Avto /avto/mehanik-leta
36265 ogledov

Mehanik leta razkril, zakaj se kvarijo nova vozila

Komentarjev 12
Popularni
  • Popularni
  • Najstarejši
  • Najnovejši
Pokaži odgovore
  • ode 17:57 29.december 2018.

    Vsi mehaniki in serviserji, ne le v avto branži, večino zaslužka ustvarijo z materialom, ki ga, ker so veliki odjemalci, pri dobaviteljih dobijo bistveno ceneje, kot kdor koli. Tako z lahkoto materijal zaračunajo dvakrat toliko, kot so ga plačali, a ...prikaži več zato zanj dajo garancijo skupaj z vgradnjo, če je napaka v materialu ali kiksu pri vgradnji. Že pogled na račun to potrjuje: delo smešno nizka cena, material precej visoka. Kdor je zaračunaval obratno, je že davno propadel.

  • romzy 13:12 07.januar 2019.

    Gospodič Anže Soklič; na spletu kupujem olje ful sintetik za 9,20 eur(predpisano za moj avto) Isto tako olje mi na servisu prodajo/ob zamenjavi na servisu/po 24.6 za en lite. Torej 6x9.20=55.20 eur na servisu 24,6x6=147,6 , torej je razlika 92,40eur. ...prikaži več. Servisi ga kupujejo v 50 litrskih sodih ali celo 200 litrskih in tako je še ceneje +rabat za stalne odjemalce. Pa koga vi to zajebavate in kdo vam dovoljuje ,da preprodajate olja in maziva z 200% pribitkom.Potem pa še 2 uri za servis+pribitek itd.

  • Avatar olor
    olor 17:53 29.december 2018.

    In če bi ti mehaniki, ki vedo za kao "mehanike" pod kozolcem prijavljali inšpekciji, bi ti imeli dovolj dela. Tako pa raje dvigujejo marže na materjal (rezervne dele), avte pa vozniki ne vozijo prav zaradi visokih marž ali pa seboj ...prikaži večj pripeljejo rezervne dele, nato pa mehaniki jamrajo da z delom ne morejo zaslužiti.

  • McClain 07:32 29.december 2018.

    mi je enkrat en profesor tehničnega pouka rekel, da on pa olja ne menjuje, ker ima zaprt sistem. Sem rekel čak mal, a sploh ga še nisi menjal? Seveda ne, je rekel. Sva pogledala malo notri, sam še malo putra ...prikaži več je bilo po kotih namazanega. 10 seconds to disaster. Kaj vse ne vidiš. Al pa policaja z BMW, starim se ve, gume pa brez desetinke milimetra profila. Rekel da so za po suhem super, po dezju pa mal bolj pazi... No, BTW, moj avto pa Ω rednim vzdrzevanjem, brez pretiravanja, še malo pa 500.000.

  • Skipi 10:41 31.december 2018.

    Ni problem če ti mehanik zaračuna 30-50% več kot stane material vsaj cenejši, sam imam primer ko so mi hoteli na uradnem servisu za originalni del zaračunati 800% njegove cene na internetu.

  • Avatar praufo
    praufo 17:17 29.december 2018.

    mehaniki imajo danes dela preko glave ... v članku ste pozabili napisat, da pri razvoju vozila ali katerekoli naprave nižjega razreda inženirji delajo na tem, da se vgradi najslabši material in da naprava zdrži komaj zasilo garancijo ... ne verjamete? ...prikaži več ni treba! trgovina vabi, reklame vabijo, edino smetišča nekaj jamrajo, ampak žal tako je ... kvaliteta je tako padla na vseh področjih, da je GROZNO ... in servis nič ne pomaga, danes je servis zamenjat pol naprave, nič se ne popravi ampak samo meč

  • Laznivi 15:01 29.december 2018.

    Mehaniki dogovorite se ze enkat da kdor ima svoj material naj si sam ga tudi ugradi. Mehaniki imate dovolj dela z normalnimi strankami in te internetobsedence pustite na dvoriscu.

  • Albatroz 09:46 20.januar 2019.

    bi se mi dopadlo da ne rabim svojega olja kupovat in kontrolirat da mi ga mehanik res zamenja in to z mojim ne pa z tistim ki ga ima v 200L sodu in je staro lahko tudi leto in več, ...prikaži več to je primer ki sem ga na lastne oči videl v večih delavnicah tudi oprema ki bi naj tako zelo dosti stala je potrebna za njihovo delo, saj so si v piceriji morali kupiti peč da lahko pečejo in niso zato pice 100€.

  • liliannikky 04:44 06.julij 2019.

    Dr.saguru resnično pravi urok. POTREBUJETE POMOČ KONTAKTU DOKTORJA SAGURU ZDAJ VIA EMAIL: drsagurusolutions@gmail.com ali WhatsApp +2349037545183 On je edini odgovor na vašo težavo in se počutite srečne v svojem odnosu. 1 LJUBEZEN 2 WIN EX BACK 3 sadje ženske 4 ...prikaži več PROMOCIJA SPELL 5 ZAŠČITNI ZNAK 6 POSLOVNO ZAPIRANJE 7 DOBRA ZAPOSLITEV 8 LOTTERY SPELL in COURT CASE SPELL.

  • vzev 12:56 29.december 2018.

    Mehanik, ki mora služiti z materialom pač očitno ni dovolj dober. Če bi bil dovolj dober bi prodal svojo delo, ne pa material. Ne vem zakaj ima lahko moj mehanik ugodno ceno materiala, pa mu s tem gre očitno dovolj ...prikaži več dobro, da se preživi. Pa ima kljub temu polno strank. Če bi mehaniki imeli manjše marže na materialu, bi ga stranke tudi kupovale pri njih.

    • Snežinko 15:25 29.december 2018.

      Vzev, kot je v članku napisano: ko greš ti na pizzo, a prineseš svojo šunko in sir s seboj? Si mogoče pomislil, da ima ta tvoj superduper mehanik še vedno dovolj veliko maržo, da lahko preživi? Z delom NI MOGOČE ...prikaži več preživeti. Ampak najenostavneje je pa pisati traparije in biti pameten, kajne? Če si tako prepričan, odpri svojo delavnico, prodajaj material po neto ceni in boš veselo, dolgo in bogato živel, saj boš imel na tisoče strank (po tvojem prepričanju...)

    • vzev 16:53 29.december 2018.

      Snežinko, če mi bo kuhar rekel, da ga pride pizza 50€, dobim jo pa lahko za 10€, ga bom vprašal če je normalen. Rajši vidim, da mi mehanik več zaračuna za delo, kot pa, da služi z materialom. Mehanik je ...prikaži več mehanik, ne pa trgovec. Trgovec prodaja, mehanik popravlja. In kolikor vidim, mojemu mehaniku ne gre slabo, pa lahko prinesem svoj material. Toda tega ne počnem, ker ne pretirava s ceno materiala.

  • Komentirajte

    Za oddajo komentarja se morate registrirati. Nimate uporabniškega računa? Registracija je hitra in enostavna, registrirajte se in vključite v debato.