Ko gledam vsak dan posnetke Gaze in trpljenje ljudi se mi tole sploh ne zdi pretresljivo , čeprav je to osebna tragedija in ni odvisno od bom rekel človeškega faktorja . Gaza pa nažalost je in to vsak dan vsemu svetu na očeh.
prazno glavo imaš :) kao nepremičnine imašmmm kje pa v sanjah ..........ti bom zasegu tisti tvoj košček zemlje pa ne boš imel več kam živet pa to :😁😂😂😂😂🤣 itak slovenci so pičke ne morejo nič proti romom naredit
Ko gledam vsak dan posnetke Gaze in trpljenje ljudi se mi tole sploh ne zdi pretresljivo , čeprav je to osebna tragedija in ni odvisno od bom rekel človeškega faktorja . Gaza pa nažalost je in to vsak dan vsemu svetu na očeh.
Možgani so in bodo enigma...za vso znanost, ki jo svet premore..
Gospodu želim, da ozdravi. Ni samo politik, je tudi mož, oče, sin, brat, ... vsi trepetajo za njegovo življenje.
Gotovo je kriva....zahodna ideologija!
Tisto, kar so odrezali od Vučića: što se tiče Europe.... može samo da mi popuši. Ali ne ona matora sa trulim zubima. 🤮
fake je to neverjamem............možganska kap je drugačni obliki ..........to se samo igra....srbska propaganda
Stručko za medicino !
lepo si opisal :) si brez možganov to vemo vsi tukaj komentaroji da si retard
prazno glavo imaš :) kao nepremičnine imašmmm kje pa v sanjah ..........ti bom zasegu tisti tvoj košček zemlje pa ne boš imel več kam živet pa to :😁😂😂😂😂🤣 itak slovenci so pičke ne morejo nič proti romom naredit