Svet
24996 ogledov

Minister ogorčen nad ceno zrezka v restavraciji

Komentarjev 8
Popularni
  • Popularni
  • Najstarejši
  • Najnovejši
Pokaži odgovore
    Garancija 07:50 13.oktober 2025.

Mi smo tudi ogorčeni,in to z našo plačo

• Naklonsky 13:53 13.oktober 2025.

Kje pa piše, da mora vsak žret šnicl za 25€! Greš pač tam, kjer ti ustreza jedilnik in cena. Turistični kraji imajo pač svo trg, tako pač je. Tudi v centru Ljubljane je kava, pica (verjetno tudi dunajc) dražja kot ...prikaži večt 1km vstran. Nihče nikogar ne sili, da obiskuje določene kraje z nerealnimi cenami. Trg naredi svoje. Sicer pa vsak ve, da so za službene poti namenjene dnevnice, dopust je pač dopust!

• Skias 08:53 13.oktober 2025.

A ko dobi plačo ali pa jr potrebno najti novi način kako pobrati več denarja za vojno industrijo pa ni problema! Dokler bodo podpirali od super bogatih pa do vojn in se bodo cene spreminjale samo navzgor bo to tako ...prikaži več kot je. A je to normalo, da imamo tako velike cene potem si pa zmišlujeno razne akcije in do 50% popusta. Naj dajo po normalnih cenah pa ne bo treba dajat popustov.

• Xman 18:27 12.oktober 2025.

Malo me svinjski zrezek asocira na Nikota - novo t.i. predsednico GS mladi. https://moja-dolenjska.si/izjava-dneva-zagotovo-bodo-zaceli-pri-golobovem-romunskem-racunu-litijski-racunalnikih/

Leon 18:34 12.oktober 2025.

Ali to pomeni nov shod kmetavzerjev pred parlamentom ?

• FejstDogaja 19:02 12.oktober 2025.

Moja-dolenjska ni nič drugega kot satelit nore 24 - del Janševe medijske hobotnice.

uros8 19:45 12.oktober 2025.

Tako kot je že menjeno s strani FejstDogaja, gre za navadno ničvredno desničarsko trobilo, namenjeno bedak in bednikom, ki podpirajo in simpatizirajo s (po zaslugi slabega delovanja sodnikov in porot) kriminalcem, ki bi moral že dolgo nazaj trajno bivati za zapahi.

• Xman 19:49 12.oktober 2025.

Ognojek je ognojek, deviacija v družbi je tudi deviacija, ne glede na foto vir. Nismo v San Franciscu ali K4!

• Komentirajte

Za oddajo komentarja se morate registrirati. Nimate uporabniškega računa? Registracija je hitra in enostavna, registrirajte se in vključite v debato.