Slovenija
7 ogledov

Mesec pogajanj = 0,3 odstotka plače

Komentarjev 6
Popularni
  • Popularni
  • Najstarejši
  • Najnovejši
Pokaži odgovore
  • ac-dc 11:29 20.april 2013.

    Fant mešetari s številkami in procenti kot kak prodajalec na tržnici. Pri tem, ko govori kako smo v riti, pa je sedanje stanje "pridelal" tudi sam.

  • Kikl Najlepsi 17:25 08.maj 2013.

    lej ti si sam seb placo odrgi kreten neumen se delas neki hudga

  • murderone 12:12 20.april 2013.

    Najbolje bo potem ,ko bo vsaj 300000 brezposelnih ! Mater bo pestro pa ,da potem vidimo javni sektor!

  • mph 13:04 20.april 2013.

    Je javni sektor kriv za uničeno gospodarstvo, tajkune, Majerje, ...??? Spet nasedate nekateri (drugi pa spet namerno delujete v tej smeri) v prozorno finte spreobračanja pozornosti iz pravih problemov. Nekje sicer verjamem, da jih je iz preteklosti preveč, marsikje pa ...prikaži več premalo. Še posebaj pa poznam kar nekaj takih, ki so na nižjih delovnih mestih in garajo verjetno več kot ti in tebi podobni za eno minimalno plačo. Če pa je to rešitev za Slovenijo, potem pa bo kar najbolje komplet porušit vse šole in bolnišnice, bo prihranek še največji. Mislim ......IN OB VSEH TEH BLEBETANJIH NA VSEH RAVNEH NIKJER NISEM ZASLEDIL UKREPOV ZA POVEČANJE PRIHODKOV. Ne neprestano se blodi o nekem šparanju. Če je samo v temu štos, potem naj se ukine zraven predvsem vse ekonomske in podobne fakultete, ker za reševat probleme z odpuščanjem ljudi in zniževanjem plač ve vsakdo z recimo 4. razredi osnovne šole.

  • Šemefuky 09:38 20.april 2013.

    Pašičjeglavi PreVirant prelaga odgovornost na JJ, čeprav je ukrepe prejšnje vlade tudi sam podprl z njegovo zavoženo brezvezno stranko. V vsej zgodovini njegovega delovanja se je boril za plače priviligirancev, za vse ostale se je trudil izumljati vedno nove načine, ...prikaži več kako jim plače zmanjševati. Mislim, da bi sedaj ulični uporniki, sindikalisti in vsi prizadeti tega prašiča izločiti iz politike za vse čase, ker ko mafijaš postane šef policije in je še kleptomansko in negativno nastrojen se državi nič dobrega ne piše. Samo, ko usta odpre že tri laži naenkrat izreče. Sam vem kako je uničeval DURS s sprmembami predpisov, ko je v javnost prišel njegov 12 miljonki tolarski dohodek iz avtorske pogodbe z državo. In ta prašič, ki je izdatno sesal proračun, bi ga rad polnil na plečih revnih javnih uslužbencev (seveda ne vseh, ker soodgovorni vodilni so sokrivi za tako stanje zaradi njihove nesposobnosti, ker so ubogljivi).

  • vest 10:08 20.april 2013.

    Če se dejansko želi privarčevati na plačah JU naj takoj začnejo z zmanjševanjem števila svetovalcev in direktorjev direktoratov (10 članski kolektiv ima več direktorjev). Večina le-teh dejansko ne dela nič, nikoli pa toliko kolikor so plačani. Ugovor, da bodo potem ...prikaži več prišli na zavod za zaposlovanje in bodo od tam prejemali nadomestilo je sprejemljiv samo delno. Nadomestilo ne bo nad 4,000 €/mesec ampak samo 892 €. Že v enem letu bi bil prihranek velik. Žal pa so ti ljudje dobili stolčke brez dela in odgovornosti zaradi hvaležnosti političnih strank vseh barv. Zniževali pa bi najraje pri raznih referentih in ostalih slabo plačanih, ki edini delajo kvalitetno.

  • Komentirajte

    Za oddajo komentarja se morate registrirati. Nimate uporabniškega računa? Registracija je hitra in enostavna, registrirajte se in vključite v debato.