Slovenija

Minister Matoz: To je razlog za preverbo izrednih naturalizacij

Komentarjev 7
Popularni
  • Popularni
  • Najstarejši
  • Najnovejši
Pokaži odgovore
  • Ales123 20:33 11.september 2026.

Je komentiral in se skril za vlado!! Bravo Franci.

StarMačk 20:18 11.september 2026.

"Minister za notranje zadeve in lokalno upravo Franci Matoz je dejal, da razlog za preverbo pridobitev slovenskih državljanstev z izredno naturalizacijo pri Rusih ni Viktorija Krivolucka, prijateljica predsednice republike Nataše Pirc Musar." Ha, ha, ha..., še eden v vrsti, ki ...prikaži več sam sebi verjame...

• Ender3 20:51 11.september 2026.

Matoz vidi razloge v tem, da so naturalizacijo preverjale napačne vlade. Samo Janševi znajo to zakonito opravit.

Bozo53 21:47 11.september 2026.

Diamantni ksiht, je klošar, tko, kot njegov fürer!!

Mia24t 21:58 11.september 2026.

Iščеš dekle za priložnostno srečanje? Poskusi to spletno stran - https://3n.si/sex

• Markovickiscic 21:21 11.september 2026.

Če postanete žrtev prevare, se lahko počutite nemočne, zlasti po izgubi denarja, za katerega ste trdo delali in ga varčevali. To bolečino sem izkusil na lastni koži in nisem vedel, na koga se obrniti. Sčasoma sem stopil v stik z ...prikaži več Trustwave.Cyberdefense @ gmail com; skrbno so preučili moj primer in me vodili skozi postopek povrnitve sredstev. Njihova podpora mi je povrnila upanje. Če ste bili žrtev prevare, ne obupajte – poiščite strokovno pomoč in preverite, kakšne so vaše možnosti.

• Ender.3 21:24 11.september 2026.

ali to pomeni da bo krivolulika odletela kot usrani golub

• Komentirajte

Za oddajo komentarja se morate registrirati. Nimate uporabniškega računa? Registracija je hitra in enostavna, registrirajte se in vključite v debato.