svoj narodni park, kamor bo naselila vso svojo divjad. Ta park naj ograjen in zaščiten. Ostalo ozemlje naj bo v korist državljanov te države, sploh pa kmetov, ki bodo v miru pasli svoje črede. Nikakor pa ne more biti cela država en velik narodni park, kot si to zamišlja oblast, pa naj bo leva ali desna.

  • Avatar praufo
    praufo 13:44 20.november 2015.

    Imaš prav, razmišljam, da bi se preselil v tiste kraje, kjer ni medvedov, to pa zato, da bodo v tej deželici medvedje živeli v miru, in da ne bi slučajno stopil na njihov teren. Vladi RS pa predlagam, da začne ...prikaži več od medvedov pobirat pispevke za pokojninsko blagajno.

  • pulse 14:24 20.november 2015.

    Točno to! Vsak lahko reče "jaz nikoli ne napadem, ampak se samo branim..." potem pač doda, da se počuti ogrožen od vseh in da se samo brani... lovska na kvadrat...

  • h3o 00:38 21.november 2015.

    makarovička naj brani živalce ne pa muslimane

  • Francissco 11:42 20.november 2015.

    Predlagam družini tega 11 letnika in ostalim, ki morajo živeti v tem okolju in trpeti teror lovcev, ki zagovarjajo svoj šport, naj proti lovski družini sprožijo tožbo za strah. In to vsakokrat, ko se bo kaj takega zgodilo. Mali se ...prikaži več je peljal na kolesu in to verjetno po poti, z neko hitrostjo. Če to ni možno normalno počet, zato, da bi nekdo uganjal svoj šport, pod krinko varstvenika narave, potem je treba pač zaostriti. Glavni lovec v tem kraju oa je prvi odgovorni, da se medvedi sprehajajo v okolju igranja otrok.

  • marabunta 13:34 20.november 2015.

    nehajte živalim omejevat njihov življenjski prostor in se šetat po njihovem terenu, pa ne bo nobenih napadov, ....ne more biti cel svet narejen samo za človeka....no, zdaj pa hitro v akcijo in pobit tega medveda, ki ogroža ljudi, a ne ...prikaži več ?....že štejem minuse od tistih, ki vidijo samo sebe in niti dva metra okrog

  • GeeDee 14:04 20.november 2015.

    Planet ni naš, še najmanj pa tvoj. In če se ti pustiš jebat svoji državi, zato ni kriva nobena žival.

  • Francissco 14:20 20.november 2015.

    Prav to je narobe s takimi, kot si ti in tvoj primer bi lahko dal tudi za celo državo. Vedno so najbolj pametni tisti, ki se na tistem področju, kjer so najbolj pametni, samo sprehajajo, so turisti, opazujejo in študirajo, ...prikaži več vendar pa ne živijo. Ja živijo, v svojem mehurčku, pa čeprav naj bi bil to nek pravljični naravni park z Jankom in Metko. Vendar tam je tudi zlobna čarovnica, ki se ji reče resničen lajf. Ne te pa ni. Sta samo Janko in Metka, pa čokoladna hišica.

  • Komentirajte

    Za oddajo komentarja se morate registrirati. Nimate uporabniškega računa? Registracija je hitra in enostavna, registrirajte se in vključite v debato.