Svet
41 ogledov

Melania Trump naj bi kršila ameriško imigracijsko zakonodajo

Komentarjev 13
Popularni
  • Popularni
  • Najstarejši
  • Najnovejši
Pokaži odgovore
  • stanekos 10:42 06.november 2016.

    Nemogoče.... Slovenka? Brez papirjev? Vrniti v emigracijski dok v New Yorku in s prvo tovorno ladjo nazaj na Staro celino poslat. Kaj si je pa mislila? Da bodo pošteni Američani plačevali davke, ona bo pa brez papirjev?Vsakršna koli ...prikaži več podobnost z današnjo begunsko problematiko na teritoriju doline šentflorjanske je zgolj naključna.

  • novispenjac 11:12 06.november 2016.

    ni naključna, neumna je. Ona je šla tja delat, od plačila ji je že delodajalec odtegnil davke. Naval migrantov v evropo sedaj pa je naval ljudi, ki si želi dobrega življenja brez dela.

  • Zmago 12:00 06.november 2016.

    Borut Jevrejski glej ona je zagotovo imela potni list !!! Te horde, s katerimi jih ti primerjaš, pa nimajo nobenih papirjev, lažejo od kod so, koliko so stari, nočejo dati prstnih odtisov, večinoma so moški ..........................https://www.youtube.com/watch?v=3VIiwRZWKF4

  • Avatar Syn
    Syn 13:02 06.november 2016.

    Bavarski, ti več kot očitno nimaš razjasnjenih pojmov o čem se sploh gre. Nabijaš tja nekaj v en dan in ostaneš živ. :) Upam da si še samo otrok in še ne skrbiš sam zase.

  • stanekos 14:45 06.november 2016.

    Tabletko, Jožica, tabletko bo treba vzet

  • september 15:18 06.november 2016.

    Žurnalčki-mar bi malce pobrskali po fondaciji Clintonovih,kjer se obračajo milijoni.In morda še kaj zapisali o Epsteinu,letalu Lolita in otoku,ki ga ima v lasti.Ali pa o Podesti,Lynch,Mills,Brazile.Morda o pedofiliji,ki jo trenutno preiskuje FBI ter o transportu otrok.Morda o tem,da sta ženski ...prikaži več zanikali T.spolni napad.To pač ne,kajne?

  • Zmago 19:49 06.november 2016.

    https://www.youtube.com/watch?v=EOIeJiKZLJA

  • jozicamurn 22:10 06.november 2016.

    Bavarski je pač bosanec musliman, ker vsi so vodeni kot teleta s strani njihovega vehabističnega imama proti Trump-u. Lahko bi to že nekako uvidel na katere teme se javlja. Samo podpira svoj šeriat tam doli, tukaj pa se dela slovenca. Verjemi mi Syn.

  • allstarr111 11:24 06.november 2016.

    Jest mislm da bi blo predvsem fajn da se bolj brigamo za naše zadeve, in poiščemo kdo pri nas tako krši zakonodajo in se novinarji nehajo praskat tam kjer jih res ne srbi, imamo in še jih bomo imeli, pa ...prikaži več da vidim če bodo novinarji upali pustit komentiranje ko bodo spet begunci na južni meji, ne ne takrat pa bo vse tiho, nič se ne bo pisalo o tem, samo kako je mirela spet enmu pokadila ipd.

  • matermila 11:32 06.november 2016.

    Bo še malo počakala,ji bo kar Trump odvzel državljanstvo,če je res delala na črno.Sicer je pa vredna greha,sam ni mi jasno,kak želodec mora met,da lahko spi s tem grdavšem.

  • jozicamurn 22:17 06.november 2016.

    Bravi september, tudi mene zanima zakaj vsi v SLOVENSKIH MEDIJIH ne pišejo o pedofiliji billy-a in akterjev ter o e-mailih in korupciji clintonove in o vseh teh zionistih ter novih odkritjih? Zato ker se bojite tožb ali pa ker ste ...prikaži več plačani za propagandno vojno. Niste edini mediji v tem in to je sramota za človeštvo, kdaj bodo vstali moralni ljudje izza svojih pisarniških stolčkov sedme sile?! Preporod novinarstva gremo, revolucija! Aja ne ... skrbite za svojo rit in rit soroša ter nato-a, zato pa ste isti kot oni MORILCI s tem da ste vi prikriti v ozadju največji vojni hujskači, ker podpirate isto bolezen.

  • jozicamurn 13:25 06.november 2016.

    Trump bo zmagal. Bravo Melania, naredi kaj dobrega za Slovenijo in ne oziraj se na te zavistneže.Tudi če bi bilo tako, to dejansko ni nek hud zločin kot pri morilski hilary in bilyu, ki so odgovorni za smrt nedolžnih ...prikaži več ljudi s svojimi spletkami in korupcijo ter humanitarnimi fondacijami, ki so dejansko biznis orientiran na zaslužek in jim ni mar za ljudi. Cvrite se v peklu clintonovi satanisti.

  • jozicamurn 00:55 08.november 2016.

    Vzemi enkrat za spremembo tudi ti tabletko v sebe kot pa le od tvojga imama iz bosne penis v ta tvoja umazana vehabistična usta. Marš iz Slovenije navlaka. Tudi Slovenci smo se borili proti turkom tako da veš, ne mešaj ...prikaži več se v našo politiko ti primitivnez. Pa tvoj mohamed je pedofil in pika.

  • Komentirajte

    Za oddajo komentarja se morate registrirati. Nimate uporabniškega računa? Registracija je hitra in enostavna, registrirajte se in vključite v debato.