Slovenija
477 ogledov

Mestni inšpektorat: Poostreno bodo preverjali postavitev smetnjakov

Komentarjev 4
Popularni
  • Popularni
  • Najstarejši
  • Najnovejši
Pokaži odgovore
  • marialorca 21:44 05.januar 2017.

    Jaz pa verjamem, da je fantom, ki pridejo s kamionom za pobiranje odpadkov, bolj preprosto, če vedo, da je prvi keson za papir, drugi za steklo, tretji za plastiko, četrti za bio-odpadke, peti za mešane odpadke .... v temnih, zimskih ...prikaži več jutrih okoli 6 00 je težko razlikovati barve pokrovov na kesonih .... .... me pa skrbi "končna odredba" ... v poplavi predpisov, se bo zgodilo, da si bom moral - na komando - "zadnjico" brisati samo z levo roko, ker desna bo - po direktivi - držala rolico .... ....

  • Avatar Leon
    Leon 14:28 05.januar 2017.

    Kaj bodo nadzorovali inšpektorji ? Tudi kadar jih obvestiš,da v stanovanjskih blokih nekateri mečejo vse skupaj v smetarske jaške se ne odzovejo ,kar pomeni da bodo kazen razdelili na vse stanovalce . Upam,da bodo takrat stanovalci bolj odločni in koga ...prikaži več nabutali. Koliko je še takšnih objektov v Sloveniji kot ti v Mariboru ?

  • evelux 19:24 05.januar 2017.

    Pa kaj smo slovenčeki res ene ovce druga ne čuješ več kot globe pa samo globe kazni in na tak način bi radi živeli .... eni pa res v tej naši državi znajo zaslužit na kriminalne načine ....res smo ena ...prikaži več čudovita dežele ...slovenija moj doma ..............

  • popokatopetl 13:14 05.januar 2017.

    "V skladu z odlokom morajo biti vsi zabojniki - ekološki otoki so iz pravila izvzeti - uporabnikov nameščeni na funkcionalnem zemljišču objekta."Še ena cvetka tu je da je MOL marsikje prihvatizirala funkcionalna zemljišča stavb, ki niso bila vpisana ...prikaži več v ZK po izgradnji objektov, ker se pač to nekaj desetletij ni dosledno izvajalo. Čeprav je bilo jasno, da je moral v tistem obdobju gradbinec ustrezno funkcionalno zemljišče kupit pred gradnjo in bi ga bil dolžan po izgradnji prepisat na kupca skupaj z objektom. Naša vrla sodišča pa so se postavila na stališče, da velja ZK, kjer je marsikaj zaharala MOL, ponekod pa so se funkcionalna zemljišča znašla v stečajnih masah propadlih gradbenih podjetij.

  • Komentirajte

    Za oddajo komentarja se morate registrirati. Nimate uporabniškega računa? Registracija je hitra in enostavna, registrirajte se in vključite v debato.