Uspeh Melanije je bil, da se je prodala ( poročila) s Trumpom, že dvakrat ločenemu, prijatelju velika sužnjelastnika mladoletnih spolnih suženj. DENAR JE IGRAL VLOGO. Prav Trump ji je "uredil " prvo veliko akcijo fotografiranja "Melanie - fotomodela" in mu… ...prikaži več mu je s poroko vrnila uslugo. Tako vidimo, da je denar sveta vladar.
Na zelo nazoren način je ugotovila, da lahko svoje bučke prodaja edino MAGA prfliknjencem po ZDA ali pa slovenskim rumenim medijem!
To pa je hud udarec po glavi! Mislila je, kako se svet vrti okoli nje, potem pa da je skozi oči raje niko i ništa!
Še da mi plačajo ne grem gledat njenega filma. Zadnje kar me zanima je, kdaj in kako je prdnila.
Kdaj so pa jodlarji znal posnet film, še manj pa v njem igrat!! Kakršen mož, takšen film!
Danes lahko vsaka lajdra, ki ima denar posname film o sebi. Se mi želodec obrača, ko vidim s kom živi in ga poveličuje.
Ona mora imeti dosti bolj močnega od tebe ;-)
Vsi desnaki si želijo, da bi njihova hčerka dobila enega ogabnega starega pedofilnega miljardeja. Zato so tako ponosni na melanijo!
Veliki met Melanije. Postavljen je bil rekord ogleda predstave o Melaniji. V enem kinematografu so prodali celih 5 ( pet ) vstopnic. Čestitke !
Zakaj bi bil uspeh dokumenrec z glavno vlogo priseljenke, ki se udinjala in uspela poročiti z dvakrat ločenim, 24 starejšim moškim ?
temu milijarderju bi ga rade vse volilke leve slovenske politične obcije popušile, pa Gospa Trump-ova ne pusti
kaj bi slovenke leve politične obcije delale temu Gospodu če bi Ga Trump to pustila
To ni res! Uspešno jo je prodala ogabnemu staremu miljarderju čez lužo!
Uspeh Melanije je bil, da se je prodala ( poročila) s Trumpom, že dvakrat ločenemu, prijatelju velika sužnjelastnika mladoletnih spolnih suženj. DENAR JE IGRAL VLOGO. Prav Trump ji je "uredil " prvo veliko akcijo fotografiranja "Melanie - fotomodela" in mu… ...prikaži več mu je s poroko vrnila uslugo. Tako vidimo, da je denar sveta vladar.
ne vrjamem tej zgodbici
pa da pogrne je to kar normalno pri njej, mar ne.-
Ponosni ste na vsak dr3k Nike Kavačeve, če pa Melania, ki je tudi Slovenka, kje uspe, je pa vse s škodoželjnim tonom ...
s to razliko da je ena elegantna gospa druga pa nagnusna zavaljena bajsa
Kak uspeh. Se ti je skisalo !