Svet

Meteorologi opozarjajo: Razmere so lahko smrtno nevarne

Komentarjev 7
Popularni
  • Popularni
  • Najstarejši
  • Najnovejši
Pokaži odgovore
    Garancija 08:07 26.januar 2026.

Se je donald želel mraza iz grenladije,pa je ta prišel kar k njim

• ToSmJest 12:20 26.januar 2026.

Niti v vročem Tekasu ne obvladujejo snega, potem bi pa oni Grenlandijo. Trump! Najprej treniraj na biciklu, potem boš morda črz vrliko let primeren tudi harleya.

uncle 09:19 26.januar 2026.

Po pravic rečen, mi prov dol visi, koliko snega imajo v Ameriki. A tam sploh kdaj zvejo če je medl v Evropi? Tako poveličevanje novic kaj se dogaja v Usa mi gre jako na en organ. Pustite jih na miru, ...prikaži več raje poročajte kaj je novega v EU in Slo.

• Protoncek 13:56 26.januar 2026.

Sramotno zavajajoč naslov... logično bo vsak pomislil, da se to nanaša na Slovenijo in odprl stran, kar pa je vaš cilj, kajne? kliki preko trupel...sramota...

• sofia070177 10:10 26.januar 2026.

Pozdravljeni vsi, Če potrebujete posojilo, preprosto pišite na ntokokko71@gmail.com in popolnoma boste zadovoljni. (Morate biti slovenski državljan). Odobrila mi je posojilo v višini 22.000 €. Je oseba, ki drži besedo. Zahvaljujoč njej sem lahko odplačal svoje dolgove in si uredil ...prikaži več življenje. Hvala. Sem slovenski kmet.

• popokatopetl 13:38 26.januar 2026.

Nudimo božjastne obresti in izterjevalce z bejzbol bati.

• Komentirajte

Za oddajo komentarja se morate registrirati. Nimate uporabniškega računa? Registracija je hitra in enostavna, registrirajte se in vključite v debato.