[ Spodbujam vse, ki kritizirajo in dvomijo v moje delo, da si vzamejo čas in prispevajo nekaj dobrega in produktivnega v svoji skupnosti. ] Uf ! Predlagam tenis igrišče za predsednika vseh Slovencev v Vili Pod Rožnik. Black tie press. 🤮
Ma čist prav skrbi jo za gospodarsko rast ne širi stahu. Pa tudi gledalcev ne bo več kot deset in kopanje po tenisu da ne bo širila virus a ne? Pri nas pa nič na gradimo a je to bolje?
Se drži,kot,da se je najedla surovega kislega zelja.....
Če ga ti ješ, se isti kislo držiš....
A to obstaja? Surovo in kislo hkrati? Sem mislil da je surovo surovo, kislo pa kislo...
Lahko ješ surovo-kislo ( solatka z malo česna in bučnega olja).. ali pa kuhano-kislo( odličen segedin s prevlado svinjskih rebrc, malo mastnih)....
Aha... OK. Sem mislil da je surovo tisto ki zraste na njivi in ga ne daš kisat ampak samo naribaš in poješ...
[ Spodbujam vse, ki kritizirajo in dvomijo v moje delo, da si vzamejo čas in prispevajo nekaj dobrega in produktivnega v svoji skupnosti. ] Uf ! Predlagam tenis igrišče za predsednika vseh Slovencev v Vili Pod Rožnik. Black tie press. 🤮
Ma čist prav skrbi jo za gospodarsko rast ne širi stahu. Pa tudi gledalcev ne bo več kot deset in kopanje po tenisu da ne bo širila virus a ne? Pri nas pa nič na gradimo a je to bolje?
naj rajsi zacne gradit bolnice bo bolj pametno.sramota...